Tampón v bazéně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2236
6.9.19 20:38

Mne by zase v životě nenapadlo omlouvat se kvůli menstruaci. Tampony jsem se naučila používat snad od 13 let. Kup si s aplikatorem, to je téměř blbuvzdorne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
6.9.19 20:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit. Je mi 15 a jsem nově na střední škole, kde máme bohužel půl roku plavání. Můj problém je, že je mi tampón při menstruaci nepříjemný a taky se těžko zavádí, tak si ho prostě nechci zavádět násilím, ale naše učitelka říkala, že žádné problémy typu měsíčky neomlouvá, že si máme dát tampón, tak nevím co mám dělat. Při nejhorším, si ten tampón prostě dám, ale nevím jak. Jaká značka je nejlepší? a mám si koupit i aplikátor? :( :think:

Já používám tampony od začátku MS moji, tudíž, ve 12-13 letech, a od té doby super, doporučuji ob věřím že na tu chvíli postačí i velikost mini nebo normál, po plavání hned vyměnit a je klid. Třeba se ti to tak zalíbí, že už je budeš používat i nadále, je to o zvyku ale sakra já už bych je nevymenila za nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2831
6.9.19 20:43

@onajeblond tak zkus ještě kalíšek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.9.19 20:52

Me prijde teda ta ucitelka docela hloupa, prece te nemuze nutit si brat tampon. Proste to prober doma a nech si psat omluvenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
6.9.19 21:04
@Jogo-Bela píše:
No takovou učitelku bych milovala…

Já taky, ale faktem je, že na menstruaci a nepohodlí nebude brát ohledy nikdy nikdo :nevim: v tomhle ohledu učitelku chápu. Navíc ruku na srdce, kdo by jí do těch hodin v dívčích třídách za chvíli chodil :zed:
A kromě toho si upřímně myslím, že kdyby nešlo o hodiny plavání, ale v šestnácti o dovolenou s klukem, tak by sem holčina psala žádosti o rady úplně jinýho typu :mrgreen:
Takže za sebe naprosto souhlasím s tím, že radši ať se je naučí komfortně používat, než kvůli tomu jednak vyvádět, a jednak se zbytečně stresovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.9.19 21:09

Hele, prober to s rodiči, třeba Tě omluví. Já chodila na školu v době, kdy tampóny nebyly běžná věc, a holt se tomu člověk přizpůsobil.

Ale dneska je jiná doba a zkusila bych nějaké vhodné tampony. Velikost Regular / Normal nebo ještě menší, a určitě s aplikátorem! Pomůže Ti dostat ho na správné místo, a nemusíš mít pocit, že si strkáš prst spodem do krku ;) Já doporučuju Tampax Pearl, ty mají taky hladký povrch (něco jako ty OB). Akdybys chtěla némlich OB, tak ty s aplikátorem se najdou normálně na webu DM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
6.9.19 21:21
@Janee19 píše:
@onajeblond tak zkus ještě kalíšek :jazyk:

Jojo, o tom vím, slyšela jsem, ale zatím se mi do toho nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 21:22
@dickys píše:
Mne by zase v životě nenapadlo omlouvat se kvůli menstruaci. Tampony jsem se naučila používat snad od 13 let. Kup si s aplikatorem, to je téměř blbuvzdorne 8)

Me z telaku taky ne, ale na plavani bych se vyprdla.
Delala jsem zavodne kolektivni sport a mely jsme v tymu holku, ktera kdyz to dostala tak nebyla schopna niceho.. Nebyla to zadna kvetinka, simulantka nebo něco podobnyho, ale prostě jak to dostala, vynechala trenink, klidně i zapas.. Asi nešlo o cely tyden ale nejaky ty nejhorší prvni dny.
Ja teda se sportem problem nikdy nemela, ale ani ted v dospělosti první dny ms nelezu do vody ikdyz tampony bezne nosim.

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 21:22
@Anonymní píše:
No jo, ale zas u mini, neni takova jistota, ze neprotece.. Ja bych tak první 2-3dny menstruace nesla do bazénu ani s tamponem, musim mit tampon i vložku. Takže bych pani ucitelku asi poslala do haje..
A jako matka bych nemela nejmenší problem napsat dceri omluvenku

Určitě bych dceru také omluvila kor v 15 letech… To jsem ani tampony nepoužívala ale slečna se ptala jaký tampon je nejlepší tak jsem poradila. Také se paní učitelky vůbec nezastavam a psala jsem že je to čičovina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 21:27
@moncicak123456 píše:
Určitě bych dceru také omluvila kor v 15 letech… To jsem ani tampony nepoužívala ale slečna se ptala jaký tampon je nejlepší tak jsem poradila. Také se paní učitelky vůbec nezastavam a psala jsem že je to čičovina…

Jasny, ja jen, že i v 15ti muze mit silnější ms a tampon mini pri nasaknuti vodou by nemusel stacit, ja si ted koupila super v domnění, ze se nebudu muset jistit vložkou a kulovy :roll: nevim mi je dost neprijemny, ale jinak jsem taky zacinala na mini, ale ne na koupani, spis jen abych si nemusela menit vlozku kazdou chvili, hlavne mimo domov

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 21:32
@Anonymní píše:
Jasny, ja jen, že i v 15ti muze mit silnější ms a tampon mini pri nasaknuti vodou by nemusel stacit, ja si ted koupila super v domnění, ze se nebudu muset jistit vložkou a kulovy :roll: nevim mi je dost neprijemny, ale jinak jsem taky zacinala na mini, ale ne na koupani, spis jen abych si nemusela menit vlozku kazdou chvili, hlavne mimo domov

Chapu, já nikdy silné měsíčky neměla. Předpokládám že po porodu mi bude mini taky k prdu ale to zjistím až nějaká MS dorazí.. Doufám že ještě dlouho ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 21:35
@moncicak123456 píše:
Chapu, já nikdy silné měsíčky neměla. Předpokládám že po porodu mi bude mini taky k prdu ale to zjistím až nějaká MS dorazí.. Doufám že ještě dlouho ne :lol:

Ja jsem po dvou porodech a super je mi stejne neprijemny, tak to tam asi tak hrozny nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 21:37
@Anonymní píše:
Ja jsem po dvou porodech a super je mi stejne neprijemny, tak to tam asi tak hrozny nebude :mrgreen:

Mám dost velkou jizvu. Vím že kamarádce tampon protékal kolem a to měla pár stehů tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.9.19 21:38

Já třeba tampon nesnesu, bolí mě z něj břicho, motá se mi hlava atd. Ne každý tampon snese. A používat kalíšek v patnácti, no nevím nevím :nevim:
Já bych si sehnala omluvenku od lékaře, jen na to plavání, na normální tělák bych normálně chodila a cvičila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
6.9.19 21:40

Tak prvni dva dny, kdy mi to tece jak prutokac, jsem nafoukla a vsechno me boli, by me do bazenu nikdo nedostal ani heverem :roll: A nejaka prdla ucitelka uz vubec ne.. A jeste kdyz se ten tampon nasakne bazenovou vodou, fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová