poradite?

241
21.6.06 08:33

poradite?

--------------------------------------------------------------------------------
Ahoj, minulý měsíc jsem přestala brát antikoncepci( brala jsem ji jen tri mesice). Poslední MS jsem mela 21.5. Dneska rano jsem si delala test..negativni..myslite, ze i pres to bych mohla byt tehotna?? nevim jak to mam pocitat..predtim nez jsem zacala brat HA tak jsem mela MS tak po 35 dnech…myslite ze je jeste brzo aby test poznal tehotenstvi???moc bych si to prala(teda ne jen ja ale i pritel)…doufam, ze to nedostanu..jinak me uz tak tyden boli prsa..ale ne tak jak predtim pred MS…to me vzdycky boleli na bokach..ted me to boli kolem a hlavne nad bradavkama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
841
21.6.06 08:42

Ahoj Illenko, držím palečky, aby to bylo těhu. Klidně to tak může být. Já teda měla vysazenou antikoncepci pár měsíců a MS chodila tak po 30 až 32 dnech. Test jsem si dělala poprvé, když to bylo pár dní, co jsem měsíčky očekávala a nepřišly. Druhá čárka byla sotva viditelná (manža ji neviděl). Tak jsem za dva dny zkusila test od jinýho výrobce a tam nebylo vůbec nic. A týden od toho prvního testu jsem znovu počůrala testík stejné značky a už ji nikdo nepřehlídnul :-) Takže poslední MS byla 8.2. a pořádná čára na testu 18.3. Jo a prsa mě taky bolely - hodně a tak nějak jinak než před MS.
Tak ať se to vydaří :-)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 08:52

Dekuju za odpoved..moc uz bych tam ty dve carky chtela?? a mela jsi i nejake jine priznaky, krome tech prs??me je jeste tak ob den boli zuby(vsechny)..ale teda nevim jestli to s tim souvisi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 08:59

Ahoj, jestli se můžu přidat, Illenko, držím palečky… Mě teda nebylo celkem nic, spíš jsem všechny příznaky připisovala menses, prostě jsem nevěřila, že by se to mohlo povést hned ten týden po vysazení HA. No a te´d čekáme Terezku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 09:21

to ti moc gratuluju…taky tomu prave moc neverim, ale strasne si to preju…a muzu se te zeptat kdy jsi mela na testu dve carky?? po jak dlouhe dobe od posledni MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 09:27

Týden po termínu kdy jsem měla dostat menses… Test jsem si dělala v knihovně ve škole na záchodě, spíš jen tak než že bych myslela, že se tam uvidím // - no a byly tam… byl to docela šok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 09:30

Muzu se zeptat kolik ti je let?? me je 22…nekdy si rikam, ze je brzo na mimco…ale na druhou stranu ho strasne moc chci…vcera me taky bolelo bricho tak trochu jak kdybych to mela dostat ale nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 09:34

Mě je taky 22 :lol: Já nemyslím, že by bylo nějak brzo, přišlo to tak nějak samo, prostě jsme si řekli, že se pokusíme o miminko a hned to vyšlo :lol: Víš, my měli předtím jeden planý poplach - taky s tím jak jsem brala prášky by se nebylo čemu divit - noa když se potom ukázalo, že mimísek nebude, tak nám to začalo vrtat hlavou, že by to bylo vlastně fajn mít miminko no a už to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 10:08

doufam, ze nam to taky vyjde…Preji ti krásné těhotenství a zrdavýho prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 10:14

Illenka : Já tobě taky, držím palečky ať ti to vyjde, určitě dej vědět jak jsi dopadla, myslím, že to vypadá vcelku nadějně - a když to nevyjde tentokrát, tak příště určitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 10:21

Urcite napisu :)…snazili jsme se poctive kazdej den :)) tak by to vyjit mohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.6.06 10:35

Illenko, tak já žádný příznaky kromě těch prsou neměla. Prsa jsem nejdřív přičítala taky MS, ale to vždycky bolely tak 3 dny a pak to přišlo, ale teď bolely mnohem dýl.
Další průvodní znaky se objevily, až když těhu bylo potvrzené i od dr. Moje mamina měla příšerný nevolnosti od den, kdy měla dostat MS a nedostala ji. Čekala jsem to taky tak a když se hned od začátku žádná nevolnost nekonala, tak jsem si jásala, že to bude bez toho. No, neminuly mě, jen přišly přibližně měsíc po oplodnění a trvaly do konce čtvrtého měsíce. Byla to „radost“ - zhubla jsem 10 kg a pak jsem při porodu vážila jen o 2 kg víc než před těhu :-)
Jsem zvědavá, jak to u vás dopadne.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.06 10:38

jeste k tem prsam…kdyz si zmacknu bradavku tak me z ni tece nejaka voda…nevite co to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 10:45

Ilenka : No to ale vypadá fakt nadějně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.6.06 10:47

Monha : Moje maminka taky zvracela… třikrát denně celý těhu, a to ještě 14 dní přenášela… mě zvracení minulo, taky už jsem přibrala 14 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí