Taky si stavíte před problém štít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Extyexty
16.1.19 09:24

Taky si stavíte před problém "štít,,

Ahoj, když mně někdo otravuje a nadává mi tak si jakoby udělám ochranný štít. Prostě když mi někdo řekne něco, tak si vduchu řeknu, říkej si co chceš, já tě stejně neposlouchám, a zasmějí se nad tím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.1.19 09:26

Tak to ti závidím, ja jsem spis cholerik, tak to někdy lítá… :lol: Tvůj způsob je lepší :palec:

Příspěvek upraven 16.01.19 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.1.19 09:26
@Extyexty píše:
Ahoj, když mně někdo otravuje a nadává mi tak si jakoby udělám ochranný štít. Prostě když mi někdo řekne něco, tak si vduchu řeknu, říkej si co chceš, já tě stejně neposlouchám, a zasmějí se nad tím.

Tak pokud to nejsou starostliví rodiče, ale třeba prudič šéf, tak OK :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.19 09:32

Jak kdy. Poměrně hodně snesu, ale když je toho moc, tak to lítá. Štít si nestavím, tak nějak nemám problém přijmout kritiku, pokud je oprávněná. A neoprávněné se bráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
16.1.19 09:34

@Extyexty
tak tohle jsem se za 3 roky v práci taky rychle naučil, šéf tu řve denně i po mě, ale mě to jedním uchem vleze a druhým vyleze, si řeknu že za tu almužnu co mi platí se nebudu stresovat :lol: :lol:

ale v případě zdravotního problému si vždy představuji ty nejhorší možné scénaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
16.1.19 10:03

@Extyexty Před skutečnými problémy ten štít nefunguje.
A nad blbostmi je asi fakt nejlepší se zasmát.
Ale hrozně záleží na povaze a vnímání každého člověka. Já to třeba úplně neumím, dnes už většinou spíš přemýšlím o tom, proč ten druhý má důvod si myslet to, co mi říká, jak to asi vypadá z jeho pohledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.1.19 10:34

Pracuju na zákaznický lince a odtud jsem si odnesla, že je mi volný, když na mě kdokoliv křičí. Nedávno měl nějaký řeči manžel aha sepristihla, že jo fakt neposloucham a je mi to jedno, když to není důležitý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová