Holka se zelenými vlasy

Anonymní
2.3.20 19:43

Holka se zelenyma vlasama

Ahoj, jsem uplne na prasky. Moje dcera, zacina ji puberta, asi pred mesicem prisla s tim, ze by chtela cervene prouzky do vlasu, v 11 letech mi to prislo brzy tak sem to zatrhla…dnes se vratila od otce z jarnaku od more s celou zelenou hlavou, jeste takovou svitivou, prej ze ji to tata dovolil a ze to tam mely vsechny deti :zed: rvala jsem na chlapa do telefonu, co to jako ma bejt a rekl mi ze jsem hysterka, ze se to za mesic vymeje, ze v tom nevidi problem :zed: :pocitac: vim, ze to udelal jen proto ze jsem ji zakazala ty prouzky… ja fakt nevim co na to ve skole, na ulici, na krouzkach.. nejradsi bych ji celou ostrihala, ale to ji udelat nemuzu… nebo ji vzit ke kadernici at to nejak stahne? Ale zase dalsi chemie, fakt sem jak divoky byl ted :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
2.3.20 19:45

Jestli je blond tak se to nevymyje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.3.20 19:45

Nic, o život nejde a jestli bude nekde problém, tak je odkaz na otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.3.20 19:46

Tak ty proužky bych povolila, ale ze zelený celý hlavy by mě asi švihlo :mrgreen: vem ji ke kadeřnici, ať barvu stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.3.20 19:46

Proc jsi ji nedovolila ty prouzky vsak o nic nejde, vymylo by se to… docilila jsi akorat toho, ze zakazane ovoce…
Tatinek holt chtel mit plusove body :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
2.3.20 19:47

@Lovelytrue Já bych v 11ti nedovolila ani ty proužky… myslím že má čas. taky jsme to řešili u holek od chlapa. Růžové vlasy, zelené… a z blond to nešlo dolů…naštěstí to měla jen konce, no asi 15cm šlo pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.3.20 19:48

Nechala bych to být. Mozek snad poškozen nebyl, ne?

• Citovat
  • Upravit
37136

Jsi hysterka, vždyť o nic nejde tyhle výrazný odstíny jsou na pár umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337

Jestli je to ta vymejvací barva, tak bych to přešla. Ať se mládí vydovádí.

Příspěvek upraven 02.03.20 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326

Je to jen vodová barva, to se opravdu vymyje. Čím častěji si bude vlasy mýt, tím rychleji to půjde dolů. Případně bych použila nějaký přeliv nebo barevný šampón o odstín nebo dva tmavší, než má dcera vlasy. Ten se vymyje sice o něco později, ale nebude to zelené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.3.20 19:49

Problém jsou zelený vlasy a nebo tvůj vztah s ex? Asi bych s ním o tom promluvila, v klidu. Nedomyslel to zřejmě do důsledků. O tolik zase nejde, ty s tou zelenou nechodíš. Když to bude po 14ti dnech ještě horší, tak ostříhat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.3.20 19:51

Nadšená bych nebyla. O prázdninách bych to povolila, ale ve školním roce ne. Snad se to brzo vymyje. Otec holt chtěl nabrat plusové body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.3.20 19:52

Tady ti spíš vypadá na problém s ex když dělá naschvály. Proužky bych dceři povolila dneska je hromada možností spreje, pudry, tužidla a nevím co všechno se ještě dá pořídit. Když už to má asi bych počkala až se to vymyje :nevim:

Příspěvek upraven 02.03.20 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 19:55
@Kaileee píše:
Proc jsi ji nedovolila ty prouzky vsak o nic nejde, vymylo by se to… docilila jsi akorat toho, ze zakazane ovoce…
Tatinek holt chtel mit plusove body :mrgreen:

Já bych taky nedovolila. P. učitelka dcery si nic takového u dětí (4.třída) nepřeje. Žádné nalakované nehty, obarvené vlasy atd. Nehledě na to, že na různé procedury mají ty děti čas. Něco jiného je o letních prázdninách, kdy se to vymyje, než začne škola.

• Citovat
  • Upravit
33005
2.3.20 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem uplne na prasky. Moje dcera, zacina ji puberta, asi pred mesicem prisla s tim, ze by chtela cervene prouzky do vlasu, v 11 letech mi to prislo brzy tak sem to zatrhla…dnes se vratila od otce z jarnaku od more s celou zelenou hlavou, jeste takovou svitivou, prej ze ji to tata dovolil a ze to tam mely vsechny deti :zed: rvala jsem na chlapa do telefonu, co to jako ma bejt a rekl mi ze jsem hysterka, ze se to za mesic vymeje, ze v tom nevidi problem :zed: :pocitac: vim, ze to udelal jen proto ze jsem ji zakazala ty prouzky… ja fakt nevim co na to ve skole, na ulici, na krouzkach.. nejradsi bych ji celou ostrihala, ale to ji udelat nemuzu… nebo ji vzit ke kadernici at to nejak stahne? Ale zase dalsi chemie, fakt sem jak divoky byl ted :pocitac:

Chtela zelene vlasy, ma je. Nasledky v podobe blbych pohledu a priblblych konentaru si ponese sama. :mrgreen: Az Ti prijde fnukat na rameno, odkaz ji na tatinka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí