kde nastřelit naušnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
6.6.06 22:09

kde nastřelit naušnice?

Ahoj mamky. Vím, že na tohle téma už bylo spousty napsáno a právě proto asi píši. Malá má něco přes 5 měs. a až teď se chystáme na propíchnutí oušek kvůli náušničkám. Četla jsem tady šílené zprávy o uchycování hlavičky apod. Naše MUDr. naušnice nenastřeluje, ale propichuje postaru, tak jsem se chtěla zeptat na koho jiného bych se mohla obrátit. Jiný pediatr nám přece tohle neudělá, ne? A kosmetické salony to je taky nesmysl. Tak já nevím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
6.6.06 22:22

Delaji to i na ORL, ale jestli na vsech to netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.6.06 22:36

Taky nás náš Dr¨. posílal na ušní - dětské, ale pokud víš o dětském lékaři, který „nastřeluje“, služba je placená, takže se určitě dá domluvit v pohodě.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
6.6.06 22:55

Ahoj.
Naše dětská Dr. taky náušnice nenastřeluje, tak mi to domluvila kamarádka u jejich dětské Dr. a udělala nám to v pohodě, i když k ní nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.6.06 07:59

také jsme byli u jiné dr. než ke které chodíme… šlo jen o to zjistit který dětský dr. naušničky nastřeluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.6.06 08:15

Mikas,
vidím, že jsi z Ostravy tak to bys ani neměla daleko - v Opavě je doktor, který se zabývá akupunkturou a nastřeluje náušničky.
Mimo musí mít právě myslím 5-6 měsíců.
Tak se zamysli - dám Ti sem číslo:
MUDr. Břetislav STACH - Opava Válečkova ul. 553 718 605.

Dobře pořiď tak jako tak.
Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
7.6.06 12:30

Holky nezáte nějakého Dr. z Olomouce který také nastřeluje náušničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.6.06 17:49

Koukám, že jsi z Ostravy. Jestli máš blízko Brušperk, tak ti poradím. Je tam salon, který vlastní sestřička z fakultky, v práci propichuje a doma nastřeluje. Byli jsme tam s malou, hrozně příjemná, malá se jen lekla pistolky jak ji střelí u ucha. Žádné záněty, nic, nastřeluje chirurgickou ocel. Bez krve, bez pláče. Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová