Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo taky jsem si vcera myslela ze zas budu prochlazena.....tak podobne me to bolelo kdyz jsem mela prochlazenej mocak…
No mi před ms bolest břicha vždycky přišla a trvala dost dlouho.teď mě to vždycky zabolí,chvíli trvá a přestane a taky mi v břichu tak divně bublá a praská.
Ilenka : No, mě taky… taková až bodavá bolest v podbřišku, hlavně po tom tulení… a pak zase nic…
Tracy : No přesně, takový „škrunkání“ podivný…
jj presne tak
…no treba me to vyjde.....a kdyz ne tak priste
ono to delani deti je celkem prijemny ![]()
jojo škrunkání to je přesný výraz,škruňká mi teď skoro vkuse a vždycky tak co 2 minuty zabolí vaječníky jako před ms.Tak co myslíš??
llenka : To máš recht, když ne teď tak se budete snažit dál, to takuy neni špatná vyhlídka… a co teprve až se v tobě namixujou ty hormony… mmm… ![]()
Tracy : Já myslím, že je to nadějný, ale nerada bych tě nějak navnadila a ono to pak nevyšlo, aby ti to nebylo líto… myslím, že by mohlo, ale nejsem doktor, jde jen o můj osobní názor… ale nedivila bych se
NO uvidíme,já si právě moc naděje už nedělám.Pokud by měla ms dojít tak určitě do konce týdne,vzhledem k těm bolestem břicha,přece by mě břicho nebolelo týden před ms??Takže v sobotu se uvidí
Mě snad hned, těhotenský kalhoty nosím od třetího měsíce
Taky jsem mívala v pase 68cm… a teď 105
Moje míry - 95-105-105… jsem celkem almara, ale mimískovi je fajn a manža si nestěžuje (spíš naopak, tulení úplně úžasný), takže to neřeším a kynu ![]()
Tracy : Budu držet palečky, určitě dej vědět… vůbec bych se nedivila kdyby to tak bylo… budu nanutá, tak určitě napiš až se otestuješ
Ahoj holčinky,
moc Vám držím palečky,aby to vyšlo.
Pokud Vás mám nějak uklidnit, tak ono opravdu na začátku těhu to vypadá, jako by to člověk měl už už dostat. Ještě si živě pamatuju, jak mě bolelo břicho, jak prsa ani jsem si na ně pomalu nemohla šáhnout a já pořád čekala, už to dostanu..už no a nic ![]()
Je to hrozné, ale příznaky těhu jsou stejné jako před MS, takže musíte vyčkat a testovat. Takhle brzo nemá cenu plašit, na druhou starnu já dělala test asi 32 DC a byli tam ty dvě veliký, ale stejně jsem tomu nevěřila, pak druhý test od dr. taky dvě a uvěřila jsem stejně až na UZV, kde jsem tu fazuli viděla ![]()
Tak držím palce holky ![]()
Elhana : No to je fakt, mě se pořád všichni ptali jakej je to pocit mít v břiše mimino a já si to naplno uvědomila až když jsem viděla na UTZ jak se tam mrská ![]()
jé to musí být nádherný pocit.Já chci takýýýýý.Mě prsa bohužel nebolí.A kolik dnů po nedostavené jste testovali a měli //? Já právě po vysazení můžu mít i posunutý cyklus a né normálně 28 dní,dneska jsem 31 dní.
Wocinka: no já to taky tak nějak nebrala, ani při tom prvním UZV, to jsem si totiž ještě nechtěla připouštět, co kdyby něco bylo špatně, ale od UZV v desátém týdnu, kdy na mě mimi zamávalo, jsem si naplno uvědomila, že jsem těhotná, takže jsem zahodila dlouhé a skrývající trika a vytáhla šaty a hrdě na všechny vystrčila …ne bříško, ale zatím špíčky ![]()
Ale má to fakt jednu výhodu, už se to břicho nestydím ukazovat, neb si myslím, že každý PŘECE pozná, že to nejsou špeky , ale těhotenské břicho, holt psychika dělá divy ![]()