Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tejuho jak jsem naspala ve starších příspěvcích..pomohlo nám, že jsme jich pár zabili smetákem..manžel si na ně ráno počkal a jak začli dělat kravál tak je přetáhl a bylo..od té doby na náš balkon nelítají..a to už bude druhý rok.. ![]()
@smurfka to dělá sousedka nad námi, ale účinek žádný.. máme i ty bodce proti holubům, ale ty kur.vy si na nich staví hnízda..
asi to mají jako masáže ![]()
@tejuho No jo, holub domácí, hledají místo na hnízdění a truhlíky jsou ideální
.
Evidentně mají na Vašem balkóně klid, nějaké fáborky jim vůbec nevadí. Prostě je musíš nonstop rušit = vyhánět a nedát jim možnost snést pokračovatele rodu.
A máš tam šňůry na prádlo? Když jo, tak je dobrá záclona a třeba nějak přichytit k zábradlí… ![]()
Příspěvek upraven 05.05.16 v 12:24
Ted jsem je pretahla smetakem, tak uvidim.Je to fakt bezmoc. Jeste mne ty kreteni plasi nasi korelu. Vzdycky jak je uvidi, spadne s jekotem z bidla.Fakt blazinec.
Jeste mne napadlo postrikat je peprakem, ale prijde mi to trochu drasticky ![]()
@tejuho píše:
Jeste mne napadlo postrikat je peprakem, ale prijde mi to trochu drasticky
s tím opatrně..to bych nechala na někom kdo s tím umí zacházet, nebo se ti to muže taky vymstít..
Nám pomohla na balkoně až síť proti holubům. Nic jiného nepomohlo. Pán přijel, navrtal zdi, natáhnul železné lanko a přichytil síť. Sít je taková béžová, je přes ní pěkně vidět, vůbec to neruší. Sám říkal, že to je jediné na sto procentně účinné řešení a měl pravdu. Od té doby máme od holubů pokoj.