Jít na neschopenku když vím o ukončení práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34019
26.8.22 11:51
@Luciiie86 píše:
Jsme tam i s mistrem ve 4 a on na kolegyně nedá dopustit přitom oni z něj dělají neskutečného… a on jim vše zobe z ruky všichni tam jsme víc jak doma je to taková rodinná firmička. Nahrávání jsem chtěla zkusit, ale není možné tam mít cokoliv u sebe

Jak není možné mít cokoliv u sebe? Malinkej diktafon v kapse? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.8.22 12:02

Kapsy v tomhle vedru nehrozí máme na sobě jen tílka a kraťasy (krátký) a teče z nás nemáme tam okna klima nic jen dva větráky který ani necitime. takze nějaký odposlech není kam dát a tel u sebe mít nemůžeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
26.8.22 14:06
@Luciiie86 píše:
Kapsy v tomhle vedru nehrozí máme na sobě jen tílka a kraťasy (krátký) a teče z nás nemáme tam okna klima nic jen dva větráky který ani necitime. takze nějaký odposlech není kam dát a tel u sebe mít nemůžeme

Tak se jeden den budeš potit o trochu víc a dej si do kapsy diktafon. Vždyť je to malinký. Vezmi si volnější oblečení.
Zda se mi, že hledáš problémy kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
26.8.22 14:14
@Nell2 píše:
Tak se jeden den budeš potit o trochu víc a dej si do kapsy diktafon. Vždyť je to malinký. Vezmi si volnější oblečení.
Zda se mi, že hledáš problémy kde nejsou.

Přesně dá se i maličký do podprsenky. Nebo ten telefon, ten tam může ležet displayem dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34019
26.8.22 14:23
@Luciiie86 píše:

No tak do kapsy malinkej diktafon, volnější triko a vyřešeno.
Třeba - Diktafon ukrytý v USB disku, nikdo nebude vědět, že něco nahráváš, i kdyby ti z kapsy vypadl. nebo schovaný v tužce, tu můžeš zavěsit na triko, šortky, možností je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.8.22 15:17

Manžel měl diktafon s kamerou a vypadalo to jak klíče od auta. Kdo chce najde způsob. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat