Táta pruďas

Alisa25
4.2.14 10:53

táta pruďas

Taky máte zkušenosti s tátou pruďasem? Ten můj je dlouhodobě extremně nervozní (nevím proč, podle mě k tomu nemá důvod) a konstantně funguji jako hromosvod já. Ve firmě to bývá, když se s ním chci o něčem poradit, přece jen 3 roky praxe není 30 roků praxe Snažím se neptat na blbosti, ale opravdu jen na to co třeba v danou chvíli nevím nebo si nejsem jistá. Doma mu vadí, že všechny ostatní mají přítele, manžela nebo děti a jen já jsem takový hloupý, nehezký nepodařenec smiling smiley Občas mi jen nadá (dosti nevybíravě před ostatními pracovníky), občas nějakou chytnu i fyzicky. Snažím se zapřít a jednat s ním pěkně, ale dneska stačilo jen to že jsem chtěla podpis na doklady pro FÚ a tím jsem ho vyprovokovala do běla.(opravovali jsme dovozní řádek přiznáni).

Nevím jestli v takové práci zůstávat trvá to už 3 roky a horší se to. Na druhou stranu je mi líto, poslat v niveč to co jsem se naučila a nechat tak napospas i firmu. Vedu účto a pomáhám se skladovou evidencí, řídím prodejnu. Ostatní mají jiné kompetence a museli by se moji část práce učit, když se to připočítá k tomu co už dělají teď v rámci svého oboru docela bych jim to zkomplikovala. Tak zřejmě budu muset zůstat a věřit, že pásmo bouří se přežene a táta zklidní
Na fotce jsem já v černé halence

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4484
4.2.14 10:55

A otázka zní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.14 10:58
@luffinka píše:
A otázka zní? :roll:

Já ji teda vidím ;) :lol:, ptá se, jestli zůstat u táty ve firmě.
Já bych zkusila štěstí někde jinde, kde se po mě nebude vlastní táta vozit. Ale otázkou je, jak to pak s ním vydržíš doma. Leda si najít i bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.2.14 10:58

Ja bych si nasla jinou praci. lito by mi nebylo, ze nechavam lidi ve stychu.

pro me by teda otec skončil uz po prvním fyzickem napadeni. tol myslis vazne, ze ti da třeba facku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
4.2.14 10:59
@Nelisa píše:
Já bych zkusila štěstí někde jinde, kde se po mě nebude vlastní táta vozit. Ale otázkou je, jak to pak s ním vydržíš doma. Leda si najít i bydlení.

Měla bych se naučit číst mezi řádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
4.2.14 11:00

:roll: Co třeba si zařídit svůj život a jeho k tomu nepotřebovat :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315

Kolik Ti prosím je? Jako představa, že bych byla fyzicky tátou bita v dospělosti je pro mne nemyslitelná. Používat Tě jako hromosvod by taky neměl a jestli někoho máš nebo nemáš je taky čistě Tvoje věc… Tak asi tak, vymez hranice za které nesmí, což Tě asi bude stát pár hádek, pokud hranice bude překračovat najdi si práci jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@Alisa25 8o 8o 8o
Kolik je ti let? Já mám teda jasno… mě kdyby táta jednu vrazil, měla bych jasno, že takhle ne a už bych byla jinde… každý je nahraditelný… to se tak chová i k ostatním zaměstnancům nebo jen k tobě, protože jsi dcera a může si to k tobě dovolit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@luffinka píše:
Měla bych se naučit číst mezi řádky :lol:

Druhý odstavec, první věta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
4.2.14 11:01

Já bych si našla něco jiného, jestli se po tobě takhle vozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.14 11:01

No problém bude v tom, že spolu zatím i bydlí, takže jde o to vyřešit najednou bydlení i práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.2.14 11:02

Takového otce teda nemám 8o
Hledala bych si jinou práci a odstěhovala bych se od rodičů, nebo od otce, nevím s kým bydlíš.
Nepřijde mi normální dostávat v tvým věku od otce facky neboco a nepřijde mi normální, jak se k tobě chová, ponižuje tě před ostatními. To asi na sebevědomí nepřidá, takže kvůli zachování nějaké zbývající sebeúcty bych volila osamostatnění.

A nebo můžeš začít trochu bojovat a nenechat si to líbit no.
Zkus třeba kursy asertivity, nebo něco podobného, nechat si takové chování v tvým věku líbit, to je trochu na pováženou…

Ale kvůli takovému otci bych teda výčitky neměla, že odejdu, když se k tobě neumí chovat slušně, může si za to sám. Můžeš mu říct, že pokud se nezačne chovat jinak, budeš muset odejít, že s ním pracovat nechceš :nevim:…ale to bych asi udělala až budeš mít nějakou práci přislíbenou, taky by tě takovej cholera mohl vyhodit na minutu a ještě ti dá výprask :roll:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
4.2.14 11:03

@Nelisa to asi jo…otázka tedy asi zní, co hledat dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
4.2.14 11:03

Je si jistý, že se bez něj neuživíš. Možná chtěl dravější dceru, co se neptá, nebo kluka. Na fotce vypadáš trochu…moc poddajně, jak to říct jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.2.14 11:04
@Nelisa píše:

Take tak. Je to smutny :-( Nervozitu chapu, treba se nedari, chlapi to neumi moc zpracovat a hromosvody bohuzel potrebuji… Ale ponizovani pred spolupracovniky je vrchol. O fackach nemluve. S moji povahou by ji dostal po 18.narozeninach zpatky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová