Práce po RD a přítel navíc voják
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč on spěchá?
práci ks vždy hledala kvůli sobě, ne kvůli jinému
ale já se vesměs vracela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se spěchá y abych se podle něj nevalela doma. Já svojí bývalou práci kvůli malé dělat nemohu.
- Citovat
- Upravit
Zadnou, zůstávám v domácnosti. To tak proste je, ze když jeden rodič nefunguje (ať uz voják nebo jiný případ), tak na oplátku zajisti rodinu finančně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek bohužel můj přítel to bere trochu jinak..bere to tak že se mi nechce do práce když si žádnou nemohu najít a nikde mě nevezmou..a slova to to potajmu sám mě unavuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@martina.se spěchá y abych se podle něj nevalela doma. Já svojí bývalou práci kvůli malé dělat nemohu.
Twl
by asi zažil vítr, kdyby mi toto řekl
evidentně milující partner.. každopádně prostě hledej dál, moc možností nemáš. Já tu top práci, co splnila úplně vše, našla až po víc jak roce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj jdu k vám pro řadu
Jsem po rodičovské dovolené.
Dcera nastupuje 1 září do školky.
A teď začíná ten zásadní problém.
Můj přítel je voják z povolání. Tudíž nikdy nevím kdy odjede na týden,14 dnů nebo na měsíc.
A jelikož bych malou musela vyzvedávat jen já protože on jezdí domu až kolem 5 a školka má pouzdro 4 si musím najít práci pouze na ranní směnu protože když odjede a já bych měla 2-3 směny by neměl kdo malou vyzvednout a obstarat. Jeho rodiče nemohou také chodí do práce a podnikají a mojí rodiče jsou daleko. A ptám se co teď dělat? Psala jsem snad na všechny práce na ranní směnu na zkrácený úvazek. Buď mi volali a řekli že se ozvou a už neozvali nebo jsem tam psala a přišlo mi že na to mají 14 dnů. Přítel na to abych nastoupila do práce dost spěchá a já si nevím rady… A nevím co dělat ať volám kam volám nebo píšu všude mě odmítnou..doma se kvůli tomu hadame.. poradíte? Za jak dlouho jste našli práci vy? A jakou?Děkuji že odpovědi a zkušenosti
Hezký večer.
Já jsem se vrátila do své. Ale brigádne jsem chodila třeba do Tesca, KFC i McDonald's. Lepší než nic, vždy jsme se domluvili na směnách, mohla jsem přijít třeba na osm a skončit okolo jedné, když šel manžel na odpo
.
Jinak nešla jsem, protože jsem musela, ale doma, každý den to samé.. malém me piclo a to malou miluji. A hlavně teda ten rodicak nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejný problém. Nemám problém najít práci, nabídek mám dost, ale nevyhovují mi kvůli pracovní době. A kde mi vyhovuje pracovní doba zase mají tolik zájemců, že jsem jako matka malého dítěte až na konci seznamu. Pořád doufám, že ten handicap v podobě malého dítěte přebiju zkušenostmi, ale zatím nemám štěstí.
- Citovat
- Upravit
Tak zalezi na tom, co muzes potencionalnimu zamestnavateli nabidnout. Obecne plati, ze mas moznost pozadat o upravu pracovni doby. Zamestnavatel ma povinnost vyhovet, pokud tomu nebrani vazne provozni duvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jen maturitu a vždy jsem sehnala práci na plný úvazek s pracovní dobou vhodnou k otevírací době školky. Dříve jsem dělala v cukrárně, pak pečovatelku v terénu, směna byla po-pá 7-15:30. Později jsem nastoupila do kanceláře pojišťovny 8-15/ po a st 8-17 - ale to už měl manžel jen ranní služby, takže nám to nevadilo. Ale teda manžel mě nikdy nenutil a neměl řeči typu, že se mi nechce makat, když ta práce nepřišla hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popravde neni to jednoduche sehnat praci, tak aby clovek stihal obstarat dite/deti. Nejde jen o vyzvedavani, ale jde taky o to, kdo bude s nemocnym ditetem doma. Celkem bezne deti hodne marodi po nastupu do MS. Kdyz se otec nechce/nemuze podilet, tak bych ocekavala, ze rodinu zcela financne zabezpeci. Pritel by se mel zklidnit. Maslo na hlave ma on. Ja si nasla praci pod svoji kvalifikaci a za male penize na zkraceny uvazek, abych mohla 1 dite vodit do skoly a obe vyzvedavat(skola a skolka jsou 4 stanice autobusem od sebe). Budu i vodit na krouzky a delat se starsim ukoly. Domacnost je taky prevazne na me. Manzel financne zabezpecuje rodinu a bude vodit mladsiho do skolky. Nejlepsi s detmi je klouzava/volna pracovni doba s moznosti HO nebo mit hlidajici osoby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš fast food v okolí tak ten ti vyhoví úplně jakkoliv. Takže podle školky. Lepší tahle práce než sedět doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Pokud se na dané místo bude hlásit zakladatelka a někdo bezdětný, tak je jasný, že zakladatelka tuto práci nedostane. Zaměstnávátel nemusí řešit úpravu pracovní doby.
Jiné to bude, pokud má zakladatelka vystudovaný obor, o který je veliký zájem. Nebo je ve svém oboru tak „dobrá“, že zaměstnavatel o ní bude tolika stát, že přistoupí na změnu pracovní doby, jen aby k němu nastoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jdu k vám pro řadu
Jsem po rodičovské dovolené.
Dcera nastupuje 1 září do školky.
A teď začíná ten zásadní problém.
Můj přítel je voják z povolání. Tudíž nikdy nevím kdy odjede na týden,14 dnů nebo na měsíc.
A jelikož bych malou musela vyzvedávat jen já protože on jezdí domu až kolem 5 a školka má pouzdro 4 si musím najít práci pouze na ranní směnu protože když odjede a já bych měla 2-3 směny by neměl kdo malou vyzvednout a obstarat. Jeho rodiče nemohou také chodí do práce a podnikají a mojí rodiče jsou daleko. A ptám se co teď dělat? Psala jsem snad na všechny práce na ranní směnu na zkrácený úvazek. Buď mi volali a řekli že se ozvou a už neozvali nebo jsem tam psala a přišlo mi že na to mají 14 dnů. Přítel na to abych nastoupila do práce dost spěchá a já si nevím rady… A nevím co dělat ať volám kam volám nebo píšu všude mě odmítnou..doma se kvůli tomu hadame.. poradíte? Za jak dlouho jste našli práci vy? A jakou?
Děkuji že odpovědi a zkušenosti
Hezký večer.