Cestovní taška ze Sportisima: Objevila jsem v ní larvy much

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
3.6.26 09:59

@Semtex jenže ona byla nová, a žádné jídlo ani pití v ní nebylo - cesta z moravy na dané místo trvala přes 5 hodin. Takže vše šlo do chladících boxů. Proto to nejde na rozum ani mě, přece se neživí látkou… Nejsem žádná špindíra co nechává zbytky “hnusu” někde zapomenuté, jak píšete.
Ptala jsem se jen, jestli někdo má s tímto zkušenosti, zda je to opravdu možné. Že by si koupil nějakou tašku a tam něco nežádoucího bylo. Na internetu jsem viděla dost podobných situací, že lidé měli v balíku překvapení, nebo i v těch nových věcech, co si koupili. Vždy jsem si o tomhle myslela svoje, no po včerejšku nevím. Více opatrnosti a pozornosti takovýmto věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
3.6.26 10:09

@Vivi0018 nemusí být člověk špindíra, to jsem nikde nepsala, jen někam něco zapadne, a pak se z toho stane humáč, kde se líhnou mouchy, nic víc nic míň a stat se to proste může. Jen tak z ničeho nic by se tam na ničem ty larvy nelíhly, potřebuji k životu potravu a samice klade vajíčka z toho důvodu vzdycky na nějaký zdroj. Asi těžko přiletí moucha do sportissima a naklade vajíčka jen tak ze srandy do uplne nové prázdné a z výroby naimpregnovane netknuté tašky, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
3.6.26 10:19
@Vivi0018 píše: Více

A nemohl ti to tam někdo dát? :lol: Třeba nějaká konkurentka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová