Práce po RD a přítel navíc voják

Anonymní
24.8.22 23:45

Práce po RD a přítel navíc voják

Ahoj jdu k vám pro řadu
Jsem po rodičovské dovolené.
Dcera nastupuje 1 září do školky.
A teď začíná ten zásadní problém.
Můj přítel je voják z povolání. Tudíž nikdy nevím kdy odjede na týden,14 dnů nebo na měsíc.
A jelikož bych malou musela vyzvedávat jen já protože on jezdí domu až kolem 5 a školka má pouzdro 4 si musím najít práci pouze na ranní směnu protože když odjede a já bych měla 2-3 směny by neměl kdo malou vyzvednout a obstarat. Jeho rodiče nemohou také chodí do práce a podnikají a mojí rodiče jsou daleko. A ptám se co teď dělat? Psala jsem snad na všechny práce na ranní směnu na zkrácený úvazek. Buď mi volali a řekli že se ozvou a už neozvali nebo jsem tam psala a přišlo mi že na to mají 14 dnů. Přítel na to abych nastoupila do práce dost spěchá a já si nevím rady… A nevím co dělat ať volám kam volám nebo píšu všude mě odmítnou..doma se kvůli tomu hadame.. poradíte? Za jak dlouho jste našli práci vy? A jakou?

Děkuji že odpovědi a zkušenosti
Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.8.22 23:49

Proč on spěchá? :think: práci ks vždy hledala kvůli sobě, ne kvůli jinému :think: ale já se vesměs vracela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 23:51

@martina.se spěchá y abych se podle něj nevalela doma. Já svojí bývalou práci kvůli malé dělat nemohu.

• Citovat
  • Upravit
21311
24.8.22 23:51

Zadnou, zůstávám v domácnosti. To tak proste je, ze když jeden rodič nefunguje (ať uz voják nebo jiný případ), tak na oplátku zajisti rodinu finančně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 23:53

@Tichošlápek bohužel můj přítel to bere trochu jinak..bere to tak že se mi nechce do práce když si žádnou nemohu najít a nikde mě nevezmou..a slova to to potajmu sám mě unavuji

• Citovat
  • Upravit
72725
24.8.22 23:58
@Anonymní píše:
@martina.se spěchá y abych se podle něj nevalela doma. Já svojí bývalou práci kvůli malé dělat nemohu.

Twl :think: by asi zažil vítr, kdyby mi toto řekl :think: evidentně milující partner.. každopádně prostě hledej dál, moc možností nemáš. Já tu top práci, co splnila úplně vše, našla až po víc jak roce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
24.8.22 23:58
@Anonymní píše:
Ahoj jdu k vám pro řadu
Jsem po rodičovské dovolené.
Dcera nastupuje 1 září do školky.
A teď začíná ten zásadní problém.
Můj přítel je voják z povolání. Tudíž nikdy nevím kdy odjede na týden,14 dnů nebo na měsíc.
A jelikož bych malou musela vyzvedávat jen já protože on jezdí domu až kolem 5 a školka má pouzdro 4 si musím najít práci pouze na ranní směnu protože když odjede a já bych měla 2-3 směny by neměl kdo malou vyzvednout a obstarat. Jeho rodiče nemohou také chodí do práce a podnikají a mojí rodiče jsou daleko. A ptám se co teď dělat? Psala jsem snad na všechny práce na ranní směnu na zkrácený úvazek. Buď mi volali a řekli že se ozvou a už neozvali nebo jsem tam psala a přišlo mi že na to mají 14 dnů. Přítel na to abych nastoupila do práce dost spěchá a já si nevím rady… A nevím co dělat ať volám kam volám nebo píšu všude mě odmítnou..doma se kvůli tomu hadame.. poradíte? Za jak dlouho jste našli práci vy? A jakou?Děkuji že odpovědi a zkušenosti
Hezký večer.

Já jsem se vrátila do své. Ale brigádne jsem chodila třeba do Tesca, KFC i McDonald's. Lepší než nic, vždy jsme se domluvili na směnách, mohla jsem přijít třeba na osm a skončit okolo jedné, když šel manžel na odpo ;).
Jinak nešla jsem, protože jsem musela, ale doma, každý den to samé.. malém me piclo a to malou miluji. A hlavně teda ten rodicak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.8.22 00:01

A podobně tě ponižuje i v jiných případech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.22 00:02

Stejný problém. Nemám problém najít práci, nabídek mám dost, ale nevyhovují mi kvůli pracovní době. A kde mi vyhovuje pracovní doba zase mají tolik zájemců, že jsem jako matka malého dítěte až na konci seznamu. Pořád doufám, že ten handicap v podobě malého dítěte přebiju zkušenostmi, ale zatím nemám štěstí.

• Citovat
  • Upravit
66815
25.8.22 00:05

Tak zalezi na tom, co muzes potencionalnimu zamestnavateli nabidnout. Obecne plati, ze mas moznost pozadat o upravu pracovni doby. Zamestnavatel ma povinnost vyhovet, pokud tomu nebrani vazne provozni duvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.8.22 00:05

Mám jen maturitu a vždy jsem sehnala práci na plný úvazek s pracovní dobou vhodnou k otevírací době školky. Dříve jsem dělala v cukrárně, pak pečovatelku v terénu, směna byla po-pá 7-15:30. Později jsem nastoupila do kanceláře pojišťovny 8-15/ po a st 8-17 - ale to už měl manžel jen ranní služby, takže nám to nevadilo. Ale teda manžel mě nikdy nenutil a neměl řeči typu, že se mi nechce makat, když ta práce nepřišla hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22562
25.8.22 00:35

Popravde neni to jednoduche sehnat praci, tak aby clovek stihal obstarat dite/deti. Nejde jen o vyzvedavani, ale jde taky o to, kdo bude s nemocnym ditetem doma. Celkem bezne deti hodne marodi po nastupu do MS. Kdyz se otec nechce/nemuze podilet, tak bych ocekavala, ze rodinu zcela financne zabezpeci. Pritel by se mel zklidnit. Maslo na hlave ma on. Ja si nasla praci pod svoji kvalifikaci a za male penize na zkraceny uvazek, abych mohla 1 dite vodit do skoly a obe vyzvedavat(skola a skolka jsou 4 stanice autobusem od sebe). Budu i vodit na krouzky a delat se starsim ukoly. Domacnost je taky prevazne na me. Manzel financne zabezpecuje rodinu a bude vodit mladsiho do skolky. Nejlepsi s detmi je klouzava/volna pracovni doba s moznosti HO nebo mit hlidajici osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
25.8.22 02:08

Pokud máš fast food v okolí tak ten ti vyhoví úplně jakkoliv. Takže podle školky. Lepší tahle práce než sedět doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.8.22 03:44

@matkabagristy Pokud se na dané místo bude hlásit zakladatelka a někdo bezdětný, tak je jasný, že zakladatelka tuto práci nedostane. Zaměstnávátel nemusí řešit úpravu pracovní doby.
Jiné to bude, pokud má zakladatelka vystudovaný obor, o který je veliký zájem. Nebo je ve svém oboru tak „dobrá“, že zaměstnavatel o ní bude tolika stát, že přistoupí na změnu pracovní doby, jen aby k němu nastoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
25.8.22 05:43

Deb.il

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie