Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak ty to neres. At to vyresi ti 2. A mej radsi s tchanem dobry vztahy aspon ty
@KaramelkaCZ píše:Že by myslela hypotéku?
@Ou jak ty můžeš vědět že tu nic neplatime?
@Dobrej_tym noo kdybych nečekala malou a v tu chvíli by sme měli jiný bydlení tak bych tu nezila ale bohužel v tu chvíli to bylo nejlepší řešení noo jako tchyně je super pomáhá mi když potřebuju a já zase ji ale prostě tchanovy vadí úplně všechno a to si vše platíme samy no
@Anonymní píše:
My sice bydlíme ve vlastním domě na který platíme hypotéku, každopádně tchán nám dost pomáhá fyzicky i finančně. No někdy to taky stojí za to. Tchán to myslí dobře a chce nám prostě poradit, ale oba dva jsou s manželem tvrdohlavi a často to skončí hadkou. Já se do toho prostě nepletu. V některých věcech víc souhlasím s tchanem, ale to samozřejmě pro klid v manželství neříkámTakže je nechávám si to vyřešit je dva.
Tak do vlastního bych si kecat nenechala, maximálně poradit
@Kockazvysocan píše:
Tak do vlastního bych si kecat nenechala, maximálně poradit
Tak on jim tchán pořád pomáhá finančně i fyzicky. I když maj tu hypotéku. Takže jim nic nezbyde. ![]()
@KaramelkaCZ píše:
Ahoj Dámy chtěla bych se poptat či v tom také nějaká žijete nebo žila bydlíme u Rodičů přítele a máme v rekonstrukci patro no ale tchán je takový že chce aby se vše dělalo po jeho no a když tak není tak na přítele řve a vše je špatně je to na hlavu a ještě k tomu za pár týdnů bych měla porodit tak že by mě zajímalo či ste se některá z vás třeba s tchanem hadala nebo tak??![]()
Syn Ferdy Mravence, tak holt…
ale to je častý. Jednou takhle budete kecat svym detem do něčeho. Ale vážně: pokud to nefinancuje, vyslechla bych, odkejvala, a udelala po svym.
Devce pokud je dum tchanovcu, tak jejich pravidla a nezbyde ti nic nez drzet hubu a krok nebo se odstehovat do sveho. Je tu milion diskuzi na toto tema a vsechny negativne popsane souziti s tchanovci.
Toto jste meli resit pred zalozenim rodiny.
@migmina vzhledem k tomu že miminko plánované nebylo a já už byla když sem se to dozvěděla v nějakým 4 měsíci a řekl nám že tu můžeme být že si patro můžeme přenechat tak sme nemohli vědět jaký to bude
@KaramelkaCZ nejsem masochista abych bydlela s rodičema. Je jedno jestli moji nebo manželovi. ![]()
@KaramelkaCZ píše:
@Kockazvysocan je to starý barák a na vesnici vše si platíme ze svého
Co vše si platíte?