Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
https://www.viveo.cz/…der-3-dilny/
Pokud smažou odkaz, dej do googlu Emipo motorky.
@Veveří díky, ty jsem právě našla taky, ale nechci aktovku. Máme s ní špatnou zkušenost.
@Billi „školní batoh s motorkou“ do Googlu a hned tam máš dva docela ok
@Billi Ty Emipo jsou sice české, ale ne úplně kvalitní. Jestli budeš mít malého prvňáka, tak zkus mrknout na Belmil Moto nebo Belmil Superbike (když toto zadáš do googlu, vyjede ti to). Tu Superbike má už 2 roky kamarádky syn, teď do třetí třídy pořizují větší. Ale obecně jsou ty Belmil aktovky z těch nejmenších a jsou vhodnější na drobné děti.
Teď jsem koukala, že ta Superbike jak je starší model, tak ji prodávají hrozně levně (i pod tisícovku), škoda že už pro syna máme, máme stejnou tašku s jiným obrázkem a stále o 500,–Kč víc ![]()
Edit: Teď čtu, že nechcete aktovku, tak nic. Docela by mě zajímalo, proč aktovku ne. Moje známá teď po dětech učí na prvním stupni a dost důrazně mi doporučovala pro syna do první třídy aktovku. Prý prvňáčci s těmi batohy víc hledají, déle jim to trvá, zapomínají to zapnout a trousí věci (nebo nezapomínají, ale chtějí být první u dveří, tak to prostě nezapnou
)
@zrcadlo syn měl aktovku Hama a prostě aktovku ne. Na konci druhé třídy vypadal, jak když mu někdo plivl na záda, jak mu byla malá a to je nejmenší ve třídě. Mlaďoch bude mít odklad, takže tam to je jasné.
@Kazimíra Olejovka díky, už jsem objednala, protože Stil za 300 Kč je bezkonkurenční.
@Billi super cena, ale lepší je si tu tašku vyzkoušet. My měli vyhlídnuté 2 a nakonec nepasovala ani jedna a byla nepohodlná.
@Kazimíra Olejovka za tu cenu, i kdyby to měl mít starší syn na kroužky.
@zrcadlo
Obe dcery mely Emipo a zadny problem nebyl. Tak nevim, kde beres, ze je nekvalitni. Prostorna, lehka aktovka. Nemuzu si na kvalitu aktovky stezovat. Mladsi chce na treti uz batoh, protoze holky maji batoh. Ale klidne by zvladla aktovku i ted ve treti, je porad stejna, jak ji zacla nosit. Letos ji bude mit i nejmladsi do prvni.
@Kelsey Mně dávala ségra hodnocení aktovek Dtestu a ještě nějaká 2 další, a tam Emipo nijak skvěle nedopadlo. Ale měla jsem to jen půjčené, takže přesně ti to ocitovat nemůžu. Já aktovku Emipo držela v ruce jen jednou, přišlo mi, že zpracováním spíš odpovídá nižší třídě aktovek (takové ty, co se prodávají v supermarketech), nelíbilo se mi zpracování zad a popruhů a spodek (a ani design neoslovil). Ale měla jsem v ruce jednu tašku jednoho modelu, třeba mají jiné modely jiné, nechci je nijak pomlouvat.
My bydlime velmi blizko podnikove prodejny a vyrobny Emipo. Kde si muzes zajet, vse odzkouset. Delam ve skole, takze vidim kolik deti na prvnim stupni ji nosi a evidentne nemaji problemy a ani jim neprijde podprumerna. Ja tem dtestum vubec neverim, ze ty znamejsi znacky si to nepodplati. Dve moje skolacky ji mely a nebyl problem. Nejsou ani cunici, aby tim hazely o zem. Takze ani jedna podrana nebyla. Prvni uz nevim, druha si vybrala dekor motyl. Obe jsem i prodala, ze byly stale pekne. A nejmladsi si vybral dekor hasici a policie. Chtel je.
@Kelsey Ok, já se fakt hádat nechci, fandím české výrobě a je fajn, že jsi koupila regionální produkt a jsi s ním spokojená. Mně ségra dávala ty informace s tím, ať jdu určitě do Topgalu, ale po diskuzi s tou svou kamarádkou (učitelkou na prvním stupni) jsem se rozhodla pro aktovku bez zipů. V obchodě jsem si osahala 5 značek, syn je měl na zádech, Emipo mu pohodlná nebyla (tvrdá záda, ale jak říkám, byl to jeden model).
@zrcadlo
Kdyby se neco neosvedcilo, tak se to opakovane nekoupi
. Je spousta vyrobku, ze kazdy si najde co se mu libi. Ale opravdu bych to nehodila mezi nekvalitni. Aktovku ma maly vyresenou.
My ted resime batohy pro cerstve starsi skolacku do seste a batoh na treti-pata trida. Slecnam se musi libit dekor a to je teprve orisek. Ze kazdy rok novy kupovat nebudeme, takze si musi vybirat peclive.
Aktovky od PIXIE CREW maji jen 890 gramů
Navíc jsou kreativní, hravé a zábavné + rozvíjí dětskou fantazii a jemnou motoriku. Mrkněte na https://www.pixiecrew.cz/…ro-prvnacky/