Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem byla single od 31 do 33, resp. s občasným povyražením
.
Pak jsem se seznámila teď již s manželem a po několika letech se snad i dočkáme miminka.
Kamarádka se seznámila před rokem v 36, plánují svatbu a dítě.
Takže určitě to jde, jen neházej flintu do žita.
Takových žen je, lepší než si nabrnknout nemakačenka a založit s ním rodinu, prostě jsi nebrala vše, co bylo k mání, není umění založit rodinu, ale umění je si najít super partnera, není Ti 60, neházej flintu do žita. ![]()
@Klopotkova: Moc díky - tohle mi dodává sílu. Ano - máš pravdu - nebrala jsem vše, co bylo k mání..
Nemakačenka nechci. Poslala jsem jich do háje hodně - týpka, co hulil denně trávu, jednoho co si vypisoval s jiným, dalšího co dlužil kam se podíval. Prostě ani jeden, co by stál za to, abych s ním to mimi měla.
Jenže mám obavy, aby někde ti normální ještě byli…
@Anonymní píše:
@Klopotkova: Moc díky - tohle mi dodává sílu. Ano - máš pravdu - nebrala jsem vše, co bylo k mání..Nemakačenka nechci. Poslala jsem jich do háje hodně - týpka, co hulil denně trávu, jednoho co si vypisoval s jiným, dalšího co dlužil kam se podíval. Prostě ani jeden, co by stál za to, abych s ním to mimi měla.
Jenže mám obavy, aby někde ti normální ještě byli…
Jak já se v tom, co píšeš, vidíš. Jsi pragmatická - co by jsi taky dělala se zadlužencem, s nevěrníkem, že?
Raději sama, než s takovými. Neboj, ten pravý se najde, nebo spíš, najde si tě.
Když tak napiš SZ.
@hudečice píše:
Jak já se v tom, co píšeš, vidíš. Jsi pragmatická - co by jsi taky dělala se zadlužencem, s nevěrníkem, že?
Raději sama, než s takovými. Neboj, ten pravý se najde, nebo spíš, najde si tě.Když tak napiš SZ.
@Anonymní píše:
Hezký podvečer,je na tom někdo podobně jako v nadpisu, ať si můžeme pokecat, jak snášíte samotu a jestli ještě v tomto věku věříte v nějakou lásku a že najdete někoho, s kým by třeba šlo založit rodinu? A jak trávíte čas především o víkendech?
Ahoj Anonymní, řeším v podstatě to samé, je to ještě aktuální? Nebo už rodinu máš?
@Anonymní píše:
Ahoj Anonymní, řeším v podstatě to samé, je to ještě aktuální? Nebo už rodinu máš?
Ahoj holky, jsem ráda, že na to nejsem sama, že je nás víc
Mně je sice „teprve“ 31, ale vyhlídky na normální vztah a potencionální zakládání rodiny téměř nulové… Jak zvládáte divné pohledy z okolí? Já velmi špatně ![]()
@giguška píše:
Ahoj holky, jsem ráda, že na to nejsem sama, že je nás vícMně je sice „teprve“ 31, ale vyhlídky na normální vztah a potencionální zakládání rodiny téměř nulové… Jak zvládáte divné pohledy z okolí? Já velmi špatně
Ahoj. Do této skupiny sice nepatřím, jsem šťastně zadaná a mám dva krásné syny. Ale zajímalo by mě, jak jsi myslela ty „divné pohledy z okolí“? Nepřijde mi nic zvláštního nebo snad špatného na tom, že někdo nemá děti a je bez partnera. Každý si volí jiné cíle a podle toho i cesty. Někdo není rodinný typ, dává raději přednost třeba kariéře, cestování, atd. Někomu se bohužel nepovedlo najít svou polovičku, ale nevzdávala bych to tak snadno. Někdy je větší úspěch mít kolem sebe fanj přátele, kterým se dá bezmezně věřit, než partnera blbce.
@giguška píše:
Ahoj holky, jsem ráda, že na to nejsem sama, že je nás vícMně je sice „teprve“ 31, ale vyhlídky na normální vztah a potencionální zakládání rodiny téměř nulové… Jak zvládáte divné pohledy z okolí? Já velmi špatně
Se svym muzem jsem se seznamila ve svych 31 letech. Ve 32 uz jsme byli manzele a ve 33 jsme se rozrostli na 3.
Preji hodne stesti pri hledani ![]()
@giguška píše:
Nejsou ty divne pohledy spis vyplody z tve hlavy? Dnes single zenska v 31 neni nic zvlastniho.
Ja se v tvem veku rozesla po dlouhem vztahu. Tri roky jsem byla prakticky sama. Vlastne jsem si to dost uzila, videno zpetne. Neboj, nic neni ztraceno a jsi opravdu jeste mlada. ![]()
Bezdětná ženská, bez partnera v 31, 32 letech mi nepřijde jako nic tragického. To se o mě tenkrát ani žádné černé myšlenky nepokoušely. Bude mi za pár dní 37 let, stále jsem bezdětná a momentálně bez partnera. A co s tím mám jako dělat…mám si hodit mašli? Naštěstí nějaké biologické hodiny hážu za hlavu, takže tohle mě netrápí. Chlap by se hodil, ale zkrátka neberu všechno a ten pravý se bohužel ještě neobjevil.
Taky jsem byla od 28 - 30 let sama a užívala. užila jsem si snad nejvíc, ve svém životě. srovnala si v životě priority, taky teda marně hledala a když jsem si řekla, že na to kašlu, tak se objevil přítel. čím víc člověk si na tom zakládá, tak tím si myslím, že je to horší. nakonec jsme s přítelem bydleli 1 km od sebe, takže jsou to fakt náhody
v mých 30 letech jsme se dali dohromady a na 11/2017 plánujeme svatbu
takže jde to, neboj se ![]()
Hezký podvečer,
je na tom někdo podobně jako v nadpisu, ať si můžeme pokecat, jak snášíte samotu a jestli ještě v tomto věku věříte v nějakou lásku a že najdete někoho, s kým by třeba šlo založit rodinu? A jak trávíte čas především o víkendech?