Jak na holuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
29.3.14 12:03
@Marťuše píše:
@smurfka já se také právě bojím nemocí, ale oni mi včichni tady tvrdí, že naši holuby jsou jen v klecích a nedostanou se do kontaktu z těmi volně žijícími. Ale i tak musí přítel po příchodu se převlékat ve sklepě.

já bych ho sprchovala v savu:o)))

• Citovat
  • Upravit
3472
29.3.14 12:08

@smurfka hele mám plán jak holuby mu zakázat. Sice podlý, ale jinak to asi nejde. Až půjdeme na kontrolu k dr. tak řeknu, že nás doktorka poslala na alergologii. Že se jí nezdáli Janičky oči. A pak mu po čase sdělím, že má alegrii a bude to z toho jak má holuby a má to ve vlasech… Samozřejmě s dr nic řešit nebudu, ale bude to na něj lež. Snad to zabere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.14 12:23

Nic nez sit! Vyslo nas to cca na 500,–. Obycejnou zelenou sit. Drzi uz rok a mam klid. Pak se da jednoduse sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.3.14 12:23
@Marťuše píše:
@smurfka hele mám plán jak holuby mu zakázat. Sice podlý, ale jinak to asi nejde. Až půjdeme na kontrolu k dr. tak řeknu, že nás doktorka poslala na alergologii. Že se jí nezdáli Janičky oči. A pak mu po čase sdělím, že má alegrii a bude to z toho jak má holuby a má to ve vlasech… Samozřejmě s dr nic řešit nebudu, ale bude to na něj lež. Snad to zabere. :nevim:

8o To mně přijde teda docela podlé, předpokládám, že jsi věděla od začátku, že chová holuby nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 12:34
@Marťuše píše:
@smurfka hele mám plán jak holuby mu zakázat. Sice podlý, ale jinak to asi nejde. Až půjdeme na kontrolu k dr. tak řeknu, že nás doktorka poslala na alergologii. Že se jí nezdáli Janičky oči. A pak mu po čase sdělím, že má alegrii a bude to z toho jak má holuby a má to ve vlasech… Samozřejmě s dr nic řešit nebudu, ale bude to na něj lež. Snad to zabere. :nevim:

8o Tak tebe bych chtěla mít doma. Doufám, že nemáš žádné koníčky, pokud ano, měla bys s tím rychle přestat!
Chudák chlap, doufám, že ti na takovouhle sviňárnu přijde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
29.3.14 12:34

@Ainy věděla, ale než se narodila dcera slíbil, že je zruší. Zrušil asi na měsíc. Neměl ani jednoho. Pak přišel s tím, že si pořídí jen jeden pár. A po roce jich má přes 100!!! A rozumná řeč s ním není. Máme kvůli holubům doma boj. Vždy řekne, že jde s malou ven a pak zjistím, že je s ní u holubů. ( chová je v kolonii holubářů ) Malá je v kočáru před a on zalezlí u nich :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 12:36

@smurfka Zabíjení nemá moc smysl, zabiješ jednoho, deset jich přiletí :nevim: Zkusila bych tu maketu dravce, chápu, že síť nechceš, to je hodně ošklivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 12:37

@Marťuše A co je na tom tak hrozného? V čem je to horší, než slepice, králíci, psi, kočky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
29.3.14 12:38

@Fjodorka hele není to jediný jeho koníček. Doma máme 5 akvárií v každém má jiné druhy. Když se rodí máme ještě po zemi líhně. Myslím, že v tomhle jsem dost tolerantní a on je sobec. Já svůj koníček musela kvůli malé opustit. A teď je můj koníček a život dcerka. My kvůli holubům nemůžeme jet ani na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.3.14 12:39

@Marťuše Promiň i tak je to podlé :nevim: Takhle snad dospělý člověk problém neřeší. Jinak tomu mému začala rybářská sezóna a kde myslíš, že teď je :mrgreen: A nechystám se jít otrávit řeku, ani vymýšlet lži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
29.3.14 12:43

@Fjodorka v čem??? Slepice máme, psa také. Slepice má tam co holuby. Jenže ty holuby mu berou veškerý čas. On sedí v holubníku a kouká na ně. Poslouchá jak vrkají. Je tam stále. O víkendu je tam i 6 hodin. Když chci jet na výlet tak máme boj, přes víkend výlet neexistuje. Jde z práce přímo tam. A jen to žere rodinné finance a že těch moc není. Ono 100 holubů toho sežere. Těžko se to vysvětluje někomu kdo možná neví o čem je řeč. Kdyby jich měl pár a netrávil u nich veškerý volný čas a neomezovali celou rodinu, tak ok. Ale těžko dám našim na hlídání 100 holubů, abychom mohli na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
29.3.14 12:45

@Ainy vydíš sezóna, ale my jí máme celý rok. Já vím, že to je podlé. Ale s ním není řeč. Omezit počet nechce. Stále množí, kříží atd. Jestli to takhle půjde dál tak jich na podzim máme 200. :nevim: Už mu to říkají i kolegové holubáři, ale on se seknul. Tak poraďte co by jste dělali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 12:50

@Marťuše Je to sice smutné, ale jak bylo řečeno, „pořídila“ sis holubáře, čemu se divíš :nevim: Neměl ti sice nic slibovat, ale tohle ti slíbil až s dítětem - dokud tam nebylo dítě, tak ti to nevadilo? :think:
Tak šest hodin čumí na holuby, no. Můj muž má zase kvůli práci cca 2 volné dny za měsíc, doma spí každou třetí noc a co mám dělat?

Nemluvě o tom, že snad není idiot a vidí, že dcera žádné potíže nemá. Co takhle si s ním promluvit narovinu? Když to šlo předtím, co by to nešlo teď :nevim: Však se jich nemusí zbavovat všech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.3.14 12:51

@Marťuše Pro mě za mě třeba pohrozit odchodem, rozchodem…ale ne si vymyslet alergii :roll: Na to stejně přijde pokud není úplně vygumovanej. Co když bude muset někdy s malou k lékaři on? Pokud by tu alergii opravdu měla tak je to samozřejmě něco jiného. Nezlob se ale ten tvůj plán není jen podlý ale i úplně hloupý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 12:52
@Marťuše píše:
@Ainy vydíš sezóna, ale my jí máme celý rok. Já vím, že to je podlé. Ale s ním není řeč. Omezit počet nechce. Stále množí, kříží atd. Jestli to takhle půjde dál tak jich na podzim máme 200. :nevim: Už mu to říkají i kolegové holubáři, ale on se seknul. Tak poraďte co by jste dělali. :think:

Jela bych na dovolenou bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová