Jak na holuby?

4705
7.6.06 11:38

jak na holuby?

:lol: ne na ty z nosu :lol:
nýbrž na ty lítací..... :P
Máme polovysutý balkon a před dvěma týdny manžel odnesl asi deset kilo víte čeho 8) , no už tam šprkají zas. Vrkají, šprkají a to kolo, co tam bylo se může vyhodit, protože se ho nedomeje nikdo ani Savem.....

CD nepomáhají.....
Síť být nemůže, protože je to požární únik.

Víte někdo, čeho se holuby bojí jak čerti kříže??????????????

P.S. Za vedlejším oknem je kočka, z té si ovšem houby dělají…

Díky za každou radu
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
7.6.06 11:49

No, zrovna tu síť jsem ti chtěla poradit, protože to je jediná šance. Moje máma vyzkoušela všechno, nepomohlo nic :cry: A co ten balkon zasklít, to je přece otvírací, takže by požární „východ“ zůstal?
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
7.6.06 11:53

Čeho se bojí holubi jako čert kříže? Dravců! Takže když ne sítě, tak si budete muset na balkon pořídít nějakého sokolíka :lol:
Vážně nevím, u nás jsou na panelácích ploché umělohmotné atrapy dravců zavěšené na šňůrách a vítr s nima hejbá, kdybys něco podobného spáchala třeba z fólie nebo z kartónu, možná byste měli na čas pokoj. Vážně vám je ani trošku nezávidím. Holuby miluju na vesnických dvorečcích v holubníkách, ale ve městech je děsně nenávidím.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
538
7.6.06 12:37

Jo, jo, přesně:-)
Dva orlíky z kartónu má mamka taky na blakóně:-)
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
7.6.06 12:49

U nás se dva holubi ubytovali přes zimu - teda vlastně spíš chtěli a manža je musel (zrovna vypukla panika kolem ptačí chřipky :roll: ) vyhánět smetákem. Vůbec se jim nechtělo, ale když to udělal asi po páté, už se nevrátili.........co je třeba tak dlouho otravovat taky, až se jim to fak nevyplatí vracet se nad váš balkon? Jestli tam teda dosáhnete…
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
7.6.06 12:59

My jsme na ně lili vodu a za pár dnů je to taky přestalo bavit :lol: :lol: :lol:

Taky je nesnášim, samej roztoč :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.3.14 10:58

jak zabít holuba

Holky taky máte problém s holuby na balkoně?
co proti tomu děláte? cd moc nepomáhá a sít nějakou dávat nechceme protože panelák se bude několika letech revitalizovat a budou se dělat lodžie..ale co do té doby? myslíte že seřerou jed na krysy nebo něco?

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
29.3.14 11:00
:|
  • Citovat
  • Upravit
3380
29.3.14 11:04

Jestli sežerou to nevím ale pokud ano tak přiletí jiní. Dala bych tu síť, když už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.3.14 11:23
@Ainy píše:
Jestli sežerou to nevím ale pokud ano tak přiletí jiní. Dala bych tu síť, když už…

zakrytí celého balkonu sítí – to ptákům znemožní přístup dokonale, ale dost to omezí i používání balkonu..
možností je obrátit se na specializovanou deratizační firmu a použít radikálnější způsob..- takže to nějak musí jít..jen nevím co používají - asi jim napíšu dotaz. :think:

• Citovat
  • Upravit
3380
29.3.14 11:28

@smurfka Oni ti to určitě řeknou :lol: Spíš ti asi nabídnou své služby ne? Podle mě stejně zlikviduješ jedny a přiletí další, jsou jich miliony…Ještě mě napadlo jestli neexistuje nějaká el. rušička, jak je třeba na krtka, kuny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
29.3.14 11:37

Jé holky jak já vám rozumím. Já bych ty holuby přímo zabíjela. Lezou mi krkem. Ale trošku jinak než vám. Přítel je chová!!! Tráví u nich denně hodiny a mě už to leze na mozek. Nikdy jsem holuby neměla ráda, jsem z města a tam mi dost vadili. Přestěhovala jsem se na vesnici a tady to je chovatelský ráj pro holubáře. Někdy si říkám, že vezmu jet na krysy a nasypu jim ho. Aby chlap byl s námi doma a né u nich. Co vím, tak jim opravdu vadí dravci. Prodávají se i makety dravců. A stačí si tu maketu dát na balkon a občas jí někam přemístit. Známá to má na balkoně a prý je bez holubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.3.14 11:46

@Marťuše
myslíš že by ten jed na krysy pomohl? se zeptej co je zabije? jsem slyšela někdy i o rýži nasáklé vodou, ale nevím jestli to bylo na holuby..
jako nezávidím ti, bych se bála nemocí které může přitáhnout chlap domů.. :think:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
29.3.14 11:47

@Marťuše
ty dravce jsem taky četla..ale i na to si prý zvyknou po čase a už jim to nevadí..tak nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
3472
29.3.14 11:59

@smurfka já se také právě bojím nemocí, ale oni mi včichni tady tvrdí, že naši holuby jsou jen v klecích a nedostanou se do kontaktu z těmi volně žijícími. Ale i tak musí přítel po příchodu se převlékat ve sklepě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová