Tatérkou bez maturity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Zuzanec píše:
Jde, můj tater také maturitu nemá.
A výuční list má nebo nevíte? ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevim, jestli potrebujes maturitu k praci tatera nebo ne, ale nemit ji, kdyz ji mas tak blizko, bych povazovala za nerozum. Co ty vis, kam te zivot zavane a jak dlouho bude tetovani moderni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
Potřebuješ jenom kurz, a ke kurzu nepotřebuješ vzdělání.
Některý kurzy, ale požadují aby si měla aspoň výuční list nebo i maturitu. Pokud to má být akreditovaný kurz na což se zřejmě ptá zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Požadavky:
- Základní vzdělání
- Kurz akreditovaný MSMT v oboru kosmetička nebo vyučni list v oboru kosmeticka
- zdravotní průkaz
Práci tatéra nemůžeš bez absolvování kurzu v souvislosti s porušováním integrity kůže vykonávat ani s garantem, pokud nemáš tyto dva kurzy.
V Praze cca 17.000.- kurz kosmetičky
a cca 35.000.- kurz tatéra
Obojí je časově celkém náročné, ale zvládnout se dá i při práci a dětech - vlastní zkušenost.
Počítám, že bys při tom klidně zvládla i maturitu.
Osobní důvody proč nemít ani středoškolské vzdělání, mě nenapadaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Nevim, jestli potrebujes maturitu k praci tatera nebo ne, ale nemit ji, kdyz ji mas tak blizko, bych povazovala za nerozum. Co ty vis, kam te zivot zavane a jak dlouho bude tetovani moderni…
Samozrejme si maturitu dodelam, jen mam z toho strach a rikam si co kdyby, jsem stresar a myslim i na nejhorsi
Tak me jen zajimalo jak to je ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A výuční list má nebo nevíte?
Ano, výuční list má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den všem.
Jdu si k vám pro radu, hlavně teda k tatérům, pokud tu nějací jsou.
Tetuji už nějakou dobu, mám garanta, ale stále nemám živnost a tetovací kurz. Tudíž jsem pod vedením, ale mám svoji klientelu a je to moje srdcová práce do budoucna. Dělala jsem to už při škole, ale bohužel z osobních důvodů jsem nezvládla maturitu napoprvé a mě napadá myšlenka, zda jde vůbec praktikovat tento kurz bez maturity a stát se tak oficiální tatérkou? Děkuji za rady.