Miminko a spinkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Andulinečka
23.1.11 18:28

Miminko a spinkání

Ahojte holky.Jak Vám spinkají vaše miminka,taky tak jako nám? :-D Málá má 2 měsíce a už 14 dní je pravidlem,že po koupání nám neusne jen pospává na hrudi a tulí se a když ji položíme tak pláče,chce se tak nosit a tulit až do 10-11 do večera,to jsou tak 3 hodˇky od koupání a pak usne natvrdo až do 5-půl 6 do rána a potom se napapá a zase spinká.Přes den si pospává nebo povídá,no taky umí někdy pořádně zazlobit ale jinak v pohodě a večer potom později usíná ale byly i doby kdy přes den moc nespala ale stejně usla až tak později.Všichni říkají režim jí neměnit,když si ho tak udělala,že můžu být ráda,že přes noc tak pěkně spinká a ráno si navařit a podělat práci.Jen mám strach aby potom jak bude starší usínala třeba po večerníčku a ne tak pozdě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
23.1.11 18:54

já myslím ze se to hodne mení,malej spinkal ve 2m celou noc, usinal v 8 vecer a budil se kolem 7 rano, pak asi mesic usinal po 10hod a budil se kazdy 2 hodky na krmeni, ted je mu 6m chodi spinkat v 8 budi se tak 2krat na kojeni a vstava kolem 7rano… sousedka ma 2letyho kluka a ten neusne driv nez v 11 vecer, to bych ja teda nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.1.11 18:59

Naše malá do 3měs většinu večerů proplakala tak do 3hodin - prdíky, pokud jsme ji nenosili a nehoupali. Takže tvoje mimi mi přijde jako andílek :pankac: Dneska spinká v pohodě, v postýlce i u nás, pokud nerostou zoubky :mrgreen: na náruč si nezvykla, jak nás někteří strašili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.1.11 19:01

tak zkus koupat driv, to by neproslo?? Ale s prvni sme mela neco podobnyho, upravilo se to postupne - v roce a pul usinala uz kolem devate a nekdy kolem druheho roku zacla uz v osum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
23.1.11 19:02

Měli jsme něco podobného. :-) Asi do 2 měsíců ponocoval s námi (do 22:30-23:30). :roll: Potom měl spavé i celé dopoledne. Pak z ničeho nic začal usínat po koupání, papání (třeba teď už spinká) a během dne už tolik nespal/nespí. Podle mě si to miminko přehodí samo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.1.11 19:09

my tohle měli taky ,ale naštěstí jen do 6 tejdnů, zase sme to ,ale měli horší v tom, že usnul na hodku v 9hodin a apak se vzbudil a řádil do 2-do 3:-(,pak konečně usnul, nu a pak za dvě hodky se vzbudil a od znova.po 6nedělí jako dyyž utne a malej usnul v 9 a budil se ve 3 na jídlo od 3 měsíců se pak budí ráno až 5, v 6, nebo v 7, jak kdy. a pak spíme ještě minimlně do 9, někdy nám dopřeje i ten luxus do 10. ono se to zlepší neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
23.1.11 19:15

viki má úplně to samé. mě to teda nevadí. on je hodný, leží v obýváku na gauči, vykládá si a postupně usne. holt jen nesmí do postýlky. to je potom řev. zatím to nechávám být, protože nám to vyhovuje ;-) v tomhle věku nemá smysl řešit budoucnost. režim se ještě mockrát změní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.1.11 21:07

Násilím určitě nic neměňte, mohlo by se to zhoršit. Časem se to upraví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
26.1.11 11:05

Ahojte,máte pravdu.Necháme to tak,režim jí měnit nehci,mohlo by se to ještě zhoršit.Zase je fajn,že celou noc spí,ráno se napapá a pokračuje pak až do 11 do odpoledne zase a já si podělám práci doma.Neměla bych to srdce takový drobečka budit,když se mu tak dařííí.Mějte se hezky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure