Tanečky pro kluky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
29.7.14 08:07

Tanečky pro kluky?

Ahoj maminky!
Mám doma chlapečka, kterému bude pět let. Od malička strašně rád tancuje:) Ráda bych ho v tom podpořila…neznáte nějaké tanečky pro kluky. Nechci ale společenský tanec. Spíš něco jako street dance, hip hop nebo tak něco. Jsme z Prahy, tak by mi moc pomohlo, kdybyste nám něco doporučily, pokud byste měli nějakou(jakoukoli)zkušenost:)
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
29.7.14 08:16

Ja hledala pro 5ti leteho breakdance. A bohuzel :( vsechno je pro starsi. Coz me stve. Jen samy fotbal, karate a pod.
Treba budes mit vic stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.7.14 08:19

Ja znam jen spolecenske tanecky ;)
Ale zkusim se ti kouknout.
http://freedancestudio.cz/Kurzy Tady mas neco od 5 let, maji tam vice druhu tancu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.7.14 08:36

@kaja00 já znám aerobic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.7.14 08:37

@tumpach Ja zase zumbu ;) :lol:
Podle me je to jedno, pokud kluk nepujde na balet, v dnesni dobe… :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
29.7.14 09:35

Zkus Caramelku http://mujweb.cz/…a/index.html
byli jsme v létě na nějaké akci a vystupovali. Náš mlaďoch na nich úplně visel očima. Říkali, že nabírají děcka od cca 5 let a byli tam i kluci. Netancovali jen moderní country, ale i irský, step… fakt super.
Zkoušejí někde v Dejvicích.
Ale nevím, jestli by mu to sedělo stylově. KOukni na youtube, určitě tam budou nějaké ukázky.
Každopádně tohle by mohla být cesta - najít nějakou takovou skupinu, která se věnuje už menším dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.7.14 14:07

Všem strašně moc díky díky, jdu to ojuknout:) ten street dance, je spíš můj styl, ale určitě nebudu mít nic proti tomu aby toho zkusil víc a vybral si:) Alespoň aby nějak začal a pak už to bude na něm. Začal chodit na fotbal a i když s námi hrozně rád kope, tady vydržel s obtížemi 4 hodiny…

vemas - no právě, samý fotbal, hokej a… Neříkám, že to není dobrý, ale když jeho to nebaví a když pustím rádio, tak trsá, jak praštěnej:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí