Tchyně nemá zájem

Anonymní
13.1.23 08:42

Tchyne nema zajem

Ahoj holky chtela bych znat vas nazor… kdyz jsem otehotnela s muzem a oznamili jsme jeho mame ze bude Babicka.. jeji reakce byla,, a je to jisty”? Neradi by jsme zase o to prisli.. kdyz sem koukla na manzela tak jen na me mrkl pak sem se ho zeptala co to melo znamenat a on ze s drivejsi partnerkou co byl ze se na nej snazila hodit tehotenstvi a nakonec o to prisla… no ale k veci kdyz sem s muzem zacinala mela jsem sve 1 ditko z predesleho vztahu kdyz jsme k ni jezdili mela zajem ptala se co Maly co ve skole i kdyz ji manzel volal.. Narodil se nam spolecny syn a role babicky vyhasla :roll: zadnej zajem proste aby se sama od sebe zajimala kdyz prijede sedne si do kresla a bavi se jen s muzem maly kolem ni beha a ona ho nepohladi nic vecne posloucham ze je celej ja a z nich nema nic.. na narozeniny prijela cca na pul hodiny a zase odjela ze specha.. hrozne me todle jeji chovani drti a i kdyz se zareknu ze ji nebudu resit proste mi to neda… Ma nekdo podobnou zkusenost jak todle resit? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76737
13.1.23 08:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtela bych znat vas nazor… kdyz jsem otehotnela s muzem a oznamili jsme jeho mame ze bude Babicka.. jeji reakce byla,, a je to jisty”? Neradi by jsme zase o to prisli.. kdyz sem koukla na manzela tak jen na me mrkl pak sem se ho zeptala co to melo znamenat a on ze s drivejsi partnerkou co byl ze se na nej snazila hodit tehotenstvi a nakonec o to prisla… no ale k veci kdyz sem s muzem zacinala mela jsem sve 1 ditko z predesleho vztahu kdyz jsme k ni jezdili mela zajem ptala se co Maly co ve skole i kdyz ji manzel volal.. Narodil se nam spolecny syn a role babicky vyhasla :roll: zadnej zajem proste aby se sama od sebe zajimala kdyz prijede sedne si do kresla a bavi se jen s muzem maly kolem ni beha a ona ho nepohladi nic vecne posloucham ze je celej ja a z nich nema nic.. na narozeniny prijela cca na pul hodiny a zase odjela ze specha.. hrozne me todle jeji chovani drti a i kdyz se zareknu ze ji nebudu resit proste mi to neda… Ma nekdo podobnou zkusenost jak todle resit? 8o

nijak, to se řešit nedá - musíš se s tím smířit, není to tvého syna babička a nemusí o něj mít zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.1.23 08:50

Chápu správně, že se přestala zajímat o tvé dítě z minulého vztahu? A o to vaše společné se taky nezajímá? Ono je to ve výsledku jedno, zájem si nevynutíš. Pokud nechce, nechce. Je jasný, že tě to mrzí, ještě víc by to mělo mrzet tvého muže, ale neuděláte nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.1.23 08:57

Uprimne? Nedelala bych si dite s nekym, kdo ma takovou matku. Leda ze byste ji odstrihli ze zivota. Jinak bude peknej chudak prvni dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.23 08:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtela bych znat vas nazor… kdyz jsem otehotnela s muzem a oznamili jsme jeho mame ze bude Babicka.. jeji reakce byla,, a je to jisty”? Neradi by jsme zase o to prisli.. kdyz sem koukla na manzela tak jen na me mrkl pak sem se ho zeptala co to melo znamenat a on ze s drivejsi partnerkou co byl ze se na nej snazila hodit tehotenstvi a nakonec o to prisla… no ale k veci kdyz sem s muzem zacinala mela jsem sve 1 ditko z predesleho vztahu kdyz jsme k ni jezdili mela zajem ptala se co Maly co ve skole i kdyz ji manzel volal.. Narodil se nam spolecny syn a role babicky vyhasla :roll: zadnej zajem proste aby se sama od sebe zajimala kdyz prijede sedne si do kresla a bavi se jen s muzem maly kolem ni beha a ona ho nepohladi nic vecne posloucham ze je celej ja a z nich nema nic.. na narozeniny prijela cca na pul hodiny a zase odjela ze specha.. hrozne me todle jeji chovani drti a i kdyz se zareknu ze ji nebudu resit proste mi to neda… Ma nekdo podobnou zkusenost jak todle resit? 8o

Třeba po skušenosti z předchozí partnerkou syna nevěří, že je dítě jejího syna. Proto i ty komentáře na vzhled. Mě tohle taky tchyně předhodila. Když bylo dceři asi 7 let. Dcera je celá do mojí rodiny. Ona mi prohlásila, že tchán (v té době už po smrti) si myslel, že mám dceru s jedním chlapem u nás na vesnici, že má dcera uši po něm (má je trochu odstátý po mě) :zed: Přitom ten chlap za svobodna po mě šel, ale já bych s ním nikdy nic neměla. Tchyně to svedla na tchána, ale myslela si to ona. Ona vždycky svoje představy a stížnosti sděluje jakože to říkají jiní. Já tenkrát na ní zůstala koukat, jak jí to vůbec mohlo napadnout.

• Citovat
  • Upravit
1292
13.1.23 09:03

Nepochopila jsem, zda nemá zájem POUZE o staršího a ne o OBA DVA? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
13.1.23 09:05
@mackA159 píše:
Uprimne? Nedelala bych si dite s nekym, kdo ma takovou matku. Leda ze byste ji odstrihli ze zivota. Jinak bude peknej chudak prvni dite.

Proc by melo byt prvni dite chudak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
13.1.23 09:07

A jinak na tom neni nic k řešení, jestli ma nebo nema zájem je jeji vec, zadne dite nezvyhodnuje, takže te to muze tak maximálně mrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21390
13.1.23 09:08

Ja teda pochopila, ze se nezajima o druheho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.1.23 09:08

Moje máma se o naše děti taky nijak extra nezajímá, vidí je párkrát do roka a to bydlíme všichni v Praze. A taky říká, že jsou hodně po manželovi a že z naší části rodiny toho moc nemají. Beru to, jak to je, není to její povinnost být nadšená z vnoučat a zajímat se o ně, nutit jí do kontaktu nebudu, ale odstřihávat z našeho života taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21390
13.1.23 09:12

Mockrat jsem zazila, ze se uprednostnuje to dite, ktere je podobne do te dane rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 09:22
@PaníBovaryová píše:
Mockrat jsem zazila, ze se uprednostnuje to dite, ktere je podobne do te dane rodiny.

jo moje babička taky upředňostňovala mě před bráchou mimo jiné protože jsem byla víc do jejich rodiny, i vzhledově i povahově…u druhé babičky se zase se upřednostňovali kluci :lol: takže u nás to bylo 50 na 50, no máma by asi taky radši upřednostnila kluky, z 5 vnoučat má jen jednoho :-)

• Citovat
  • Upravit
53518
13.1.23 09:23

Já bych jí snad přinesla test otcovství, abych jí zavřela tlamu. Ale co holt dělat, má své zkušenosti, nepředěláš ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.1.23 09:25
@PaníBovaryová píše:

Tak to je hnus. Já i sestra jsme porodily děti podobné svým otcům a tím pádem hodně do jejich rodiny. A vnoučata má každý rád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.1.23 09:33

Berte to jako negativní příklad pro sebe a svou budoucí roli babičky. Moje máti též nemá zájem, ale u nás je problém hlubšího rázu. Je to povahou člověka. nestykame se nyní. Už mě to ani nemrzi. Babku nezmenite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová