Tata a on

Anonymní
28.6.21 21:02

Tata a on

Ahoj, můžu radu??
S bývalou přítelkyní mám syna, 5let..
Už od začátku narození, jsem rozpoznal, že vůbec nezachytila mateřský pud, na malého volala jménem psa, kterého kdysi měla, z porodnice odešla, malého tam nechala, přestala kojit, že by měla zdeformovaná prsa.ja se staral o malého, koupal, jídlo, starání se…já jen přišel z práce a ona už čekala, hned někam do kavárny.. náušnice, odlakovač vždy volně položené,.. Na otázku proč nezavře okno, že může malý vypadnou odpovídala, přece není hloupý aby skákal z okna…nejsme spolu, platím alimenty…první mi jej nechtěla moc abych vidal, naschvály.. Čím byl malý větší jsem jej měl víc a víc. maleho dala ani ne ve dvou letech do školky, či i když byla na mateřské nechávala si studentkám hlídat…na výlety sním moc nejezdí, já jsem sním porad někde odmala, je semnou rád, až moc, chce být semnou, domu nechce chodit zpět..u mě je klidný, hodny, poslouchá…jak má jít domů, v to ráno už má náladu pod psa..pořád jen její výlety a malého někam dává hlídat..je možnost, že bych uspěl o svěření do péče??pracuji od školy, bydlím v domečku s rodiči, přítelkyní mám…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37298
28.6.21 21:08

A teď máte jak rozdělenou péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.21 21:08
@Kriss Tina píše:
A teď máte jak rozdělenou péči?

Na domluvu…poslední 4roky jej mám cca 120dnu v roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
28.6.21 21:11

@Anglicak aha, já bych řekla, že střídavky dosáhneš celkem snadno, ale svěření do péče úplně bych moc nevěřila, to by musela ta matka chtít, nebo u ní být na první pohled něco tak v nepořádku, že by dítě nemohla mít. Přeci jenom v tomhle státu se děti nechávají spíš matce :nevim: ale zkusila bych to za pár let, to už do toho kluk bude mít co mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
28.6.21 21:24

Do pece urcite ne. To by se muselo prokazat, ze je matka alkoholicka, fetacka atd. a to prece neni. Stridava no nevim, jak jste od sebe vzdaleny? Ono totiz 2 skolky, nasledne 2 skoly teda nic moc pro dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.6.21 21:53

Mas syna tretinu casu, to je hodne. Muzes to pomalu posouvat na vic.
Ale vezmi si, ze tohle je „idealni stav“, kdy se domlouvate podle toho, jak je to potreba.
At je ona jakakoliv, porad je to mama a kdybys jeji peci hodne osekal, odnese to syn. Deti, ktere se s mamou malo vidaji nebo se na ne vykaslala uplne, si to nesou cely zivot jako velky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.6.21 21:54

Zkusit to muzes, ale s temahle priblblyma drbama to neodargumentujes :nevim: na stridavku bys to dotahnout mohl, no…

Zvaz teda, jestli ti stoji za to, domlouvat s bejvalkou skolku, skolu, je tam mnohem vic prudy nez ve vyhradni peci. Taky potrebujes podporu a zaroven takt sve pritelkyne, jinak klukovi udelate ze zivota peklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.21 22:15
@Lucie_Sx píše:
Ale vezmi si, ze tohle je „idealni stav“, kdy se domlouvate podle toho, jak je to potreba.
At je ona jakakoliv, porad je to mama a kdybys jeji peci hodne osekal, odnese to syn. Deti, ktere se s mamou malo vidaji nebo se na ne vykaslala uplne, si to nesou cely zivot jako velky problem.

@Lucie_Sx ano domlouvat…ale
To je tak, že já si jej původně vezmu na víkend, už třeba ve středu, a pak jen oddalujem, zavoláme, povolí, že může zůstat…
Ale protože jí to vyhovuje..pokud chce jako teď, na dovolenou, se čtvrtým přítele za dva roky, a já prostě teď nechci, až o dovolené 14dnu si jej vzít, o týden později než chce ona..tak vydírání a výhrůžky, že ho dlouho neuvidím..jako vždy…dlouho nic a pak po době, dva tři týdny v kuse, o to mi jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.21 22:18

@FlorenceF Jenkins s ní se nedomluvil, jen naschvály..mám ho protože jí to vyhovuje, ne že by chtěla přirozeně…a pak když nepovolil některý den, tak jsou restrikce, víš. to mě štve na tom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.6.21 22:21
@Anglicak píše:
@FlorenceF Jenkins s ní se nedomluvil, jen naschvály..mám ho protože jí to vyhovuje, ne že by chtěla přirozeně…a pak když nepovolil některý den, tak jsou restrikce, víš. to mě štve na tom..

Jo, jasne, chapu. Chtela jsem svym prispevkem rict, ze zmena pece musi byt oduvodnena. Ze nestaci rict, ze kluka dava hlidat a ze nezavrela okno, to je slabota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.21 22:24

@FlorenceF Jenkins toho je samozřejmě víc spousta, malý si stěžuje že ho mamka pořád bije, ona vykládá do telefonu a mně zavře na záchod s tabletem..nic jej nenaučila, vše mu vstepuju do hlavy já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.6.21 22:31
@Anglicak píše:
@FlorenceF Jenkins toho je samozřejmě víc spousta, malý si stěžuje že ho mamka pořád bije, ona vykládá do telefonu a mně zavře na záchod s tabletem..nic jej nenaučila, vše mu vstepuju do hlavy já..

Tak to bude chtit asi psychologicky posudek. Ja bych klukovi matku nebrala, obzvlaste takhle malemu, otoci se to proti tobe.

Ale jestli je tam tyrani, jak naznacujes, tak to je samozrejme jina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
28.6.21 23:13
@Lucie_Sx píše:

No za mě raději dobrý otec, než mizerná máma. A to, ze syna nechává hlídat, ani že ho dala brzo do jeslí nepovažuju za problém. Když ale zakladatel píše, že syn je u něj radši a že k mámě se ani netěší, tak to raději, ať ho má v péči otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.6.21 23:17
@Amassakoul píše:
No za mě raději dobrý otec, než mizerná máma. A to, ze syna nechává hlídat, ani že ho dala brzo do jeslí nepovažuju za problém. Když ale zakladatel píše, že syn je u něj radši a že k mámě se ani netěší, tak to raději, ať ho má v péči otec.

Na jednu stranu jo, na druhou tim muze rozpoutat peklo, muze ho ona ve finale odstrihnout uplne, a to vsechno odnese syn, protoze jak rikam - pocit, ze se na nej mama uplne vykaslala, musi byt hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.6.21 23:21
@Anglicak píše:
@FlorenceF Jenkins toho je samozřejmě víc spousta, malý si stěžuje že ho mamka pořád bije, ona vykládá do telefonu a mně zavře na záchod s tabletem..nic jej nenaučila, vše mu vstepuju do hlavy já..

Opravdu neverim, ze petiletemu diteti vadi, ze sedi s tabletem na zachode, zatimco mama telefonuje… Takove dite si bude prat, at se mama vykecava cely den, hlavne at mu nebere tablet.

Stejne tak je uplny nonsens, aby petiletemu diteti vadilo, ze mu mama nic nevstepuje.

To jsou vsechno tvoje konstrukty, nema to nic spolecneho se spokojenosti syna u mamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí