Taška pro prvňáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
28.9.10 10:07

Kačko máš fakt chlapáka 8-o

Někde sem četla,že dítě má na zádech dosit max desetinu své váhy.Proto tu tašku tak řeším a radši koupím ted lehkou a menší a do třetí třídy další větší.

Kolik váží ten Emipo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
28.9.10 10:09

Taky pomalu vybírám aktovku pro dceru, která jde do školy příští rok. Je taky drobnější, hlavně váhově - 119cm a 17kg.
Nakonec jsem vybrala topgal Je to nejlehčí aktovka/batoh, který jsem našla, váží pouze 800g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.9.10 10:14

Taky si myslím, že se u toho Topgalu dají najít tašky pro menší děti. Ta v úvodním příspěvku, je opravdu veliká. A ten Cool je zase mohutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.9.10 10:14

Třeba tady,http://www.skolni-aktovky-batohy.cz/skolni-aktovky/vyssi-s-anatomickymi-zady/formule-live-1014.html
Ale přijdou mi ty jejich stranky dost nepřehledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.9.10 10:36

Ahoj, řeším to samé, dcera má teď 108cm a 16kg, tak pročítám diskuze a hledám ideální řešení. :-D
Akorát mi přijde, že Emipo a Topgal jsou váhově srovnatelné a že ve druhé třídě už designově nemusí Emipo vyhovovat, protože vypadá spíš jako aktovka než jako batoh a děti chtějí mít to, co ostatní a ne se odlišovat. Tak mám zatím zálusk na Topgal, vybírat budeme radši až na jaře, 3/4 roku dopředu mi to přijde zbytečně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
28.9.10 10:51

My máme od TOPGALu, Eli ho dostala do 1.třídy, nyní je ve třetí, nejdříve se mi zdál velký, ale teď je O.K. Naše podmínka byla bez aktuálních hitů (t.j. BARBIE, PRINCESS apod., aby ho po roce neodmítala), pak aby měl min.3kapsy a aby byl s klopou, jo a aby se tam vešla složka na prac.sešity A4. Samozřejmostí jsou pevná vyztužená záda. Vybírali jsme vybírali a myslím, že vybrali dobře, asi ještě rok ne-li dva vydrží a to při investici tuším 1.399,–kč je super. Bohužel už v nabídce není a proč s klopou, někdy se stane, že děti zipy nedovřou nebo kdyby se zip porouchal, tak nám chrání vnitřek klopa i v případě deště, máme sice pláštěnku, ale děti s ní ve škole bojují, pletou si ji, pak problém, když dorazí s mokrou pláštěnkou, kam s ní ve škole, takže velký deštník a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.9.10 14:44

Ahojky, my pro našeho „prcka“ (taky nevyniká váhou ani výškou) kupovali loni tuhle aktovku http://www.skolnibrasny.cz/detail.php?…. Letos je ve druhé a aktovka stále jako nová (krom utržené vnitřní slídy na rozvrh). Krom super vzhledu a váhy je na ní super i to, že je široko daleko jediný, který jí má a neplete si ji s ostatními. Když vidím ve družině ty aktovky na hromadě, třeba troje čtvery úplně stejné a děti jak seberou první která je po ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.9.10 14:56

Dík za další tip.ale koukala sem ,že má přez kilo a to už mi přijde dost :think:
Vzhledem k tomu,že by měl na zádech tahat tak max 2,5 kg,tak bych chtěla rozhodně lehčí.
Půjdem to ještě vyzkoušet,ale asi to bude ten Cool.Má 0,8 kg.

Díky všem za názory :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26anonym
2.10.10 09:47

Jste mně nakoupli a v Uterya jsem v Olomouci kokoukla aktovky.Viděla jsem novou kolekco Topgalu.A nějakou Bagmaster.
Topgal super,Bagmaster byl spiše aktovkovy.Ale obě lehounke afajn.

• Citovat
  • Upravit
3384
30.10.11 08:57

Ahojík všem,

vybírám pro dcerku aktovku do školy. Mám jí v plánu kupovat v květnu a s dcerkou. Nejdříve jsem chtěla topgal, ale teď nevím dost se tu píše o taškách emipo http://brasnicky.cz/…olni-aktovka?… líbí se mě, ale jak vychází kvalitou?? A jak vychází kvalitou topgal??

Díky peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
30.10.11 11:01

Syn má už druhý rok Topgal a vypadá stále jako nová. Nikde se nepáře, netrhá, zipy drží dobře,..
I přesto, že už byla asi 3× v pračce (ruční praní), tak vypadá fakt pořád stejně, jako když jsem jí kupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
30.10.11 19:00

Mame od septembra emipo- zatial super je lahucka a zatial drzi, ale predsa je to este kratka doba.

Ja som ale chcela urcite aktovku s takym klasickym cvakacim zapinanim. Topgal je na zipsy a syn je trdlo, on by urcite nieco zabudol zapnut a polovicu tasky by vytriasol.
Takto to ma jednym pohybom vsetko zavrete a zapnute.

Dobre vyber
Zuzana
P.s.
Krasne tasky ma aj Hama

• Citovat
  • Upravit
byron
30.10.11 19:06
mamulinka píše:
Ahojík všem,

vybírám pro dcerku aktovku do školy. Mám jí v plánu kupovat v květnu a s dcerkou. Nejdříve jsem chtěla topgal, ale teď nevím dost se tu píše o taškách emipo http://brasnicky.cz/…olni-aktovka?… líbí se mě, ale jak vychází kvalitou?? A jak vychází kvalitou topgal??

Díky peta

Tak já bych ti tuhle nedopručovala, vypadá jako jednokomorová- atu jmse taky kupovali, nakonec jsem ale už během září koupila topgal dvoukomorovou, protože ta jedno byla fakt malá.

• Citovat
  • Upravit
441
1.11.11 23:30

Ostrava a okolí

Poradíte kde je v Ostravě a okolí dobře zásobený obchod s aktovkama kde by byl výběr různých značek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.8.20 20:33

Obnovuji diskuzi.
Nenarazili jste někde na batoh s motorkou vhodný pro prvňáka? Asi neumím hledat, protože nenacházím. Syn má jediné přání a to je motorka. Máme tedy ještě rok čas, ale nepředpokládám, že se to změní. Po zkušenostech s prvním nechci aktovku.
Babička ji chce koupit a dát k Vánocům, takže hledám už teď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi