Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat…Jaký je rozdíl mezi TAMPAX POKET PEARL a TAMPAX COMPAK PEARL..Předem děkuji za odpověď
![]()
Taky čekám, co se dozvím ![]()
Předpokládám, že verze POCKET bude kapesní, takže nějaká „lépe skladná“.
Zabrousila jsem na anglické stránky tampaxu a existuje i verze RADIANT, kterou jsem tedy na českém trhu ještě neviděla.
Co se mi líbí - v zahraničí prodávají i balení s „nakombinovanými absorbcemi“, což je ideální na dovolenou. Zkrátka od všeho něco.
Plus jsem zjistila, že existuje i nová absorbční třída ULTRA, ale nevím, prodává-li se už i u nás.
To je nejaky blby pokus o reklamu?
Jakoze ted budem vsechny googlit Tampaxy?
Jinak netusim a stejne je to nejspis sumak, tipuji, ze to ma tak mozna jinou krabicku ![]()
@dana.dv píše:
Taky čekám, co se dozvím
Předpokládám, že verze POCKET bude kapesní, takže nějaká „lépe skladná“.Zabrousila jsem na anglické stránky tampaxu a existuje i verze RADIANT, kterou jsem tedy na českém trhu ještě neviděla.
Co se mi líbí - v zahraničí prodávají i balení s „nakombinovanými absorbcemi“, což je ideální na dovolenou. Zkrátka od všeho něco.
Plus jsem zjistila, že existuje i nová absorbční třída ULTRA, ale nevím, prodává-li se už i u nás.
Ty radiant se mi líbí ale u nás sem je ještě neviděla…Mamka s tetou byly v AMERICE a tam toho mají tunu.. na jé si vspomněly!!
@beruska9 píše:
To je nejaky blby pokus o reklamu?Jakoze ted budem vsechny googlit Tampaxy?
Jinak netusim a stejne je to nejspis sumak, tipuji, ze to ma tak mozna jinou krabicku
Nejspíš ANO
Tak jsem vyslídila, že ty RADIANT mají znovuuzavíratelný obal, do kterého se dá použitý tampon a pak vyhodí.
@dana.dv píše:
Tak jsem vyslídila, že ty RADIANT mají znovuuzavíratelný obal, do kterého se dá použitý tampon a pak vyhodí.
To jsem taky vyčetla.. i viděla na google..
ty jsou dobré
Tak sem nějak tak zjistila(ne určitě) že se když se roztahují tak jedny jsou více do špičky(ty boky)a ty druhé jsou kulatější…neříkám že je to pravda..ale zdá se mi že jo