Tampon soft a otěhotnění

Anonymní
17.2.13 21:08

tampon soft a otěhotnění

Ahoj holky,
myslíte že když při sexu během ms použiji tampon soft (http://www.nejlepsiceny.cz/…y-10-ks.html) je menší šance na otěhotnění? Vím že šance otěhotnět během ms je malá, ale přeci jen, snažíme se o mimčo, tak by mě zajímalo jestli by tyto tampony mohli snížit šanci? Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
17.2.13 21:11

Myslim ze sance na otehotneni behem MS je opravdu nizka, takze i kdyz pouzijes tuhle vec tak nemusis mit vycitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.13 21:13

@Janichka mě spíš jde o to jestli kdyby náhodou tak jestli to může snížit nebo ne, na netu jsem se dočetla že by to nemělo mít vliv, ale někak si nedokážu představit, když se do mě chlap udělá, tak se to vsákne do toho tamponu ne? Nebo že by se mršky probojovaly ven?

• Citovat
  • Upravit
6956
17.2.13 21:16

Myslim ze urcite, nedokazu si predstavit jak se pres to ty spermie proderou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.13 21:20

@Janichka no právě, taky mi to přijde divný, ale podle dr to není antikoncepce takže to prý vliv nemá :nevim: ale fakt si nedokážu představit že by se z toho dostali

• Citovat
  • Upravit
10726
17.2.13 21:39

Sï nedovedu představit, že bych si tampon při sexu nechala. To jste na to v¨lítli tak rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
17.2.13 21:40

Takovou blbost za ty prachy si někdo fakt koupí??? :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3249
17.2.13 21:44

@tasa já z toho popisu pochopila že tohle je na to přímo určený, aby to partnerovi třeba nevadilo ta krev…ale koukám na to jak zjara taky, vidím to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
17.2.13 21:54

@tasa to se prodava prave na sex pri ms!!! 8o pekne drahy spas, hlavne si neumim predstavit to mit pri sexu v sobe :poblion: ani teda moc nechapu proc by to chtel nekdo pouzivat. Ale kazdy jsme jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
17.2.13 22:00

Mně to připadá jako pěkná blbost, ale neznám, tak nemůžu soudit, možná ten, kdo má zkušenosti potvrdí, že je to OK…

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
17.2.13 22:01

Ovšem když si pozorně čtu ten dotaz, tak mi není dost jasný, co chce vlastně tazatelka vědět… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
68956
17.2.13 22:22

To, ze neco neni antikoncepce, jeste rozhodne neznamena, ze to nesnizuje sanci na otehotneni. Kojeni taky neni antikoncepce, otehotnet se pri nem da, ale statisticky se to povede vyrazne min zenam nez nekojicim. Na tohle staci se podivat, predstavit si, jak se skrz to ta spermie snazi prodrat a od oka je jasne, ze teda tu cestu bude mit sakra stizenou :) Na druhou stranu pravdepodobnost otehotneni pri MS je opet statisticky velice nizka sama o sobe.
Ovsem pokud chce zakladatelka otehotnet a ma pocit, ze pri MS to zkouseni ma vyznam, tak pak by si takovymhle vynalezem asi snizovat sanci nemela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
17.2.13 22:29

@Dorothea no ona se pta, jestli by to v pripade ovu behem ms nezabranilo poceti, protoze se snazi otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí