Tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
9.5.21 20:51

Je to jejich dům, tak má právo o něm rozhodovat. Pro vás jediná rada, odstěhujte se. Společné soužití často neunesou ani rodiny, kde jsou vztahy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
9.5.21 20:52

Jo co my jsme se nahádali :mrgreen:. A to máme vlastní polovinu domu. Vlastní vchod, vlastní zahradu. Prostě jen tchánovci bydlí nad námi. Tolikrát jsem byla rozhodnutá odejít, ale manžel by nešel z rodné vsi. No a pak to tchána přestalo bavit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
9.5.21 20:56

Zvlastni, jak se porad v diskuzich objevuje, ze mladi maj drzet usta a krok, kdyz bydli v cizim. To si tu nikdo neuvedomuje, ze ty domy se driv stavely pro dve generace a je tedy v zajmu vsech, aby mladi se starymi bydleli pohromade? Vsude, kde to tak je, to prislo z iniciativy tech prarodicu. Ti uz holt nemaji tolik sil ani financi tak velky dum provozovat.
Tchyne takhle roky nicila moji sestru, presne receno sestnact let. Nikdo si to neumi predstavit a mne se to nechce popisovat. Rozvedla se, odesla. Prisla nova snacha, zavelela, ex svagr pod vlivem hormonu sel za hlasem srdce, barak nechal barakem. Tchyne ho musela prodat. Dvougeneracni hruzu. Dodneska chodi po meste, znamych a pribuznych a poplakava. Joo, kdo chce kam, pomozme mu tam.
Tchanovi necht pritel vytyci hranice nebo se odstehujte. Az bude potrebovat tchan za deset let pomoct s malovanim, sekanim zahrady nebo novym plotem, tak bych mu to s gustem pripomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KaramelkaCZ
9.5.21 21:04

@zuza92 no my se snažíme se sním nehadat ale občas prostě ty nervy vám a nejradši bych mu to vše řekla na rovinu ale je mi to blbé no :lol: no přítel by odešel ale už sme tu do rekonstrukce vrazili dost peněz tak se mu od toho už nechce no

• Citovat
  • Upravit
KaramelkaCZ
9.5.21 21:08

@JOHNDENVER tady ale nejde o to že si ji platíme ale o to že tchán i přesto že tu s ničím nepomohl furt si myslí že může být po jeho

• Citovat
  • Upravit
5074
9.5.21 21:12

@KaramelkaCZ oni vam tu polovinu asi dali, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KaramelkaCZ
9.5.21 21:22

@JOHNDENVER občas život nejde tak jak si ho člověk naplánuje 😄

• Citovat
  • Upravit
5074
9.5.21 21:26

@KaramelkaCZ no proto to berte jak to je, udivuje mne, ze by se tchan zacal takhle projevovat az ted, to ho pritel poradne nezna?
On to bere, ze vam dal neco zadarmo a mate byt vdecni, pokud vam to nevyhovuje, odejdete. Zkuste s nim nejdrive probrat, ze ted uz je to vase bydleni, pokud nepochopi, a vy nemate penize na svoje, tak s tim moc nenadelate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KaramelkaCZ
9.5.21 21:31

@Simmcaa on se nijak neprojevoval byl v pohodě až tedka mu nějak přeskočilo chápu že to myslí vše v dobrym ale on prostě nechce pochopit že dnes už je jiná doba a že už to není jak za něho no…
Já bych ráda odrodila ale s tímhle co se děje se bojím no že to jen tak nepůjde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.21 21:53

Mám tu zkušenost, že po narození dětí si tchánovci ještě vynucují denně návštěvy a nerespektují soukromí. Rychle pryč 8)

• Citovat
  • Upravit
2031
10.5.21 06:49

@KaramelkaCZ To chápu, je jasné, že člověk si některé věci úplně nevybírá. Spíš si myslím, že byste se měli pobavit s chlapem a prostě naplánovat si bydlení jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová