Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to ti závidím, ja jsem spis cholerik, tak to někdy lítá…
Tvůj způsob je lepší ![]()
Příspěvek upraven 16.01.19 v 09:26
@Extyexty píše:
Ahoj, když mně někdo otravuje a nadává mi tak si jakoby udělám ochranný štít. Prostě když mi někdo řekne něco, tak si vduchu řeknu, říkej si co chceš, já tě stejně neposlouchám, a zasmějí se nad tím.
Tak pokud to nejsou starostliví rodiče, ale třeba prudič šéf, tak OK ![]()
Jak kdy. Poměrně hodně snesu, ale když je toho moc, tak to lítá. Štít si nestavím, tak nějak nemám problém přijmout kritiku, pokud je oprávněná. A neoprávněné se bráním.
@Extyexty
tak tohle jsem se za 3 roky v práci taky rychle naučil, šéf tu řve denně i po mě, ale mě to jedním uchem vleze a druhým vyleze, si řeknu že za tu almužnu co mi platí se nebudu stresovat
![]()
ale v případě zdravotního problému si vždy představuji ty nejhorší možné scénaře
@Extyexty Před skutečnými problémy ten štít nefunguje.
A nad blbostmi je asi fakt nejlepší se zasmát.
Ale hrozně záleží na povaze a vnímání každého člověka. Já to třeba úplně neumím, dnes už většinou spíš přemýšlím o tom, proč ten druhý má důvod si myslet to, co mi říká, jak to asi vypadá z jeho pohledu…
Pracuju na zákaznický lince a odtud jsem si odnesla, že je mi volný, když na mě kdokoliv křičí. Nedávno měl nějaký řeči manžel aha sepristihla, že jo fakt neposloucham a je mi to jedno, když to není důležitý.
Ahoj, když mně někdo otravuje a nadává mi tak si jakoby udělám ochranný štít. Prostě když mi někdo řekne něco, tak si vduchu řeknu, říkej si co chceš, já tě stejně neposlouchám, a zasmějí se nad tím.