Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj všem zkušeným i nezkušným maminám. Jsem v 25 TT a o víkendu jsem byla na hudebním festivalu a za 14 dní mířím na svatbu. miluji tanec a pohyb (jen co slyším hudbu už už se kroutím). Jak moc to může mimise ohrozit, myslím takové ty pohyby pánví - však to znáte. Asi hloupý dotaz no .....
a druhá věc, co si myslíte o hlasité hudbě (na té svatbě bude živá kapela). Mám se raději držet dál?
díky Fazole
Ahoj,
pokud tvé těhotenství je bezproblémové, tak není důvod proč by sis nemohla zatančit. Já byla v těhu na koncertě a mále to vůbec nijak nevadilo, na svatbě jsme taky byli a zatančili si, jen mi vadilo trochu to bříško. Kamarádka se vdávala v 28tt a na parketě jsme to spolu pěkně rozjely já sice měla přesně měsíc po porodu, ale ani to mi nějak nevadilo.
no pokud jsi zvyklá se hýbat pořád i před těhotenstvím, tak není přece žádný problém, miminku to leda prospěje:) Kámoška je lektorka břišních tanců, tancovala celé první těhotenství,porodila ukázkově tak, že celou dobu stála a kroutila různě bokama, až tu malou prostě vytancovala-zua 3 hodinky…
Te´d je 3 týdny před druhým porodem, tancuje pořád, vyučuje, sama se sebou jezíd po seminářích a k tomu taky jezdí na kole všude:) Takže tak.
Horší by bylo, kdybys zvyklá nebyla a někde nárazově začla v těhotenství něco provádět…
A hlasitá hudba taky neškodí, jednak to mimi moc přes břicho a ten rachot uvnitř neslyší, a za druhé je to jednou za čas, tak co:)
Ahoj,
taky si myslim, ze je to v pohode - obzvlast jak pises „pohyby panvi“ jsou jen doporucovany!!!
Svatbu jsem si ted taky uzila s zivou kapelou a no problema ![]()
Takze huraaa do toho! ![]()