Mluvím sama se sebou - jak přestat :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.5.17 21:36

Mluvím sama se sebou - jak přestat :D

Ahoj ženy, matky,
kam moje paměť sahá, mluvím sama se sebou. Odjakživa. Jak jsem sama, mám klid, tak si prostě povídám. Dělá to třeba i moje mamka.
Ale trošku mě to trápí, už mě „načapal“ manžel a měl ze mě srandu :mrgreen:, ale jinak to bere v pohodě. Jsem teda hodně ukecaná i když jsem mezi lidma :oops: :) Hodně si u toho odpočinu, odreaguju se. Ale jak přestat, ať nejsem za blázna???
Děláte to někdo taky? Přemýšlely jste, že je přestanete?
 Díkes

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
676
9.5.17 21:40

Dělej youtuberku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.5.17 21:44

Nejsi jediná, dělám to taky bohužel :oops: asi od dvaceti, nevím jak s tím přestat…to asi ani nejde.
Občas to fakt vygraduje třeba minulé se mi to stalo ve vyrivce plné cizích lidí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.5.17 21:44

Ahoj anonymni. Ja mam to same…uz od mala…asi jsme tak ukecane a nikdo uz nas nechce poslouchat tak si mluvime pro sebe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
9.5.17 21:48

A proč s tím přestávat? Já tedy nevím co bych si měla povídat? To jako komentujete co děláte? Nebo jako si děláte imaginárního kamaráda nebo tak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.17 21:50
@kristyn.g píše:
A proč s tím přestávat? Já tedy nevím co bych si měla povídat? To jako komentujete co děláte? Nebo jako si děláte imaginárního kamaráda nebo tak? :-)

Já si jakože povídám s někým opravdickým :D Sem tam imaginárním. Nemluvím vlastně sama se sebou :mrgreen: Já nevím, jestli to řešit nebo ne právě, tak se ptám tady. :think:

• Citovat
  • Upravit
44180
9.5.17 21:53

Nedelam to, pokud ano, tak pouze vnitřní řeč. Ale neprijde mi na tom nic divneho, za blazna Te nepovazuju, kazdy máme něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
9.5.17 21:57

Já to nedělám, ale i tak mi na tom nepřijde nic divného. Někdo to tak má. Nejsi blázen, neboj. Já si spíš povídám v duchu. Nebo mluvím na syna, ale ten mi neodpovídá, je mu 9 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
9.5.17 21:59
@Anonymní píše:
Já si jakože povídám s někým opravdickým :D Sem tam imaginárním. Nemluvím vlastně sama se sebou :mrgreen: Já nevím, jestli to řešit nebo ne právě, tak se ptám tady. :think:

aha, no mě to přijde v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
9.5.17 21:59

Já to delam také. :mrgreen: Ale teda nepřijde mi to jako nějaká vyrazna úchylka, které bych se mela zbavovat. Naopak je to občas fajn, pokecat si sama se sebou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.5.17 22:00

Mě nikdy nenapadlo, že bych s tím měla přestat.. já si se sebou povídám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.17 22:01

Tak děkuji všem :D Ono fakt není nad to, solidně si pokecat :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
13503
9.5.17 22:03

JA si taky povidam sama se sebou a dokonce se sama sebe obcas i zeptam na radu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.5.17 22:10
@Taminka píše:
JA si taky povidam sama se sebou a dokonce se sama sebe obcas i zeptam na radu :mrgreen:

a radíš si dobře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
9.5.17 22:11

Dělám to :mrgreen: Klidně když něco pokazím, tak si sama pro sebe polohlasně říkám, jak jsem to pěkně podělala :mrgreen:
Před hodně moc lety jsem prošla ošklivým rozchodem, který mě velmi poznamenal…a kamarád psychiatr mi jen tak v hospodě poradil, ať se z toho vykecám…když není, kdo by mě poslouchal, tak vypíšu a nebo to mám povídat imaginární osobě. Takže jsem si v sobě představovala, že jsem někde na sezení a vyprávím to terapeutovi a nebo jiné zoufalé ženě, která se žene do stejného maléru. :mrgreen: Moc mi to pomáhalo a zůstalo mi to. Povídám si sama se sebou ráda. Třeba večer v posteli, když tam ještě není manžel si povídám, co vše musím stihnout druhý den a tak. Někdy se přistihnu, že když jedu v autě, tak si začnu povídat, když zapomenu, že mám za sebou dítě v sedačce a ono mi odpoví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí