Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem v 17.týdnu těhotenství a pořád chodím čůrat. Je to šílené, myslela jsem,zda jsem nenastydla, tak jsem týden hodně pila a hlavně bylinkové čaje,ale mám to pořád. Při prvním těhotenství si na to nevzpomínám…snad až jen ke konci, kdy byl malý hlavičkou nahoru a občas mě kopnul do močáku…je to fakt nepříjemné, zlobí vás to taky?
Ja jsem curala od zacatku az do konce prvniho tehu a ted ve druhym taky
Jsem taky v 17.tt a v noci nekolikrat vs¨tavam, takze asi to normalni bude ![]()
Mej se
Kacica
Ahojky nemej obavy ja chodila furt nekdy i po deseti min. byla to otrava hlavne v noci,ale ujistuji te ze je to uplne normalni ![]()
No to ste mě uklidnily
… v noci jsem chodila a chodím pořád,ale přes den mě tam někdy tak „lochtá“, jako by mi ten pinďa snad kopal nebo šťouchal či co .-)
ahoj,zajimalo by me,od kolikatyho tydne tehu ste zacali chodit vic čůrat?? dik za odpovedi
Já od šestýho týdne až do konce…v 9měsíci to bylo nejjjjhorší.
moc to sem nepatri,ale jeste se zeptam,od kdy vam zacalo byt spatne ??
Ahoj,
mě přišlo, že jsem čůrala pořád.
A když jsem jela v noci do porodnice, tak mi manžel musel zastavit v práci, jinak bych se v autě počůrala. Když jsem někam jela, tak jsem si předem zjišťovala, kde jsou záchody. ![]()
Ahoj pri 1. jsem neměla tlak na močák ani před porodem, teď s 2. cítím tlaky už od 3. měs.-momentálně 5.měs. je to otrava, ale vševypadá dobře.
Ahoj, já jsem ve 24 tt, ale taky couram pořád na záchod, taky už mi to přišlo divny, ale možná to je uplne normální