Tatánek - a co máma? :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
17.9.10 11:12

Ahojky tak tohle jsme řešili zrovna včera v noci naše pídˇalky jsou nastydlé Pavlíčkovi už je lépe a spinká dobře Anička ta co pul hodiny pláče pálí jí v krčku máma jí chová utěšuje a ona ze spaní volá ta-ta,ta-ta. No bulela jsem jaak želva :cry: .Říkala jsem manželovi že mně nemají radi protože jsem s nima musela cvičit Vojtovku a oni si to pamatují jak plakali a jak se jim to nelíbilo.Ale vaše diskuse mi dává naději ,že je to opravdu jen tím že se jim to m prostě blbě říká :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.9.10 22:34

Ahoj, chci taky přitakat k tomu, že je to s tím tatínkem to samé. Ne, že by mě náíš pr´dola nechtěl, ale poslední dobou, když jde tatínek do práce, pláče..pak dobrý.Když přijde, už chce jen k němu a když si ho chci vzít, tak se ho drží a samozřejmě mě to mrzí / i když svým způsobem jsme ráda, že k němu chce..taky se mu muž věnuje a je na něj hodný..někdy až moc - dovoluje mu věci, který já ne- to semusí doladit :roll: . Ten samý pocit mám i když se odněkud vrátím, třeba když hlídají babičky a já si myslím, bůhví jak se na mě bude těšit a on - žádné uvítání, těšení..tak normál, nebo když přijdeme odněkud i s tatínkem, tak se vrhne k němu..no to mě vždycky dostane :-D . Jinak zase to spaní a noc je moje, toho nikdo jiný neuspí / krom usnutí při vození v kočárku/ a neutiší, když v noci někdy začne plakat. K pusinkám. ty dává a všem, někdy se na mě hrne s otevřenou pusou a chce mi ukousnout nos, plácá mě a když dělám, že pláču, a řeknu, že chci pohladit, mě tedy po chvilce pohladí / tak jako mírněji plácne :lol: /. Jo a vztekat se umí taky pěkně, myslím ale, že už dobře umí reagovat na moje přísný oči a zvýšení tonu v hlase a někdy se mu chce plakat, ale taky někdy udělá ještě jednou to, co neměl…normální provokace. Většinou mu dvakrát řeknu : Patýsku, nedělej to, nebo Tě maminka plácne, no na potřetí šup a už ji dostane po ručičce, nebo přes zadek. Pak se ke mě tulí a pláče.No zkrátka je to sranda s těma prckama---zkouší nás, co si může dovolit…zkoumá svět a hledá svoje možnosti..chudáček sám se asi v ničem pořádně nevyzná. Jo a taqky se mezi 13 - 14 měsícem/ to je nám právě ted/ hodně zlepšil v rozvoji…hodně chápe, než mluví, ale je to krásný to pozorovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.10 13:02

tak hurá, minulý týden začal Tom řikat i máma! Takže jsem se dočkala a mám radost, ono to tak pohladí, takový dvě slabiky a jak to potěší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
4.10.10 13:09

Ahojky holky,tak Niky říká od začátku tatí,jak tátovi,tak ale i mě..Máma sice řekne,ale to je když jí řeknu,aby to řekla..takže když mě volá,něco ode mě chce volá jedině tati!! :nevim: Celkem to zamrzí jsem s ní celý dny a pak ani neslyším to slůvko mámo.No ale snad to jednou začne říkat.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.10 13:10

slunicko, to je hezký…
no, to my máme doma snad jen provokatéra a nebojsu, ničeho se nebojí a hoodně málokdy by se rozbrečel, když mu něco zakážu, zařvu nebo ho plácnu, což musim dělat častěji, než bych chtěla. On prostě zásadně jakmile slyší ne, přeloží si to jako ano a dělá to furt dokola a chechtá se tomu, jakmile zahlédne v mých očích výraz fuj a nenene! a zakaboněný obočí, okamžitě se rozzáří a šup rychle tu zakázanou činnost zesílí,..např. skřípaní-vrzání zubama (už má 2 zuby odlomené z toho). Už jen když slyší slovo zoubky, tak začne…jsem z toho celkem zvadlá a přešlá,..jak tedy na něj, že? :-( :nevim: :zed: :cert: :hug: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.10 13:13

Petulinko, začne :wink: I já se dočkala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65757
4.10.10 14:05

Holky…
Mates říká i táta i máma…ale jak je tára doma,má mě totál na háku---jen k tatínkovi a na mě prdí :cry:
Minule už jsem to taky obrečela…
spadnul na chodbě,brečel,vzala jsem ho a on????řev tatííííí tatííííííí
V noci se vzbudil a tatíííí tatíííííí
a já????na uši se můžu stavět a nic
jsem ráda,to ano,ale zamrzí to…
Já se vrátím---nic
Přijde domů táta…běží a raduje se
Já odchátím----pááá pááá
Odchází tatínek---brečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.10 15:15

Petro, velmi tě chápu,a jsem z toho taky špatná, člověk se o něj celej den stará, přemáhá se, když je mu šoufl, řikám si, odnosila jsem ho, a ne za lehkých podímenk (cukrovka), porodila, též né za lehkých podmínek, byl 4× vyvoláván, v nemocnici celkem 13 dní…kojila do 14,5měsíce a jak přijde tatínek, to je vítáníčko panečku,a nebo mu něco povidám, vyprávím, nebo krmim a on najednou začne natahovat že táta,táta, táta! a nejvíc mě mrzí, že se ke mě absolutně nechodí mazlit, on se skoro nemazlí,ale když už, jde za tátou a sedne si mu na nohu a mě néé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.10 15:18

ale zas to tatínkovi hrozně přeju, protože si dokážu představit, jak moc je to příjemné, když přijde ten náš nemazel a na pikosekundu se přitulí nebo poplácá :mrgreen: už mi to párkrát předvedl, asi 2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.10.10 21:12

Teda holky, docela se tu směju…i když te náš prďola dělá to samé…myslím s tím tatánkem, jak přijde táta..jen k tátovi a když chce jít něco dělat / na bartáku je práce dost/ …musí nepozorovaně zmizet..jinak je pláč..ale pak dobrý, prostě vítání mě a tatínka je rozdíl…i když??? dnes večer ho chtěl muž nakrmit a ejhle…Patýsek nechtěl od maminky …juchůůůůůů, to měš tak hřálo :lol: , prostě večer chce být už u mě..možná spíš pak u mýho prsu..ale buďme rády, že naše děti chtějí ke s vým tatínkům…vřdyť je to krásný ne? A taky to lecos ukazuje…pro něco je musí mít ty naše děti rády…třeba se jim věnují, jako ten náš tatínek…méně zakazují než maminky a prostě jich nejsou zasyceny, protože musí chodit do práce, kdežto my jsme jistota a mají nás furt. J8 jsme za to ráda, protože znám kolegyni, jejíž holčička nechtěla od táty nic - najíst, vykoupat..nechtěla k němu..protože on se k tomu ani sám neměl…a to dítě to asi vycítí ne??No nevím, třeba jen spekuluju..jsme ráda za našeho tatínka a nevyměnila bych ho :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65757
4.10.10 21:26

Ale jasně,já jsem taky ráda…ale občas mě to prostě přijde líto.....
a matyášek je taky nemazlící…to už musí bejt,když se přitulí…
chlap týden dělá a týden volno…tak jak jsme sami,mami mami.....
Ale v týdnu,kdy je chlap doma bych mohla letět na kanáry :-D ani by si toho nevšiml :-D
neee to už je nadsázka…večer chce ukládat ode mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.10.10 14:39

Tak jen k těm prvním slovům: dcerka jako první uměla „haf“ (máme psy) a potom hned „ham“ :lol: „máma“ neříká taky a to umí už asi 10 zvířátek říct a sem tam něco znakovat… Když to zkusím nadhodit, tak z toho hned dělá „ham“ :palec:
Mně je zas spíš líto, že jak je pořád se mnou, tak taťku zas tolik nevyhledává :nevim:
Jsme halt pořád nespokojený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.10.10 15:02

To jo, i když jsem o tom dřív přemýšlela a hledala pozitivum, tak jsem si uvědomovala, že když dítě nechce tátu, je to snad ještě horší, nehledě na to, že ženská pak musí všechno dělat sama a je ještě unavenější, ještě si pak připadá provinile, že tatínka nemá dítě rádo a je to takový prostě divný, nebo spíš smutný. Tak Fančo, snad se to poddá. Já jsem ohromně ráda, že tatínek každý den koupe! :palec: :srdce: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.10.10 15:57

No ono to není tak kritický. Taťka koupe, choděj spolu ven, můžu je nechat doma samotný - to jsem ráda, některá prťata visí jen na mamce. Ale malá nejde primárně za taťkou - musím jí poslat, když je nějaká krize, tak to zachraňovat musím já. Usínat chce jenom se mnou.
Každý má prostě nějaký problémek a musí se s ním poprat :think:
Tak ať to zvládnem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí