Tchyně mě sjela

Anonymní
3.3.20 01:31

Tchyne me sjela

Ahoj, prosim anonym. Vecer volala tchyne jakl obvykle v pondeli manzelovi co jsme delali o vikendu, kdyz rekl ze jsme byli ve stromovce a pak na matejske tak si vyzadala k telefonu mne a silene na me rvala, ze jsem krava, dilina, blbla bez mozku, ze jsem ohrozila korona virem jeji vnoucata a ze me uda :zed: nezmohla jsem se na nic a vratila mobil muzi, ten ji serval ze co si to jako dovoluje at se zklidni, ze deti normalne byly ve skole a vsichni jsou, jsme ok, at se neboji, to spustilo dalsi vlnu nadavek na moji i muzovu hlavu, ze jsme deti poslali do skoly, a jeste mhdwckem… minuly tyden mi psala kolik mam zasob apod, ona je prave ten typ co si nakoupila zasoby na tak desetiletou valku :zed: korunou bylo, ze ve stredu prijede, odveze deti, bydli na vesnici, ze to tam pro ne bude bezpecne a ze si je necha u sebe dokavad to nepomime celosvetove :roll: jsem z toho zrala na chocholouska :pocitac: chlap se ji snazil usmernit ale marne, prej si je klidne vyzvedne ve skole a odveze. Zitra to chci zavolat ucitelce, ale vim ze tim uplne rozbiju rodinou vazbu.. ona tchyne byla vzdycky takova hystericka, vseho se boji, i jizdy metrem, ale todle mi prijde uz moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
3.3.20 01:33

Domluv ji rovnou kazajku, tohle je fakt moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.3.20 01:35

Školu určitě kontaktujte, to se tchyně nemusí dozvědět, pokud se je opravdu ze školy nepokusí unést. A pokud se je unést pokusí, tak raději být připraveni, než pak řešit, že vám rodinný příslušník unesl dítě a odmítá ho vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
3.3.20 01:37

Na Chocholouška je zralá tchyně. Jestli má tchyně plnou moc k vyzvedávání dětí, tak zavolej do školy, vysvětli situaci (kterou každý příčetný člověk pochopí) a je to. Tchyně asi bude naštvaná (i když je otázka, jak moc vážně ten odvoz dětí myslela), ale kdo seje vítr, sklízí bouři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.3.20 01:58

Twl co se to sem v poslední době stahuje? Jedna rodinka lepší, než druhá :roll: tchyně řve na tebe, syn seřve matku, ona si vezme děti a ty tu plkáš něco o rodinných vazbách :lol: se chováte jak cikáni na pavlači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.3.20 02:03

Tak to je…docela drsný. Chápu, že chtějí být lidi opatrní, ale tahle hysterie je podle mě silně mimo. Asi bych si pomyslela, že to tchyně už nejspíš nemá v hlavě úplně v pořádku, nicméně mávla bych v duchu nad tím, že ječela na mě, ale řešila bych její snahu odvézt si děti. Celosvětová epidemie může trvat ještě několik týdnů a to celou tu dobu budou děti žít v takové panice a hysterii? A co škola atd.? Toto bych nepřipustila. Pokud má ve škole udělenou plnou moc k vyzvedávání dětí, tak bych ji zavčasu hned zrušila (nebude to tedy pravděpodobně stačit telefonicky, ale bude potřeba jít udělat do školy písemnou změnu s vlastnoručním podpisem, v tomto případě bych tam ovšem raději zašla). Pokud máte babičku uvedenou, že může děti vyzvedávat, a nebude oprávnění k vyzvednutí dětí vámi písemně zrušeno, tak škola nemá právní možnost děti babičce nevydat, jestli si pro ně přijde jako první. V případném soudním sporu by jim nestačil argument „ona paní telefonovala“, museli by to mít jednoznačně podložené. Proto by bylo nutné to jít vyřídit osobně. No a jestli ve škole pro ni zmocnění k vyzvednutí dětí nemáte, tak můžeš být klidná, v tom případě jim je škola dát nesmí (ani když je to babička) a taky nedá, protože to by zas měla polízanice s vámi (smí je vydat jen zákonným zástupcům, pokud nemají soudně zamezen styk s dětmi, a jiným osobám jen na základě písemného zmocnění od rodičů).
No a ty se už můžeš připravit na další kolo „rozhovorů“ - chápu, že poprvé tě zaskočila, takže to člověk není ani schopen nějak zareagovat. Teď si to už můžeš připravit a příště jí klidně říct, že děti nehodláš nikam odvážet a že toto rozhodnutí je jen na tobě s manželem - pokud bude hlásat, že vás udá, tak bych řekla ano, to můžete zkusit, v tom vám nemáme jak zabránit. To asi neudělá, ono se snadno vyhrožuje, ale jít někam na úřad a tam vykládat, že ohrožuješ děti a mají ti je odebrat, protože jste byli ve Stromovce, to už by bylo něco jiného. A i kdyby, tak pochybuju, že s takovým argumentem uspěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 02:09

@zzpet zadnou moc nema, deti uz jsou vetsi, jezdi samI do i ze skoly, vyzvedavame akorat na krouzku, kdyz je tma nebo blby pocasi..takze mam strach, ze rekla ve stredu, ale odpoledne si na ne pred skolou pocka, a vezme je k sobe. Deti babicku milujou tak by jely :,( chlap dela soukromeho ridice, ten se urcite netrhne a ja sestru, takze taky nevim :,( o poledni pauze chodi do sk jidelny tak to bych tam musela u skoly asi hlidkovat cely dny

• Citovat
  • Upravit
684
3.3.20 02:30
@Anonymní píše:
@zzpet zadnou moc nema, deti uz jsou vetsi, jezdi samI do i ze skoly, vyzvedavame akorat na krouzku, kdyz je tma nebo blby pocasi..takze mam strach, ze rekla ve stredu, ale odpoledne si na ne pred skolou pocka, a vezme je k sobe. Deti babicku milujou tak by jely :,( chlap dela soukromeho ridice, ten se urcite netrhne a ja sestru, takze taky nevim :,( o poledni pauze chodi do sk jidelny tak to bych tam musela u skoly asi hlidkovat cely dny

Tak pak ani nemá smysl volat učitelce, jak jsi psala v úvodním příspěvku, protože ta s tím nemá v tomhle případě absolutně co udělat. No a pokud jsou děti větší, tak jim holt přísně nakázat, že mají ze školy v každém případě mazat domů a mají zakázáno někam s babičkou odjíždět. Přetahovat se s nimi nebo je násilím odtahovat asi nebude. Nebo pokud to budeš vidět velice špatně, tak jim omluv poslední hodinu z rodinných důvodů, ať jdou ze školy v jinou dobu, než by měly - a stím babička počítat nebude a může si čekat před školou až do večera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 02:36

@zzpet ja mam hlavne strach, aby nevtrhla do vyucovani k nejmladsi s tim, ze se mi nebo manzelovi neco stalo a deti by s ni sly… vubec nevim jak jim to rano u snidane vysvetlit, ze nesmi za zadnych okolnosti jit s milovanou babickou..nechci jim rikat ze je babicka ted na hlavicku

• Citovat
  • Upravit
243
3.3.20 03:03
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim anonym. Vecer volala tchyne jakl obvykle v pondeli manzelovi co jsme delali o vikendu, kdyz rekl ze jsme byli ve stromovce a pak na matejske tak si vyzadala k telefonu mne a silene na me rvala, ze jsem krava, dilina, blbla bez mozku, ze jsem ohrozila korona virem jeji vnoucata a ze me uda :zed: nezmohla jsem se na nic a vratila mobil muzi, ten ji serval ze co si to jako dovoluje at se zklidni, ze deti normalne byly ve skole a vsichni jsou, jsme ok, at se neboji, to spustilo dalsi vlnu nadavek na moji i muzovu hlavu, ze jsme deti poslali do skoly, a jeste mhdwckem… minuly tyden mi psala kolik mam zasob apod, ona je prave ten typ co si nakoupila zasoby na tak desetiletou valku :zed: korunou bylo, ze ve stredu prijede, odveze deti, bydli na vesnici, ze to tam pro ne bude bezpecne a ze si je necha u sebe dokavad to nepomime celosvetove :roll: jsem z toho zrala na chocholouska :pocitac: chlap se ji snazil usmernit ale marne, prej si je klidne vyzvedne ve skole a odveze. Zitra to chci zavolat ucitelce, ale vim ze tim uplne rozbiju rodinou vazbu.. ona tchyne byla vzdycky takova hystericka, vseho se boji, i jizdy metrem, ale todle mi prijde uz moc [/citace

**Mě přijde, že tchyně je trochu sjetá.
Nedal jí někdo omylem do pití porci nějakých drog?

Ale teď vážně
Tchyně muže být kapičku hysterická.
Hysterie je zvláštní psychický úkaz. Něco jako rána kladivem o půlnoci do hlavy.
Jinak je to běžná diagnóza při nenadálém zatmění mozku.
Tchyně potřebuje vyšplouchnout kýbl studené vody na hlavu.
A nebo jí pozvěte na panáka, to zabere určitě.**

Příspěvek upraven 03.03.20 v 03:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.3.20 03:06
@Anonymní píše:
@zzpet ja mam hlavne strach, aby nevtrhla do vyucovani k nejmladsi s tim, ze se mi nebo manzelovi neco stalo a deti by s ni sly… vubec nevim jak jim to rano u snidane vysvetlit, ze nesmi za zadnych okolnosti jit s milovanou babickou..nechci jim rikat ze je babicka ted na hlavicku

tak normálně jim řekni, že škola zavřená není a oni si musí plnit své povinnosti a nemůžou si jen tak odjet k babičce. To by mohly pochopit, pokud už jsou větší. A pokud by je i tak babička odvezla, tak bych po příchodu domů a zjištění, že děti doma nejsou, zašla na policii. Babka s pro příětě rozmyslí, zda děti odveze bez souhlasu rodičů.

• Citovat
  • Upravit
40402
3.3.20 03:12
@Anonymní píše:

Nejde jí vysvětlit, že školní docházka je povinná a že k ní pojedou až v době, až bude nařízená karanténa, at do té doby vydrží?

Jinak ona bude asi panikářka a tohle období pro ni musí být těžké, nejlepší by byla psychoterapie… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 03:22

@free333 manzel se snazil, ze jsem zdravotni sestra, byt na esteticke klinice, ale kolegyne lekarka ma kontakty v laborce, a ze ten vir je vazne nebezpecny jen pro osoby nad 70 a nebo mlady treba s aidsem, ze na deti to vubec neskace… ne proste si jede tu svou, predstavuje si ze za par dnu tu bude situace jak ve filmu, ze lide ve meste se budou vrazdit kvuli pytliku testovin, ze jeji sousedcina snaha nemuze sehnat kojeneckou vodu, ze proste deti musi na venkov, kde je tchan myslivec, a plny sklepy zasob :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.20 03:23

@free333 ze skola, za nakazeni nestoji… :zed:

• Citovat
  • Upravit
40402
3.3.20 03:27
@Anonymní píše:
@free333 ze skola, za nakazeni nestoji… :zed:

Ale přece je docházka povinná, na tom bych trvala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí