Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak co?? jak dopadl test??? ja jsem to dostala presne na den …
ahojky test byl jen s /.bohužel.Jinak dneska jsem 13 DPO minule jsem to 13 dpo dostala tak to očekávám dneska
Dneska jsem 14 DPO teplota klesla o další stupeň.Je na 36.85.Takže už můžu pomalu očekávat mrchu. ![]()
lllenko-já to dostala včera taky přesně na den za 33 dní,tak už aspoň vím jak mám počítat ten cyklus,né podle délky poovulační fáze ale prostě co 33 dní.Dost mě bolí břicho a zase to mám nějaké silnější.
![]()
Tak jdeme do 3 měsíce!!
Ahoj Tracy…dneska jsem si delala test ajsem tehotna
..mam strasnou radost..
Illenka: gratuluju!!!
a preju hodne stesti a pohodove tehu
Tracy: uvidis ze to brzo vyjde a za chvili vas bude doma o jednoho (nebo vic) vic ![]()
wocinka: btw - jestli ty jsi almara tak co jsem teda ja ![]()
Moc dekuju…moje doktorka ma dovolenou takze pujdu ai az pristu tyden…vecer jsem si delala jeste jeden test a byl zase pozitivni…dneska me strasne boli prsa
…na tech testech byla reklama na nejake vitaminy pro tehotne..kdyz si je koupim tak tim nic nepokazim ze ne???
lllenka: ja nebrala vitaminy v tehu zadne, ale myslim si ze kdyz si nejake koupis ze tim nic nezkazis
a bolest prsou prejde a nastane opet az na konci tehu…
lllenka já tomu nemůžu uvěřit těhotná???no to je supr.Gratuluji!!!ale neříkala jsi žes to dostala na den??no uplně zírám a kdys teda otěhotněla když jsi menstruovala??A jak jsi to poznala tak brzy???No já jsem uplně mimo
popiš vše co jde,já jsem z toho uplně mimo fakt.24 jsi psala žes to dostala a o 8 dní že jsi těhotná,tož kdys teda otěhotněla?Asi jsi to měla slabší že?No to je teda supr bomba a jak tě napadlo udělat si test?povídej jsem zvědavá!!!A měříš BT?
Ahoj jj dostala jsem to presne na den…a mela jsem to jen chvilu a slabsi…pak nic a v pondeli zase..byla jsem na squashi a zacla jsem spinit a pak i slabe krvacet…no nejak se me to nezdalo…porad me trochu pobolivalo v podbrisku…tak jsem si vcera v praci koupila test …a byly tak krasne vidt hnedka dve carky..vecer jsem si delala jeste jeden a to stejny…
Teda ty máš štěstí,tak tu zůstanu sama.Já to taky dostala přesně na den,měla jsem to 3 dny ale připadá mi že normální RL.Jak dlouho jste se snažili?My teď začínáme 3 měsíc.Tak se opatruj a někdy mě tu navštiv!!
ahoj, jsem tu letos poprvé.Po 11 měsících snažení konečně //.Asi mezi vás nezapadnu,protože už mám děti trochu odrostlé (17 a 11 let).Je mi už 36,tak doufám,že to dobře dopadne.všem držím palce
lllenko jak dlouho jste se snažili?Myslela jsi na to hodně?Poraď jak na to…Zkoušeli jste nějakou metodu?Pstíčkovou,nebo ležení po styku,měřila sis BT?