Tchýně!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
7.10.16 15:28

Jako moje tchyně je drza a vlezla taky, ale na tvou teda nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
7.10.16 15:30

@Šmoulice @ivculka 8o A co kdyby k vám domů vlezla vaše máma a partner by ji tam nechtěl, chytil by ji za flígr a vyhodil, to by vám přišlo normální? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
7.10.16 15:33

@Šmoulice Já s tchýní vycházím vcelku bezproblémově a to se vídáme cca 1×týdně. Ale když mi volá moje matka, tak mám osypky, co to zase bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
7.10.16 15:34
@Martina D. píše:
@Šmoulice @ivculka 8o A co kdyby k vám domů vlezla vaše máma a partner by ji tam nechtěl, chytil by ji za flígr a vyhodil, to by vám přišlo normální? 8o

Ani by nemusel. Udělala bych to sama. Ať je to vlastní matka, nebo partnerova.
Takové chování co předvádí tchyňka zakl. úplně nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.16 15:35
@ivculka píše:
Jako moje tchyně je drza a vlezla taky, ale na tvou teda nemá. :nevim:

Souhlas.
Zakladatelko. Co takhle vyměnit zámky? Je to jednoduché, některé zámky použít zevnitř baráku, prohodit, a hotové. A tchýně pokud bude zvonit a dobývat se do baráku, tak nereagovat. Musí si zvyknout, že chcete být i sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
7.10.16 15:35
@zoy píše:
@Šmoulice Já s tchýní vycházím vcelku bezproblémově a to se vídáme cca 1×týdně. Ale když mi volá moje matka, tak mám osypky, co to zase bude.

Už jsem se lekla, zda nemáme stejnou matku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
7.10.16 15:48

@Šmoulice To je to, každý by měl řešit hlavně svoji mámu, proto bych svojí mámě klidně vynadala, ale tchyni bych neřekla nic, jen bych po domluvě s partnerem vyměnila ty zámky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.10.16 16:08

Ale stejně, já prostě některý ženský nechápu. Budeme taky takový?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102751
7.10.16 16:32
@Martina D. píše:
@Šmoulice @ivculka 8o A co kdyby k vám domů vlezla vaše máma a partner by ji tam nechtěl, chytil by ji za flígr a vyhodil, to by vám přišlo normální? 8o

Jelikož mám normální jak mámu, tak tchýni, tak by to ani jedna neudělala… tchýně od nás měla klíče (hlídala nám, když jsem byla v práci) a půl roku jsem přesvědčovala, že si opravdu klidně má odemknout a nezvonit. A na druhou stranu, pokud by přišla v době, kdy by nebyl nikdo doma, tak bych byla první, kdo by řekl, ať jde dál a udělá si kafe, že tam za chvíli jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
7.10.16 16:59
@Šmoulice píše:
Už jsem se lekla, zda nemáme stejnou matku :mrgreen:

Taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.10.16 16:59
@Hermio píše:
Ale stejně, já prostě některý ženský nechápu. Budeme taky takový?? 8o

tak to se budeš muset nechat překvapit.
Ale věřím, že i ty vtěrky to dělají pro dobro mladých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 17:21

Po oznameni, ze cekame treti ditko tchyne nerekla ani slovo, svagrova se obratila na manzela a protahla oblicej s otazkou jako v dnesni dobe tri decka 8o jsi se zblaznil. :roll: na me se ani nekoukla. A nejvesti gol, ze za tri mesice nam oznamovala, ze ceka taky treti :think:

• Citovat
  • Upravit
861
7.10.16 17:24
@Martina D. píše:

Tak za prvý, moje máma by nikam nalezla navíc bez zaklepani nebo zazvonění a navíc takove neslusne chování je prostě do nebe volajici :nevim: Tobě přijde normální, co popisuje zakladatelka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
7.10.16 19:27

@ivculka Normální mi to nepřijde, ale neradila bych zakladatelce, aby tchyni vyhodila, protože je to sice otravná vlezlá bába, ale zároveň maminka jejího muže, tak je třeba s ní zacházet mile a s rozmyslem a ty nepříjemné věci nechat na partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
8.10.16 02:04

Taky si myslím, že pokud se jedná o tchýni, tak by to měl s ní řešit hlavně tvůj manžel. Když by nepomohly slušné domluvy, raději bych se ostěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí