běhání a nevolnosti

8
21.8.07 11:08

běhání a nevolnosti

Ahoj,zajimalo by me,od kolikateho tydne tehu ste zacali chodit vice curat a od kdy vam zacaly ranni nevolnosti?? Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
21.8.07 11:26

Ahoj,
tak já jsem měla to štěstí, že jsem měla těhu nevolnosti pouze v 8tt a bez zvracení. Nakupovat jsem ale nemohla. Stačilo, když jsem v regálech viděla jídlo. Je to zvláštní, ale více čůrat (a hlavně v noci) jsem začala až od pátého měsíce, tedy v době, kdy už by to vlastně mělo trochu ustupovat. Chodila jsem i 10× za noc. Myslím, že to bylo a je hlavně tím, že začalo období melounů, která já miluji.
Ahoj jaskiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.8.07 12:24

Ahoj, tak to mně špatně bylo jenom 2× a co jsou ranní nevolnosti nevím… :D :oops: . Jen jsem nesměla ucítit cokoliv uzeného. A víc na „malou“ jsem začala chodit až ke konci těhu, tedy kolem 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.8.07 12:39

Ahoj Polina, mne začali celodenné nevolnosti (bez zvracania) asi od 7 tt a trvali presne do toho 12-13tt, a tiež som si v tom období všimla, že chodím viac čurať. Dovtedy som nevedela, že som tehotná tak som si to častejšie čúranie nejak nevšimla skôr.
Ahoj Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.07 13:00

Ahojky,
tak já jsem nevolnostmi trpěla,tak měsíc i jsem dost ráno zvracela a byla jsem strašně unavená.Jinak čůrat jsem často začala chodit až ke konci těhotenství,protože bříško už bylo veliké a tlačilo na močový měchýř.
Přeji šťastné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.07 14:18

diky za odpovedi,jsem v 6tt a uz od nedele porad beham na zachod kazdou chvili,tak nevim jestli to je takhle brzy normalni,snad jedine ze bych nekde nasytdla,ale zadne jine problemy nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.8.07 18:08

To časté močenie určite nie je z nachladnutia v Tvojom prípade. Na začiatku tehu je viac prekrvená maternica, a tá potom dráždi aj močový mechúr, takže je to jeden z normálnych tehu príznakov. Tak len držím palce aby Ti to rýchlo ubehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.8.07 21:40

Tak snad je to normalni,a taky me hrozne pali zaha,jsem tehotna poprve,tak to teprve vse objevuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
11.11.07 16:56

Ahojky,

to běhání na malou si z prvního těhu už nepamatuji, zatím to ale nemám (6tt). Zato pálení žáhy a pak i dost kruté bolesti žaludku, to si pamatuji mooc dobře. Bylo to děsný, navíc mi to skončilo až rok po porodu. Ale mám nějaký divný tvar žaludku, tak jsem to měla o to horší. Teď už 2.den nedělám nic jiného než zvracím a žaludek už toho má dost a bolí jak čert. Snad to rychle přejde. Ale neboj, pálení žáhy, močení, popř. bolesti hlavy a podbřišku jsou normální.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.11.07 14:30

Mě teda bylo zle skoro od začátku a trvalo to až tak do 4.měsíce. I teď (jsem v 19tt) je mi někdy zle. Hlavně z jogurtů, jogurtových nápojů a pak ze všeho, co smrdí (lednice, psí „bobky“, atd.) a taky ze slizkých věcí (teď mi připadnou slizký i banány) 8O
Na „malou“ jsem chodila pořád ze začátku, pak to přestalo a teď zase začlo. Pomalu mi roste břicho a když se ráno vzbudím, tak mám pocit, že praskám a přitom nemám moč. měchých až tak plný - tak nevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2079
16.11.07 15:17

ahoj, musim rici, ze taky chodim curat … chodim od zacatku, co jsem vedela, ze jsem tehu a stale me to drzi. Vcera mi bylo v noci spatne a dneska mi je na zvraceni cely den…zacinam mit pocit, ze me asi taky nevolnosti neminou:roll: Jinak me k tomu navic boli bricho a zaludek. Behem prvnich trech tydnu se mi zvetsila prsa o dve cisla. Od te doby sice nerostou…ale za to fakt boli. Ale ten pocit, ze budu mamou…jeeeeeeeeeeeee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí