Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tracy: 32 Dc , takže 4 dny po zpoždění jsem testla…
Uvidíš jak to bude s tebou, já měla hned po vysazení krásný 28 denní cyklus, ani o jeden den později, takže jsem si toho všimla hned druhý den, že se něco děje.
no ja jestli tehu nebudu tak nevim na co to moje sileny basteni svedu…uz asi tak tyden se silene porad vsim cpu
.....ale treba dneska jsem zatim mela jen dva rohliky a stejne mam bricho nafoukly jak balon…:)
Tracy : Já měla cyklus tak po 30 dnech a myslela jsem, že po vysazení těch prášků se mi to třeba nějak pomotá, takže // až týden po termínu - jo ale týden předtím jsme si s manžou koupili takovej ten ultracitlivej test, co nestojí 30 korun ale bezmála 200 no a tam nic, teda nic - mělo se čekat 15 minut, to tam byla /, ale tak po hodině se tam ta druhá čárka objevila - no ale to bylo zase až po, tak jsme tomu nepřikládali význam a brali jsme za bernou minci, že mimís nebude
lllenka : Jo a to nic neni, já dlabu jak utržená ze řetězu, dávám si tak dvě večeře a ještě se kolikrát v noci budím hlady a jdu něco skousnout… ![]()
jestli tehu nejsem tak hned v pondeli naklusu do aerobiku
nebo za chvilku budu jak meloun…
lllenka : Víš co, Kup si nějakou drahou opatou krátkou sukni a určitě otěhotníš ![]()
lllenka : To nemám, mě z nich neteče ještě ani teď , ale nikdy jsem neslyšela, že by to byla součást PMS
Tak to já zatím moc žravou nemám.Většinou jsm měla den před MS.No takže tenhle příznak se ještě nedostavil i ty prsa jsou normální krom citlivosti.Teď břiško už moc nebolí jen semtam škruňká
lllenka . No říkám - o tom jsem mikdy neslyšela teda… to asi ne, ne?