Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
já někdy používám Fixies, ale ty mi protékají. Raději mám od Aventu, a ty jsou super.
ze začátku jsem používala od Fixies, ale vadilo mi, že občas vykukovaly z podprsenky. Pak jsem objevila od firmy Bella - prodávají je jen v Carrefourech - a ty byli úplně super
Fixies - otrasne, to som rovno mohla mat ziadne, rovnaky efekt. Pretiekli hned.
Chicco - pouzivam, ked naozaj niekam ideme (na navstevu a pod.), urcite nepretecu, v tom su naprosto spolahlive. Ale ten ich lepiaci pruzok vobec nedrzi a zhrnuju sa, navyse su neforemne a vidno ich pod oblecenim.
Tesco fialove - ich vlastna znacka. Ohodnotila by som sloganom - dobra kvalita za rozumnu cenu. Pouzivam najcastejsie.
Kazdopadne trefny komentar mala Gothic - nenakupuj vela. Zo zaciatku je na doma aj tak najlepsia plienka, a casom sa to ustali - teraz uz vlozky do podprsenky pouzivam fakt len vynimocne, doma ich vobec nepotrebujem.
ps: mam aj latkove 6ks Emma-Jane+pracie vrecko, ale nikdy som nepouzila …
gothic píše:Hehe, ja som tie prve tyzdne minula za tyzden aj dve balenia… ale znacku neporadim. Kupila som si aj latkove, ale akosi mi prislo sympatickejsie pouzivat tie papierove. Mimochodom, vsetky vidno pod oblecenim, okrem Lily Padz (vid napriklad tu: http://www.evalillian.com/…s-prod91.htm), ktore neviem, ci dostat v CR…
Cecetka len mala rada, nekupuj si toho zbytocne vela, ja napriklad som mala 2 balenia a nevyzila som ani jedno.
Schamka - to jsou praci ci jednorazovky???
ja pouzivala Fixies, Babylove - podobne - hned mokre, al vetra
Tesco- trosku igelitaky. ale ujdou za tu cenu
Chicco- super- zvlaste na noc nebo kdyz mas hodne mlika- zvladnou to
pak mam avent praci - hruza , jsou silene videt a hned mokry…
ale na zyc je dobre vetrat a obyc. plina, nez si bradavky zvyknou. D
dalif píše:Ani, ani. Su to tusim silikonove vlozky, ktore robia protitlak na bradavke a tym sa vraj mliecko nespusta. Nie su vobec save, len jednoducho priamo potlacaju to spontanne spustanie. Ja som ich nemala, neviem, ci to nema nahodou aj vplyv na produkciu mlieka, len viem, ze nieco take jednoducho existuje.
Schamka - to jsou praci ci jednorazovky???
Ahoj holky,
já používám prací od Aventu a jsem s nimi moc spokojená. Je pravda, že mi moc mlíčko nikdy neteklo, jen v noci a jen někdy. Ale vyjde to daleko levněji a navíc nevyhazuju další odpad.
Jany
Tak já měla do zásoby snad 3krabice Fixies - byla jsem na nervy z toho, že nevím, kterou stranou si je mám dát, když jsem to netrefila, protékaly, zkrátka efekt žádný ![]()
Pak jsem měla Tesco fialové - kupodivu mi vyhovovaly, a to mi mléko teklo opravdu řádně.
Helen Harper - pro mě taky vyhovující, jen je měly v obchodech dost málo.
Taky používám prací od Medely. Bohužel, když jsem je kupovala, nevěděla jsem o existenci pracích prsních vložek od Popolini, které jsou z jedné strany z buretového hedvábí a z druhé z jemné vlny. Vnitřní strana odvádí vlhkost a zvenku to jakoby „odsychá“. Četla jsem na ně kladné ohlasy, ale sama jsem je nezkoušela, mám už ty od Medely a nechce se mi investovat.
Je pravda, že v prvních týdnech jsem stejně musela používat plínku, protože ani prací ani pár jednorázových, které jsem měla v porodnici, nestíhaly to množství mlíčka pojmout ![]()
Já jsem používala Babylove z DM. Byla jsem s nima spokojená. Na doma jsem nosila plínku - mléko mi hodně teklo hlavně při kojení.
Já sice kojila jen 4 měsíce, ale ze začátku bylo mlíčka dost. Ještě před porodem jsem dostala jedno balení Fixies a ty mi hned protekly, takže jsem koupila při nákupu v Tescu ty jejich a používala je do konce. Ještě jsem párkrát koupila v Hypernově (zn. si bohužel nepamatuji), jako „ty na ven“ a pak už to šlo s MM z kopce, takže ani nebyly potřeba.
Ale hl. bych chtěla říct, že i moc záleží na kojicí podprsence - já měla jednu nebavlněnou a tam to klouzalo, takže během 5 min. ten tampón byl mezi prsy, no hrůza…do té jen ty Tesca, takže jsem byla spokojená za pár korun…
Tak dobrý výběr.
Pa, Ha
Děvčata, nevím jestli to tady už neproběhlo, ale do 20/6 je v Tescu sleva na právě tyto tampony. 30 ks za asi 35 Kč. Což si myslím, že se vyplatí. A když jste je tady tak vychválily, tak jsem si je teda taky koupila. A pak mají ve slevě fůru dalších věcí pro mimísky (plínky, ubrousky, přebalovací podložky, kosmetiku, vaničky, nějaký oblečky, bezdrátový chůvičky atd.) Byli jsme tam v pátek a připadala jsem si tam jako v porodnici. Všude samí těhulindy.