Jít na neschopenku když vím o ukončení práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Luciiie86 píše:
Jsme tam i s mistrem ve 4 a on na kolegyně nedá dopustit přitom oni z něj dělají neskutečného… a on jim vše zobe z ruky všichni tam jsme víc jak doma je to taková rodinná firmička. Nahrávání jsem chtěla zkusit, ale není možné tam mít cokoliv u sebe
Jak není možné mít cokoliv u sebe? Malinkej diktafon v kapse? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsy v tomhle vedru nehrozí máme na sobě jen tílka a kraťasy (krátký) a teče z nás nemáme tam okna klima nic jen dva větráky který ani necitime. takze nějaký odposlech není kam dát a tel u sebe mít nemůžeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiie86 píše:
Kapsy v tomhle vedru nehrozí máme na sobě jen tílka a kraťasy (krátký) a teče z nás nemáme tam okna klima nic jen dva větráky který ani necitime. takze nějaký odposlech není kam dát a tel u sebe mít nemůžeme
Tak se jeden den budeš potit o trochu víc a dej si do kapsy diktafon. Vždyť je to malinký. Vezmi si volnější oblečení.
Zda se mi, že hledáš problémy kde nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nell2 píše:
Tak se jeden den budeš potit o trochu víc a dej si do kapsy diktafon. Vždyť je to malinký. Vezmi si volnější oblečení.
Zda se mi, že hledáš problémy kde nejsou.
Přesně dá se i maličký do podprsenky. Nebo ten telefon, ten tam může ležet displayem dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiie86 píše:
No tak do kapsy malinkej diktafon, volnější triko a vyřešeno.
Třeba - Diktafon ukrytý v USB disku, nikdo nebude vědět, že něco nahráváš, i kdyby ti z kapsy vypadl. nebo schovaný v tužce, tu můžeš zavěsit na triko, šortky, možností je dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel měl diktafon s kamerou a vypadalo to jak klíče od auta. Kdo chce najde způsob. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit