Tchýně si založila deník mého miminka. Vadilo by vám to?

Anonymní
17.9.25 18:13

Tchýně a deník miminka

Ahoj všem!

Píšu s docela zvláštní otázkou – vadilo by vám, kdyby prarodiče vyplňovali deník miminka? Že by tam dávali fotky z ultrazvuku, těhotenství a td.

Přijde mi to jako hrozná blbost to vůbec řešit, ale před x lety takový deník tchýně vyplnila už dvakrát, jelikož má syna a dceru – a že je to spíš záležitost pro maminku.

Vadilo by vám to? :D :pankac:

Příspěvek upraven 19.09.25 v 21:18

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
17364
17.9.25 18:24

Vadilo by mi to. Ale já jsem obecně nesnášenlivá a na některé věci až moc háklivá.
Třeba je to v pohodě a babička tím nikomu neubližuje a jednou vám ten deník třeba dá a budete rádi… já fakt nevim.
Ale přijde mi to, jak píšeš, spíš záležitost pro maminku než pro maminku otce dítěte…

• načítám...
7221
17.9.25 18:27

Tchyně taky dělá album. No už asi 150 aby jako dcera něco měla. No, ze začátku jsem měla chuť bouchnout ale pak jsem to spolkla. Stejně tam bude mít úplně jiné fotky. Ty hezky si totiž nechávám pro sebe :mrgreen:. Ona má telefon s foťakem tak ať si to vytiskne. :nevim:

Denik máme taky a nějak jsem nebyla schopná udělat všechny úkoly, které tam jsou. A vůbec se mi nechce stříhat fotky nebo je jinak znehodnocovat. Takže jsou některé stránky prázdné. Třeba je časem doplním :lol:.

• načítám...
9995
17.9.25 18:28

Já teda nevím, co je konkrétně deník miminka, ale pokud to někde nezveřejňuje, tak si může vést, psát a vyplňovat co chce, ne?

• načítám...
1244
17.9.25 18:28

Me tchyně vadila z podstaty 😂 😂 😂
Ale je hloupost se cítit dotčeně - jen at si dela, co uzná za vhodne. Co se vubec s takovým deníkem děla? Dá se pak diteti? No nevim jak by mi byli prijwmne fotky jako embryo…
Aspon bud rada, ze se zajímá a těší. Mozna právě že u svých dětí ji to nenapadlo a bylo ji to lito.

• načítám...
672
17.9.25 18:31

Hele asi by mi to bylo jedno. Ať si dělá s fotkami co chce, podle mě tím nikomu neubližuje. Asi se hodně těší na miminko. I kdyby vám ten deník pak dala, poděkovala bych a strčila ho do skříně.

• načítám...
822
17.9.25 18:31

Asi by mi to nevadilo a pokud ji to baví tak co. Je to hezké má asi vnouče hodně ráda.

• načítám...
2757
17.9.25 18:32

Ne, nevadilo :D ať si tchyně vyplňuje třeba i „deníček prdíček“ kdyz ji to udela radost :D ženský vy jste fakt nesnášenlivý :D a pak že tchyně jsou ty zlý :roll:

• načítám...
31287
17.9.25 18:33

No tak to by me fakt nenapadlo to řešit.
Mozna budes jako některé jine maminky, co pak leccos nestihnou, nedoplni, fotky nikdy nevytiskne,… 8)
Tak proste bude mit ditko jednou dve knihy. Treba v dospelosti oceni vlastnit dva pohledy na své rané dětství :nevim:

Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:40

• načítám...
471
17.9.25 18:34

Tak to by mi taky vadilo. Deník miminka je úkol pro maminku (a to říkám i přesto, že já deník dětem nevedla).
Teď záleží, jak moc tě to sejří. Jestli rozum vyhraje a dokážeš se nad to povznést a mávnout nad tím ruku, ať si dělá co chce. A nebo to budeš chtít nějak řešit…ale jak? Zakázat ji to nemůžeš, maximálně sabotovat, že nedostane všechny fotky a informace :jazyk:

Za mě by mi v hlavě houkal alarm, do čeho všeho se bude tchýně (očividně přemotivovaná) ještě cpát :pocitac:

• načítám...
Anonymní
17.9.25 18:34

@TaLucie právě má i pro své děti :lol:

Příspěvek upraven 19.09.25 v 21:19

• Upravit
Svetluska55
17.9.25 18:36

Mam jen syny, takze tohle me jednoho dne čeká v plne palbě, ach jo.
Mam 2 moznosti:
Moc se zajímá, chce proboha něco kupovat a je to spatne, chce si vést deník, chce dítě na noc, ma zalezt a neobtezovat.
Málo se zajima, nic nekoupí, nehlídá.
Proboha, to dite vam nikdo neukradne. Není to soutez a pokud to tak pojimate, svědčí to o vaší nejistotě.
Nezbývá mi nez doufat, ze si chlapci jednoho dne najdou rozumné nevěsty, denicky pro vsechny deti a 10 kilo levné čokolády uz mam připravené :mrgreen:

• Upravit
7221

Taky to co jí neřekneš nebo nepošleš tak tam mít nebude. :nevim:.
Někdy je lepší věci spolknou. Ušetří ti to nervy

• načítám...
Anonymní

@Pajjjina :srdce:

Příspěvek upraven 19.09.25 v 21:20

• Upravit
589
17.9.25 18:38

Mně to teda přijde strašně milé. Ale ja teda vztahy mezi mými dětmi a babičkami/dedeckama podporuji, nejsem žárlivá a nezakládám si na výhradním postavení matky, takže tak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová