Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, už jednou jsem měla výstup s tchýní a svatbou a teď je to tu znovu. S přítelem se chceme brát 30.8., ale tchýně s tím má problém. Máme už vše zařízené, já šaty, prstýnky, hostinu i tam kde se budeme brát. Ale tchýně chce abychom se brali v kostele, jinak na svatbu nepůjde. Co na to říkáte vy? A prosím odposťte si ty poznámky. Děkuji ![]()
Co.. poslala bych jí do háje. Je to její svatba nebo vaše? Na co svatba v kostele? Jste věřící?
Udělala bych si to podle sebe. Je to vaše svatba, tchýně do toho nemá co kecat! Osobně bych se v kostele taky vdávat nechtěla
A když nepřijde? Její věc, vyprdni se na ní ![]()
Co chcete ty a přítel? Chcete svatbu v kostele? Nejspíš ne, tak jí nedělejte. Berete se vy dva, ona už svojí šanci měla.
@lucieluciova Je potřeba jí vysvětlit, že je to vaše svatba a vysvětlit jí to musí tvůj přítel, od tebe by to asi nebrala. Držím palce.
CHcete přijijít? Nechcete přijít, její volba. Je to vaše svatba. vůbec si do toho nenech mluvit-u nás maj tchánovic milion keců
a házím na ně pomyslný bobek a dělám vše tak, jak si to oba přejeme ![]()
Chceš slyšet názory, nebo si máme odpustit poznámky? Nějak jsem nepochopila spojení těchto dvou vět.
Její názor bych vyslechla ale řekla jí, že si svatbu uděláte dle svých přání ![]()
At zustane doma. Pamatuju si tu diskuzi a uprimne, ani bych se s ni nebavila potom co predvedla tehdy ![]()
@hanka.br. píše:
Chceš slyšet názory, nebo si máme odpustit poznámky? Nějak jsem nepochopila spojení těchto dvou vět.
@lucieluciova píše:
Ahoj všichni, už jednou jsem měla výstup s tchýní a svatbou a teď je to tu znovu. S přítelem se chceme brát 30.8., ale tchýně s tím má problém. Máme už vše zařízené, já šaty, prstýnky, hostinu i tam kde se budeme brát. Ale tchýně chce abychom se brali v kostele, jinak na svatbu nepůjde. Co na to říkáte vy? A prosím odposťte si ty poznámky. Děkuji
Pozvi ji a pokud se rozhodne nepřijít, je to její problém a rozhodnutí…vyřízeno.. ![]()
Poslala bych přítele, aby jí vysvětlil, že je to vaše svatba a že tedy bude podle vás. Hotovo.
@mejdylko Ne nejsme věřící ![]()
@hanka.br. Protože, když dělám diskuzi a žádám o pomoc, tak se tady najdou takovy ty, kteří mě nemají moc v lásce a šijí do mě.