Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím poraďte. Jsem druhý měsíc po vysazení HA. První cyklus proběhla normálně ovu 13 den cyklu. Uprostřed cyklu jsem zjistila, že mi z jednoho prsu vytéká bílá tekutina, trvalo to asi tři dny. Nyní jsem další cyklus,dnes 17 den, ovu zatím neproběhla a od včera mi opět teče z prsu a víc než minulý měsíc. Těhotenský test negativní. Neměla jste to některá? Mám se poradit s gynekologem? Díky za odpovědi Míša
Ahoj, já jsem měla tekutinu z jednoho prsa asi od 5. týdne těhotenství. Bylo to žluto zelené barvy, tak mi vzali kultivaci a byl to streptokok, nebo něco takového a dostala jsem antibiotika. Tak to radši Dr. řekni.
Díky, já to mám bílý nebo průhledný a jen pár dní, tak to asi souvisí se srovnáváním cyklu. Někde jsem o tom četla, ale nemůžu to najít. Když to nepřejde, zajdu k dr.
misunka: presne tohle jsem mela, i jsem si to poslala na bakteriologii, byla jsem pekne vyplasena. Ale je to jen vlivem hormonu, nic vaznyho, mela jsem to opakovane, nez jsem otehotnela. Prsa me nebolely ani jine problemy jsem u toho nemela.
Díky, mě taky prsa nebolej, jen mám nějak nateklý a tmavý bradavky jako při kojení. Snad se to srovná samo.
Ahoj holky, poradil by někdo?
Asi před 3 měsíci se mi že dne na den udělala boule v podpaží, hodně bolestivá, horká na dotek. Řekla jsem si zánět, mazala černou mastí. Za cca 10 dní bylo po.
Ale pak jsem začala mít hodně citlivé prso, na stejné straně. Při stlačení bolestivé a celkově takové tvrdší než to druhé, ale bulka žádná. Pak mi přišlo, že během pauzy, při brání HA, se problém vytrácí.
Akorát dnes mě zaskočil výtok z prsů, bylo to jen pár kapek lehce zažloutlé, spíš průhledné tekutiny.
K dr. jdu v pondělí. Na UTZ prsů jsem byl před rokem. Vše ok. V rodině nikdo rakovinu prsů nemá.
Vzhledově se prso nezměnilo.
Máte někdo zkušenost, co by to mohlo být? Diky
Může být u tzv. mastopatie přečti si tento článek.
https://zdravi.doktorka.cz/…a-mastopatie