Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tracy : Já se pokouším naučit se na zítřejší zkoušku, no nefim teda
No ale mimís se má sqěle, kopal celou noc a ani teď přes den se (nebo spíš mě) nehodlá šetřit ![]()
lllenka : Neříkej,… zvracení? Hmmm… Kdyže děláš ten test?
lllenka : Tak ale potom hned napiš, budu držét fšechny palce co mám
Filosofii… mě to baví, leč tenhle předmět teda nemusím ![]()
jj budu muset…
…koukala jsem na tvoje fotky…hezky brisko
taky uz takovy chcu
…jestli to pristi tyden nedostanu tak se stejne asi objednam k doktorce…kvuli tem prsuch..cetla jsem si tady ze to muze byt priznak tehotenstvi nebo taky nejaka horm. porucha…
lllenka : To se ti ani nedivím, když test nezačárkuje, tak se určitě objednej, čím dřív tím líp, minimálně budeš mít klid, snad to nic vážného nebude ![]()
Ahoj holky ![]()
Dneska mi klesla teplota na 36.7 a těh. test byl zase negativní.TAkže ms už asi brzy přijde.
![]()
Ahoj holky, včera jsem byla ve škole v Brně, takže se hlásím až dneska.
Tracy : A jak dlouho máš vlastně zpoždění?
lllenka : No to může, ale taky nemusí znamenat menses, až otestuješ, uvidíš…
Holky, dejte určitě vědět jak jste na tom, myslím na vás
Ahoj Wocinko.Já mám dneska 6 dní spoždění,ale víš jak je to první měsíc po vysazení HA tak kdoví kdy dorazí.A navíc jsem si to asi trochu zavrtala.Vzala jsem si 2 prášky HA a pak je vy:,–(ila takže jsem po týdnu dostala další ms.Takže jedna byla 15.5 druhá 22.5 a od té doby nic.Teplota mi už klesla pod 37,přesně už mám druhý den 36.7,tudíž jsem se dozvěděla,že se o těhotenství nejedná.A test byl včera negativní.Akorát mám pořád dost silný výtok a ms nikde.Asi půjdu příští týden k doktorce.
lllenko:A kdy žes to měla dostat ty?Jak dlouho jsi po vysazení HA?Asi jsme stejný případ.Já už asi příští týden skočím na gyndu.
Tak jsem to dopoledne dostala,aspoň vím že tělo funguje.Tak hurá do dalšího snažení.