Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,koupila jsem si od kamosky kocarek bez tasky,tak bych se rada zeptala, jestli ma cenu tasku dokupovat, jestli ji hodne vyuzivate, nebo staci nahradit jinou taskou.
Ahoj!
ja koupila taky kocar bez tasky … zrovna nemeli presne tu barvu jakou mam kocarek tak jsme se rozhodli ze ji koupime pozdeji.. no a uz jsme ji nekoupili… delam to tak, ze veci co potrebuju sbalim do batuzku (jsem batuzkovy clovek
) a hodim do kosiku pod kocar.. no a co potrebuju mit nutne po ruce dam do nejake kapsicky na kocaru, prip do kapsy v bunde nebo tak.. uprimne.. ani si nevzpomenu, ze nejaka taska na kocarek je ![]()
ale jsou lidi, kteri se bez ni neobejdou.. mas vse bliz po ruce a tak.. ale je to i o zvyku.. kdyz si zvyknes ze se sehnes pod kocar tak neni zadny problem…
Ahoj
tak já také měla a mám kočárek bez tašky - sice dolu toho moc nedávám (nebaví mě ohýbat se), ale koupila jsem na kočárek takovou tu síťku - visí to na stejném místě jako taška - první kočár měl přehazovací rukojeť a žádný problém… Už tu síťku mám skoro 4 roky - takže já na ni nedám dopustit… Právě se tam vejde pláštěnka na kočár a na dítko a na mě, i sem tam nějaké flaška s pitím (ve 3 vyhotovení)… takže u mě vede…
Ale přeji úspěšnou ruku…
Věra
Ahojky Akrim,
já tašku na kočárek využívám docela dost. Ale naopak moje sestra ji moc nevyužila. Záleží, zda hodně cestujete apod.
Koukala jsem v novém katalogu od Quelle (pro miminka), tam mají pěknou tašku. Zkusím se podívat na jejich stránky a písnu Ti odkaz
http://www.quelle.cz/…n/index.html?…&
I když ta cena mi přijde docela dost vysoká ![]()
Ahoj,
já koupila taky kočárek bez tašky. Koupila jsem obyčejnou sportovní, v barvě kočárku, u vietnamců za 200,–, nechala jsem tam našit cvoky a účel splní. Já bych se bez ní neobešla. Mám tam doklady, telefon, plenky,peněženku… a občas i nákup.
Využívám ji hodně.
Ahoj,
já tam mám tašku Oriflame .
K použití: moc jí nevyužívám, je to prostě taška, kde mám stabilně hračku, věci na přebalování, nějaký křupky + k tomu přidám mobil, peněženku a doklady (tyhle tři věci přendavám z tašky do batohu, podle toho kam jdeme). Většinou ale do tašky nehrábnu, nebo jednou.
Nanka
ahoj
tak ted jsi se strefila do mého bolavého místa:o) k našemu kočárku byla taška, ale je malá a má jen jeden nečleněný vnitřní prostor… takže rok jsem s ní vydržela… neustále přehrabujíc a hledajíc své věci mezi plínkami…
Pak jsem koupila z netu … ale neodhadla jsem to byla obrovská a nehezká a nakonec - ted po 1 roce a 8 měsících jsem skončila u této
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
je to asi nejdražší špás co se tašek týče v mém životě, ale jsem spokojená - vůbec nevypadá jako „přebalovací“ krásně se nosí i když jdeme bez kočárku a hlavně je uvnitř rozdělená na 3 části, takže jedna část pro mě, druhá pro M a třetí pro budoucí mimi…
ale pro mě je taška nutnost… nemám auto, všude cestuji po svých nebo veřejnou dopravou, a ven chodíme opravdu hodně často…
švagrová bydlí na baráku, dítě jí spí na zahradě, jezdí všude autem a nikdy žádnou tašku - krom své kabelky neměla…
Pokud nechceš utrácet majlant, tak ti řeknu, že jako přebalovací ti klidně pro začátek postačí obyčejná taška od vietnamců ¨ze stánku… když jsem vybírala ve městě, tak mi přišly lepší než ty, co nabízely prodejny kočárků - vyloženě jako přebalovací" tašky…
Holky, dik, manzel prisel s podobnym napadem, at koupim obyc a nechame tam nacvaknout cvoky. A jeste ke vsem vim, ze tchyne ma pro me (myslim od Neckermana) blede modrou tasku na vanoce a mame na kocarku blede modry pruh, tak snad se bude hodit, uvidime.