Tatínek po 40

24.1.11 08:55

Tatínek po 40

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat jaký máte názor nebo co si myslíte o tatínkách po 40, na tatánky, kteří mají první dítě po 40, popřípadně jestli máte nějaké vlastní zkušenosti.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
24.1.11 08:56

Být tatínkem ve 40 mi přijde úplně v pohodě. Tak nad 60 let je to už diskutabilní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.1.11 09:09

ano, souhlasím, většina tatínků by se měla „množit“ až po 40… čili já v tom nevidím, problém, jen zakladatelce přeji ať plně využije v rodinném životě ten „věk“…jež je výhodou…
Tedy, pokud se už chlap umí o rodinu slušně postarat a není jen dárce genetického materiálu :lol:
Hodně štěstí a věk neřeš - je IDEÁLNÍ!!!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 09:12

Děkuji za podporu, mýmu příteli je 44 (v únoru 45) a v září se začnem snažit o mimi. Pro někoho neuvěřitelné, pro někoho normální..

Pro mě to žádný problém není, jen v koutku duše mám strach, že to nepůjde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
24.1.11 09:22

Chlapy po 40 jsou většinou skvělí tatínci.Mám jich ve svém okolí několik,mému příteli bude 40 za dva roky a má starší kamarády.Přijde mi že si to víc užívají,spíš rozmazlujou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.1.11 09:25

Taky máme tatínka kolem 40.neměnila bych!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 09:26

Tak koukám samé kladné odpovědi :-)to mě těší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.1.11 09:28

jak kdo někdo je starej už v 25 někdo ani v 60.
výhody: tatínek si většinou s dětmi víc hraje a čas s nimy strávený nepovažuje za ztrátu.
nevýhody : je zajištění ,z dětí můžou být v relativně mladém věku poloviční sirotci a z tebe „mladá vdova“-no,ale to vlastně taky není uplně pravda vždyž nikdo neví dne ani hodiny -takže snad jen ta pravděpodobnost je trochu vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea.Ol
24.1.11 09:30

Můj manžel(41) má z předešlého manželství dvě již téměř dospělé děti, spolu máme roční holčičku. Všechny děti miluje stejně, ale to jak si ted užívá dcery, je až neuvěřitelné. O všem přemýšlí uplně jinak než před 15 lety a moc ho mrzi, že mu jeho starší děti vyrostly tak nějak rychle a ani si jich neužil, Aničce ted venuje každou volnou minutu. Takže věk nad čtyřicet není překážkou, spíš naopak, záleží však na více faktorech…

• Citovat
  • Upravit
109
24.1.11 09:37

S manzelem cekame prvni mimi ted v unoru, jemu je 47, me 29 a jsme naprosto spokojeny :palec: Oba sice mame holcicky z predchoziho vztahu, ale tohle mimi je pro nas pro oba premiera, navic chceme pak dalsi, ale az tak za dva roky…takze i tak pro nej to bude treti miminko a v 50. Ja bych to tak neresila, 40 ani 50 mi neprijde vubec pozde…spis od 60 nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 09:40

Tak to moc blahopřeju, v našem vztahu máme taky velký věkový rozdíl a jsme spokojený, už jen aby přišel ten mimísek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.1.11 10:02

Teda holky ted jste mne dobře navnadily.chtěla bych ještě jedno mimi,ale až tak za 5-6let.to mne bude tak 35 a manželovi 76ale koukám že to vůbec nevadí.chci až budou kluci velcí jako takový bonus,ale moc bych chtěla holčičku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 10:04

Nechtěla jsi napsat 47? nebo opravdu 76?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
24.1.11 10:09

Ahoj mě je 27, přítelovi 44 a máme tříměsíční dvojky holčičky. Přítel je úžasnej a rodičovství si moc užívá a zvládá vše. Sám se chtěl zapojit v péči o holky a už v porodce si vyzkoušel přebalit.
Dokonce rád hlídá, když jdu třeba cvičit, nebo na chvíli ven. :wink:
Určitě bych neřešila věk, nikdy nevíš co se stane i když je partnerovi třeba 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 10:12

Já kdyby bylo po mě, tak bych šla do miminka hned, ale přítel si myslí když jsem mladá (22) tak že toho budu pak litovat, tak chce ještě do těch práznin počkat. Nevím jak mu dokázat, že jediný po čem toužím je rodina s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí