tanec

435
27.8.07 07:59

tanec

ahoj všem zkušeným i nezkušným maminám. Jsem v 25 TT a o víkendu jsem byla na hudebním festivalu a za 14 dní mířím na svatbu. miluji tanec a pohyb (jen co slyším hudbu už už se kroutím). Jak moc to může mimise ohrozit, myslím takové ty pohyby pánví - však to znáte. Asi hloupý dotaz no .....

a druhá věc, co si myslíte o hlasité hudbě (na té svatbě bude živá kapela). Mám se raději držet dál?

díky Fazole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2319
27.8.07 08:13

Ahoj,
pokud tvé těhotenství je bezproblémové, tak není důvod proč by sis nemohla zatančit. Já byla v těhu na koncertě a mále to vůbec nijak nevadilo, na svatbě jsme taky byli a zatančili si, jen mi vadilo trochu to bříško. Kamarádka se vdávala v 28tt a na parketě jsme to spolu pěkně rozjely já sice měla přesně měsíc po porodu, ale ani to mi nějak nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.8.07 08:22

no pokud jsi zvyklá se hýbat pořád i před těhotenstvím, tak není přece žádný problém, miminku to leda prospěje:) Kámoška je lektorka břišních tanců, tancovala celé první těhotenství,porodila ukázkově tak, že celou dobu stála a kroutila různě bokama, až tu malou prostě vytancovala-zua 3 hodinky…

Te´d je 3 týdny před druhým porodem, tancuje pořád, vyučuje, sama se sebou jezíd po seminářích a k tomu taky jezdí na kole všude:) Takže tak.

Horší by bylo, kdybys zvyklá nebyla a někde nárazově začla v těhotenství něco provádět…

A hlasitá hudba taky neškodí, jednak to mimi moc přes břicho a ten rachot uvnitř neslyší, a za druhé je to jednou za čas, tak co:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.8.07 10:38

Ahoj,
taky si myslim, ze je to v pohode - obzvlast jak pises „pohyby panvi“ jsou jen doporucovany!!!
Svatbu jsem si ted taky uzila s zivou kapelou a no problema 8)
Takze huraaa do toho! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky