Umíte prosím někdo vyložit sen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
235
2.3.12 08:53

Umíte prosím někdo vyložit sen?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli se tady někdo nezabývá výkladem snů..nemusí to být nic odborného, ale ráda bych se dozvěděla víc, než z online internetového snáře, kde se zadá jedno slovo a vyjede vám výsledek :)

Už několik let mám sny o výtahu..v jakékoliv formě, v jakémkoliv snu. Může se mí zdát o čemkoliv, ale skoro vždycky se mi ve snu objeví výtah, ale vždycky je s ním nějaký problém. Bu´dto ho nemůžu nejdřív najít, běhám třeba po hotelu a hledám výtah..když ho najdu, tak je buďto moc úzký a já se do něj bojím vejít,nebo je rozkývaný,nebo jinak poškozený.Ve finále do něj většinou nastoupím a chci jet do určitého patra ( většinou 4tého) a prostě tam nikdy nedojedu.Jednou se mi dokonce změnil výtah ve vlak. Vlastně z něj mám v tom snu vždycky strach. Stalo se mi dokonce , že se mi zdál úplně stejný sen třeba běhěm několika let a já jsem si i vzpomněla, že už se mi to zdálo.

Kdyby někdo dokázal takový sen rozebrat, budu moc ráda :) Klidně prosím do soukromé zprávy, nebo jestli se něco takového zdálo i někomu jinému, tak to můžeme probrat :)
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
2.3.12 09:07

Ahoj, výtah ve snu může prý souviset s životní úrovní, které se třeba nedaří dosáhnout, já to chápu spíš ve finanční rovině, možná i jako obava, aby nebylo hůř. :nevim: Je to jakýsi cíl, třeba zrovna to čtvrté patro, každopádně je nahoře, takže bych to brala jako pohled k lepším zítřkům, ne zhoršení a tak.
Asi máme každý nějaký „oblíbený“ symbol ve snech. :)
Taky se mi o výtahu zdává, mně zase blbne, nejede, někdy i padá nebo se klepe, jako by spadnout měl nebo když chci nastoupit, je najednou malinký, naležato a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.3.12 09:12

Jojo, i to se mi stává..že prostě vždycky nějaký divný :) A nemůžu, nebo se bojím do něj nastoupit.Napadlo mě, že se mi to zdává většinou v době,kdy mám nějaké osobní problémy ( třeba ve vztahu) a tak.. a že se z toho snažím prostě nějak dostat ven.
Každopádně moc děkuju za reakci :) Jsem ráda,že nejsem sama. Většinou když jsem o tom před někým mluvila, tak o výtahu se nikomu nezdálo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.3.12 09:23

No to mně jo. :P Já mám vůbec takový výživný sny. I se mi zdálo, že mě výtah nechtěl pustit ven. Ten sen si pamatuju dodnes. Fuj. :zed:
Ale s těmi problémy ve vztazích by to mohlo souviset, každému sen ukazuje něco jiného v každém symbolu, ty opakované se dají vysledovat. ;)
Ten výtah u tebe by opravdu mohl být symbolem přání dostat se z problému a to čtvrté patro bude nějaký ideál, kde je ti fajn. :)
Tak ať se ti o výtahu zdá co nejmíň. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.3.12 09:35

Děkuju :) Já jsem to kolikrát hledala a dneska se mi to zase zdálo, tak jsem se rozhodla, že to zkusím takhle…

Tak snad těch snů bude co nejméně :) Díky moc, hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
2.3.12 09:35

Já mám taky výtahové sny, většinou je nějaký rozbitý, že sotva drží pohromadě nemá třeba ani stěny, někdy nechce zastavit a jede dál než vůbec může (7.patro), to si vysvětluju tím, že jsem do 25ti let bydlela v paneláku 7. patře, výtah v mých snech je někdy obrovský, někdy se mnou v něm jede víc lidí, někdy je naopak malý, taky ho nemůžu najít..nikdy jsem ale jako ty nevěděla, co to přesně může znamenat…vždycky mám ale v těchle snů hrůzu, rozhodně z nich nemám nikdy pozitivní pocit…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.3.12 09:47

Petorko,já právě taky ne. Pamatuju si je úplně živě třeba několik let. A ráno jsem z nich vždycky taková rozladěná a pořád se mi to vrací.

Já jsem třeba celý život bydlela v 1.patře,takže jsem ani výtahem nejezdila:)Ale když jsem poznala manžela,tak bydlel ve 4.patře,tak nevím,jestil to může nějak souviset.Je to možný.
Každopádně jsem už fakt přemýšlela, že to zkusím někdy si to nechat odborně vysvětlit,protože se mi tyhle sny opakují fakt často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.3.12 09:51

Taky si nepamatuju sen, kdy by byl výtah příjemný. :? Asi opravdu ukazuje na potíže, ale zase se třeba z toho snu dá vyčíst, jak z toho. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
10.3.12 10:31

Holky neviem či sem možem pridať aj svoj sen. Včera som mala divný sen. Bola som s nejakým cudzím chlapom a pritom som vedela, že mám s mužom byt a že ešte sme spolu. Muž však odišiel a ja som nevedela či sa vráti ani kde je. Cudzí chlap ma zobral na bazén, presne neviem čo sa tam stalo pametám si len, že som skočila do vody. tá bola siče čistá, ale hladina bola pokrytá čerešňami niektoré boli krásne celé niektoré, nahryznuté a z niektorých zostali iba kostky(pecky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.3.12 07:50
vanejka píše:
Holky neviem či sem možem pridať aj svoj sen. Včera som mala divný sen. Bola som s nejakým cudzím chlapom a pritom som vedela, že mám s mužom byt a že ešte sme spolu. Muž však odišiel a ja som nevedela či sa vráti ani kde je. Cudzí chlap ma zobral na bazén, presne neviem čo sa tam stalo pametám si len, že som skočila do vody. tá bola siče čistá, ale hladina bola pokrytá čerešňami niektoré boli krásne celé niektoré, nahryznuté a z niektorých zostali iba kostky(pecky)

Ahoj, pozdě, ale přece… :) Čistá voda u mě znamená zdraví, to mám vyzkušené. A třešně znamenají velkou lásku.
Když se zdá o muži, spíš bych si vzpomněla, jaké měl vlasy, jestli byl hezký, často se mi zdá o různých mužích, že s nimi žiju a přitom vím, kdo je můj manžel. :D
Tmavé vlasy znamenají lásku, světlé naopak žárlivost. A hezký muž je vždy dobré znamení. :)
Myslím, že tenhle sen je pozitivní předpověď. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.3.12 20:25

Veverko dík to si ma potešila. Často sa mi zdá o cudzom mužovi, ale večšinou má tmavé vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.3.12 08:14
vanejka píše:
Veverko dík to si ma potešila. Často sa mi zdá o cudzom mužovi, ale večšinou má tmavé vlasy.

No zrovna se mi o nějakém dneska taky zdálo. :P A taky tmavý a hezký. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 16:40

Ahoj holky, prosím Vás, najde se tu někdo, kdo umí opravdu vyložit sny, nebo aspoň tomu trochu rozumí? Mám stále velice podobné děsivé sny a je to už dost auktuální. Prosím když tak se mi ozvěte do osobní zprávy, pak napíšu víc. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 19:53

Prosím vás, uměl by mi někdo říct co to znamená?
mám 1 mimi kluka, jsem vdaná.. a dnes se mi zdálo, že jsem v nějakým pokoji – a najednou jsem začala rodit a sama jsem si vytáhla miminko, byla to holčička, nebyla moc ani od krve, očistila jsem ji v bílé látkové plíně a lehla si s ní na postel.. vypadala skoro stejně jako můj syn a navíc jsem ji v tom sně dala jméno, které jsem chtěla dát, kdyby se mi narodila holčička.. a navíc mi na účet poslal švagr 7tisíc, že se mi narodila holka, přitom ve skutečnosti spolu nemluvíme a nestýkame se, protože jsme se pohádali a už neudržujeme žádny kontakt a ani nebudeme..

• Citovat
  • Upravit
1
16.10.17 00:17
@Feltf píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli se tady někdo nezabývá výkladem snů..nemusí to být nic odborného, ale ráda bych se dozvěděla víc, než z online internetového snáře, kde se zadá jedno slovo a vyjede vám výsledek :)

Už několik let mám sny o výtahu..v jakékoliv formě, v jakémkoliv snu. Může se mí zdát o čemkoliv, ale skoro vždycky se mi ve snu objeví výtah, ale vždycky je s ním nějaký problém. Bu´dto ho nemůžu nejdřív najít, běhám třeba po hotelu a hledám výtah..když ho najdu, tak je buďto moc úzký a já se do něj bojím vejít,nebo je rozkývaný,nebo jinak poškozený.Ve finále do něj většinou nastoupím a chci jet do určitého patra ( většinou 4tého) a prostě tam nikdy nedojedu.Jednou se mi dokonce změnil výtah ve vlak. Vlastně z něj mám v tom snu vždycky strach. Stalo se mi dokonce , že se mi zdál úplně stejný sen třeba běhěm několika let a já jsem si i vzpomněla, že už se mi to zdálo.

Kdyby někdo dokázal takový sen rozebrat, budu moc ráda :) Klidně prosím do soukromé zprávy, nebo jestli se něco takového zdálo i někomu jinému, tak to můžeme probrat :)
Díky :kytka:

Tohle už znám, kdysi se mi o tom zdávalo. Byla jsem v betonové budově s nějakou ženou s kočárkem, hledaly jsme výtah, ale nemohla jsme jej najít. Když jsme po hodinovém hledání došly na původní místo, spadl ze stropu. Okolo díry ve stropu se točily nerealistické schody. Výtah byl zavřený, nakřivo zanořený v čerstvém betonu. Vešla jsem dovnitř, chtěla jsem zmáčknout tlačítko pro čtvrté patro, ale výtah nefungoval, protože spadl, a nebyl pripojeny. Cesta ventam nikde nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat