Otěhotnět po první MS po revizi?

3648
17.2.13 13:07

otehotnet po prvni MS po revizi

Holky chtěla bych se zeptat, jestli jste některá otěhotněla po první MS po revizi a jestli bylo všechno OK. Začala jsem krvacet v 5tt a plod odcházel Sam, ale stejně udělali revizi.Hned co skončilo revizní krvácení sem mela ovu a MS přišla přesně za 27 dni a byla úplné normální. Nevím jestli to ne zkusit už teď po MS, ale vlastně sem ještě v šestinedělí a nebo počkat na druhou MS? K doktorovi volám v pondělí. Moc všem děkuji za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
17.2.13 13:20

Ja otehotnela hned po prvni ms po revizi a vse dopadlo dobre. Me doktorka rikala ze se muzeme snazit jak ja se budu citi, tak jsme hned do toho sli. Jestli ty se citis v pohode tak bych se snazila. Budeme drzet palecky aby se co nejdrive zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MadonnaMia
17.2.13 13:24

Take jsme se zacali snazit po prvni ms, vyslo to hned a momentalne jsem v 16tt. Drzim palce, at se dockas co nejdriv.

• Citovat
  • Upravit
69235
17.2.13 13:50

Já taky otěhotněla hned další měsíc a to ještě k tomu byla operace mimoděložního a před tím 4roky snahy bez úspěchu, a malé už bude 14měsíců a těhotenství bylo bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
17.2.13 13:57

Ahoj, já byla 8.10.2012 na revizi, byla jsem v 8tt, po 27 dnech jsem dostala revizní ms a už nic, teď jsem 16tt, vše vypadá zatím v pořádku, srdíčko bylo dokonce vidět 6+3,zítra mě čeká odběr plodové vody, tak doufám že bude vše v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
17.2.13 14:10

HOlky ani nevíte jakou ME to dává naději. Já se cítila dobře hned po revizi. Skoro jako by se mi i ulevilo, takže mimo asi opravdu nebylo v pořádku. Jim femibion, železo a hořčík, piju kontryhel a cejtim se 100× lip než když sem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.2.13 14:31

Taky tak, po první ms po revizi a za pár dní mu budou 3 roky ;) :D ať se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.2.13 14:51

Ahoj,
taky jsem to tak měla. Proběhla 1 porevizní MS, další už nedorazila a synovi bude 5 let :) Těhotenství bylo úplně bezproblémové. Jinak od MUDr. jsme snažení měli schválené, zákaz sexu 14 dní po revizi, takže žádné šestinedělí ;)
Brala bych to podle toho, jak se cítíš, pokud dobře, šla bych do toho. Ať se vám brzo zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
18.2.13 11:37

Holky jeste jednou moc diky, cejtim se super tak do toho pujdem..samozrejme budu rada i za dalsi pribehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.3.13 18:15

Holky hned po prvni MS se zadarilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.15 09:51

ahoj

Holky chtela bych se zeptat jestli bych uz se mohla snazit o mimi. Ted v patek to bude konec sestinedelí, mam i první menstruaci podle doktora je vse ok, ale bojim se to zkusit. Doktorovy jdu opet pristi tyden ve ctvrtek na kontrolu po sestinedelí. Jelikos mi bylo receno ze to mam zkuit az za 3 mesice ale jak víte mc to nejde vydrzet. Tak se chci zeptat o radu jestli bych uz mohla. Jsem po revizi přisla jsem o to 8tydnu a rada bych chtela to zkusit znova. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí