Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chceme letos po dlouhe dobe konecne na dovcu. Vybrali jsme si Chorvatsko, chceme nekde nahoru nebo stred, at je s mimcem co nejkratsi cesta. Divala jsem se ale na net a prijde mi strasne drahe ubytovani. Kdyby mel nekdo z vas tip na konkretni ubytovani za cca 10-15 euro na osobu, tak se prosim ozvete. Jedeme na blind, tak doufam, ze nebudeme muset spat s mimcem v aute a ze neco sezenem. Ubytovani muze byt skromne, chceme jen dve postele (cestovni pro maleho vezmeme sebou) a nejakou lednicku se sporakem. Cim konkretnejsi info, tim lip. Dik moc.
Lupre
Ahoj, nejlepší je sjednávat ubytování přímo u majitelů apartmánů. Spoustu kontaktů najdeš zde www.apartmani-hrvatska.com, my taky nechceme jet příliš daleko, tak jsme si vybrali ostrov Krk, přímo město Krk, cena za studio 26 EUR/noc, apartmán 2+1 za 32 EUR/noc, poslední červnový týden. Pokud vám nevadí ubytování v nějaké malé vesničce, tak tam budou ceny ještě nižší.
L.
Ahoj Lupre,
my jedeme 25. června do Starigrad-Paklenica. Je to autokemp, ale mají i apartmány s kuchyňkou nebo jen pokoje. V areálu je restaurace, lze polopenzi, nebo jen snídaně, nebo si vybrat z jídelního lístku. Je to tak 800-850km. Jedeme víceméně taky na blind jako každý rok,ale volno tam určitě bude. Výhoda je, že je to přímo u vody, v městečku jsou obchody, pekárna, restaurace atd. Mám na ně telefon, německy nebo anglicky se s nima můžeš domluvit, kdyžtak mi napiš SZ. Jediné co mě letos trápí, jaké bude letos počasí. Andrea
Jo, ale nenapsala jsem hlavní věc, cenu. Za dospělého 12 Eur, za dítě polovinu, ale my máme 6tiletého, takže za mimina nechtějí nic. A.
My jsme byli loni na ostrove Peljesac ve vesnicce Drace a bylo tam nadherne.Cena 10 eur na osobu,na den a noc.Apartman byl skvely,z nasi terasky jsme to meli 5m do more.Pristi rok se chystame zase.
Ahoj!
My jezdíme na blind do Chorvatska každý rok a je to tam čím dál dražší:-(
Vloni jsme byli v červenci v Primoštenu a platili jsme za apartmán 60 EUR/den. Nic levnějšího jsme nesehnali. Na vesnicích to je i o polovinu levnější, ale nekoupíš tam ani zmrzlinu…
Almerka
Ahojky,
chtěla bych Vás požádat o informaci. Rádi bysme na prodloužený výkend od Chorvatska pod stan. Nemáte někdo představu jakou můžeme očkávat cenu za dva lidi, stan a auto?
A na kolik nás může vyjít cesta - myslím dálniční poplatky.
Děkuju Soňa