Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mau-mau Já se v tangách cítím stejně pohodlně jako v jiných kalhotkách, normální nosím jen při menstruaci a vždy se těším, až je zahodím ![]()
Nosím je, ale střídám to s klasickýma. Ale každé z nás vyhovuje něco jiného, takže rada - kup si, vyzkoušej a uvidíš ![]()
Ja si prvni koupila uz na zakladce, ale tenkrat mi to strasne vadilo, takze sem je nenosila do nejakych 20 let. Ted je nosim prilezitostne, hlavne pod leginy, aby nebyl videt obrys kalhotek, neni to pro me nejpohodlnejsi, ale mam takovy tip, co neni vylozene hubena snurecka, takze se to prezit da, takze obcas zvolim nepohodli
denne bych je nenosila
jinak chlapovi je to jedno, ten si nevsima at mam snurecky nebo mega bombardaky ![]()
@Doe_Jane píše:
To je jak otázka do Brava, já tanga nenosím, vůbec mi to není pohodlné.. ale určitě ti poradím ať si je koupíš a uvidíš, snad to není taková drahá věc abys kvůli toho potřebovala poradní debatu
Nosím cca od puberty. Přiznávám, že v poslední době nosím spíš klasiku, ale jinak s nima nemám problém. Nějaké si kup, nejdřív ti to bude asi nepříjemné, ale po týdnu si zvykneš. A myslím, že chlapů se líbí, aspoň tomu mému ![]()
Vadí mi i klasický kalhotky když se zaříznou
. Hlavně mám problémy s mykózou, takže by to pravé nebylo. Přítel je nejradši, když žádné kalhotky nemám
.
Nesnasim je. Nosim je jen vyjimecne pod upnutejsi kalhoty nebo saty, pretrpim to, ale je mi to protivne a jeste je to nezdrave. Vypadaji dobre jen na malokom. Ale mela bys to zkusit, nekomu jsou naopak pohodlne.
@onajeblond já tanga nosím od 7tridy. Jelikož jsem leginovy typ a nesnáším když jde vidět obrys kalhotek pod legínami z toho bych
ale každého věc.
@radkka píše:
@mau-mau Já se v tangách cítím stejně pohodlně jako v jiných kalhotkách, normální nosím jen při menstruaci a vždy se těším, až je zahodím
Ani pri ms nedavam klasicke nesnesu to.
U me, kdyz se otevre suplik se spodnim, jen tanga, same tanga chlapovi se libi, klidne je i vybere a ruzne barvy krajkovych nohavickovych, ale ty mam jen do postele, ze ty taky provokuji manzela, nic jineho nevlastnim
.
Já nosím jedině tanga. Obyčejné kalhotky už vůbec ne, teda pokud jdu k doktorce tak je přetrpím, ale jinak ne. Pořád jsem měla potřebu si je upravovat a měla jsem pocit, že mi jdou vidět obrysy. Ale každá to má jinak. Zkus si jedny koupit a uvidíš, jak se budeš cítit ![]()
@onajeblond někdy kolem 16-17 jsem je nosila, pak mi jedna dobrá duše řekla, že moje neustálé vaginální problémy jsou mimo jiné způsobeny tangama, takže jsem je odhodila a dávám přednost pohodlí a zdraví
@onajeblond nosila jsem, nevadily mi. Nicméně mi 3 partneři po sobě řekli, že se jim to nelíbí, prijde jim to nehygienicke. Tak jsem postupně přešla k celokrajkovym boxerkam nebo klasickému strihu. Krajla je průsvitná a skrývá mnohem větší tajemstvi než tanga. Mému muži se to líbí, rajcuje ho to a i já se citim dobře.
Je mi 41 let, ale chápu te. Ve tvém věku jsem si taky myslela jak bůhví nejsou sexy.
Ale vyzkoušej…
Od cca patnácti nenosím nic jiného. Jsou mi pohodlné a příjemné. V klasických kalhotkách si připadám jak kdybych měla o padesát kilo víc ![]()
@Whiskin píše:
Od cca patnácti nenosím nic jiného. Jsou mi pohodlné a příjemné. V klasických kalhotkách si připadám jak kdybych měla o padesát kilo víc
Tak to mě spíš přijde, ze dobře padnoucí klasické kalhotky zadek spíš pěkně vytvaruji a „podrží“. Zatímco tanga vůbec
mám asi desatery, ale nikdy jsem je nenosila. Je mi 23 ![]()
Nosim je jen v lete.na sex. jinak ne. vadi mi mit holy pulky
a prijde mi, ze se mi vic pari pipka, jak je to zarizly do zadku. chlapovi se to libi, to je jasny
me taky, jen na to holka musi mit zadek.