Jít na neschopenku když vím o ukončení práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nemá ženu,? hezky bych ho naprášila /případně vedoucímu, manažerovi/ a sama z práce odešla nebo se nechala přeřadit na jiné oddělení. V takovém prostředí se chceš zdržovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tady určitě dostanete čočku ohledně toho laškování s nadřízeným, i když se vám nelíbil, s tím počítejte.
Protože tady žádná žena nelaškuje s nikým. ![]()
Každopádně tohle je šikana a vydírání. Hnala bych to sakra vysoko, obzvlášť, když vás práce baví…
Bojujte a hlavně se nebojte!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny prosím vás v práci kde jsem od května minulého roku neoficiálně a oficiálně od února se mi vyznal mistr do té doby bylo vše skvělé s kolegyněmi jsme si neskutečně rozuměly, každý den byla sranda i s mistrem. Vše mi šlo dá se říct, že v téhle práci jsem byla šťastná a našla se v ní. Než přišel den D je to 4 měsíce co se mistr přiznal i před kolegyňemi, že se do mě zamiloval dodám že je o 15 let starší a opravdu není ani trochu přitažlivý. Já se bála, že když ho odmítnu tak že mě vyhodí. Tak jsem s ním jakoby laškovala, ale s mírou asi tak jako zbylé dvě kolegyně které tam jsou dva a tři roky.On mě ujišťoval, že když ho odmítnu, že se to nějak v práci neodrazi tak jsem mu řekla, že si nedokážu představit že by jsme spolu někdy něco mohli mít a že je na mě starej on že v pořádku a od toho dne je to děs a hrůza. Pořád se do mě naváží za sebemenší chybičku na mě řve kolegyně mu přitakávaj neustále slyším posměšky nadávky na moje jméno baví se o mě uráží mě a já jsem vedle v místnosti a jsem takový typ člověka co hodně vydrží, ale jak tohle vše slyším začnu dělat blbosti nelogické věci a chyby ale jsou to chyby typu prkotin a čím víc se snažím tím víc vše kazím. Tak mistr mi řekl že do konce srpna mě tam nechá, že už má připravenou dohodu o ukončení práce, jinak smlouvu mám do února 23 já z ty práce nechci odejít baví mě to i přez to vše když mistr tam není tak nic nekazim. A když prý nepodepíšu tak není problém mi poslat tři vytýkací dopisytak nevím jestli mám jít už teď na národní a nepodepisoval to nebo co mám dělat
Fakt to řekl i před kolegyněmi? To se mi nějak nechce věřit
Co vedení? Nezkusila jsi? Že tě šikanuje, protože jsi ho odmítla? Kolegyně se tě asi nezastanou že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No k laškováni on je singl já taky a náš sev je jeho rodinný kamarád a kolegyně nepůjdou proti němu to by byly hloupý
Příspěvek upraven 26.08.22 v 10:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych za jeho nadřízeným. Kolegyně by si měly uvědomit, že pokud dostane pryč tebe tak další může být na řadě právě jedna z nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiie86 píše:
No k laškováni on je singl já taky a náš sev je jeho rodinný kamarád a kolegyně nepůjdou proti němu to by byly hloupýPříspěvek upraven 26.08.22 v 10:51
Hm, protože je šéf jeho kamarád, tak ho nechá, aby šikanoval zaměstnance? A kolegyně budou radši mlčet, protože se bojej o práci? To chápu, ale asi jim nedochází, že tohle stejné se může stát i jim. Co si ho zkusit nahrát, jak ti vyhrožuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se mi nezdá, že by se vyznal před vsema. Jinak nechápu proč chodit na pn. Pokud je to jak píšeš tak bojuj. Jdi za vedením
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme tam i s mistrem ve 4 a on na kolegyně nedá dopustit přitom oni z něj dělají neskutečného… a on jim vše zobe z ruky všichni tam jsme víc jak doma je to taková rodinná firmička. Nahrávání jsem chtěla zkusit, ale není možné tam mít cokoliv u sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny prosím vás v práci kde jsem od května minulého roku neoficiálně a oficiálně od února se mi vyznal mistr do té doby bylo vše skvělé s kolegyněmi jsme si neskutečně rozuměly, každý den byla sranda i s mistrem. Vše mi šlo dá se říct, že v téhle práci jsem byla šťastná a našla se v ní. Než přišel den D je to 4 měsíce co se mistr přiznal i před kolegyňemi, že se do mě zamiloval dodám že je o 15 let starší a opravdu není ani trochu přitažlivý. Já se bála, že když ho odmítnu tak že mě vyhodí. Tak jsem s ním jakoby laškovala, ale s mírou asi tak jako zbylé dvě kolegyně které tam jsou dva a tři roky.On mě ujišťoval, že když ho odmítnu, že se to nějak v práci neodrazi tak jsem mu řekla, že si nedokážu představit že by jsme spolu někdy něco mohli mít a že je na mě starej on že v pořádku a od toho dne je to děs a hrůza. Pořád se do mě naváží za sebemenší chybičku na mě řve kolegyně mu přitakávaj neustále slyším posměšky nadávky na moje jméno baví se o mě uráží mě a já jsem vedle v místnosti a jsem takový typ člověka co hodně vydrží, ale jak tohle vše slyším začnu dělat blbosti nelogické věci a chyby ale jsou to chyby typu prkotin a čím víc se snažím tím víc vše kazím. Tak mistr mi řekl že do konce srpna mě tam nechá, že už má připravenou dohodu o ukončení práce, jinak smlouvu mám do února 23 já z ty práce nechci odejít baví mě to i přez to vše když mistr tam není tak nic nekazim. A když prý nepodepíšu tak není problém mi poslat tři vytýkací dopisytak nevím jestli mám jít už teď na národní a nepodepisoval to nebo co mám dělat
Řekni mu, že to budeš celé konzultovat na inspektorátu práce. Uvidíš, jak se na to zatváří. ![]()
Ty si hlavně dávej pozor na to, aby sis plnila svoje povinnosti a nedělala chyby. Pokud Ti budou chodit nějaké podivné pracovní příkazy, tak určitě to mít písemně. Ať máš něco v ruce pro ten případný inspektorát (doufám, že bude stačit ta výhrůžka).
Na Tvém místě bych si hledala jinou práci, abych mohla po skončení doby určité nastoupit jinam. Co je Ti platné, že Tě práce baví, když tam kolektiv stojí za houby. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono stejně nejlepší bude si najít jinou práci. V téhle tě nic dobrého nečeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nahrávej si ty jeho vylevy na telefon, schválně se ho ptej, aby tam zaznělo vše podstatné. Pak asi inspektorat práce nebo se porad na ÚP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Hm, protože je šéf jeho kamarád, tak ho nechá, aby šikanoval zaměstnance? A kolegyně budou radši mlčet, protože se bojej o práci? To chápu, ale asi jim nedochází, že tohle stejné se může stát i jim. Co si ho zkusit nahrát, jak ti vyhrožuje?
Přesně, diktafon nebo telefon bych měla zapnutý celou dobu. Jestli má někdo odcházet, pak on.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny prosím vás v práci kde jsem od května minulého roku neoficiálně a oficiálně od února se mi vyznal mistr do té doby bylo vše skvělé s kolegyněmi jsme si neskutečně rozuměly, každý den byla sranda i s mistrem. Vše mi šlo dá se říct, že v téhle práci jsem byla šťastná a našla se v ní. Než přišel den D je to 4 měsíce co se mistr přiznal i před kolegyňemi, že se do mě zamiloval dodám že je o 15 let starší a opravdu není ani trochu přitažlivý. Já se bála, že když ho odmítnu tak že mě vyhodí. Tak jsem s ním jakoby laškovala, ale s mírou asi tak jako zbylé dvě kolegyně které tam jsou dva a tři roky.On mě ujišťoval, že když ho odmítnu, že se to nějak v práci neodrazi tak jsem mu řekla, že si nedokážu představit že by jsme spolu někdy něco mohli mít a že je na mě starej on že v pořádku a od toho dne je to děs a hrůza. Pořád se do mě naváží za sebemenší chybičku na mě řve kolegyně mu přitakávaj neustále slyším posměšky nadávky na moje jméno baví se o mě uráží mě a já jsem vedle v místnosti a jsem takový typ člověka co hodně vydrží, ale jak tohle vše slyším začnu dělat blbosti nelogické věci a chyby ale jsou to chyby typu prkotin a čím víc se snažím tím víc vše kazím. Tak mistr mi řekl že do konce srpna mě tam nechá, že už má připravenou dohodu o ukončení práce, jinak smlouvu mám do února 23 já z ty práce nechci odejít baví mě to i přez to vše když mistr tam není tak nic nekazim. A když prý nepodepíšu tak není problém mi poslat tři vytýkací dopisy
tak nevím jestli mám jít už teď na národní a nepodepisoval to nebo co mám dělat