Teambuldingové akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.22 12:02
@Kockazvysocan píše:
Tak snížení platu by pro mě ve firmě byla konečná. Bez ohledu na to ostatní.Jinak to ostatní se tak nějak dá předpokládat, vč. toho vytvořeného pracovního místa i těch aut.

To snížení platu nebylo v základu, ale ve složce, kde můžou a nebylo nijak razantní. Pro muže stále ještě převažují pozitiva (ve firmě je léta, v místě bydliště, v případě potřeby lze hýbat prac. dobou. Spíše jsme chtěla poukázat, že vedení by mělo brát podřízené jako kolegy a ne jako póvl. Tudíž, když se šetří, mělo by se šetřit všude.

• Citovat
  • Upravit
22565
18.12.22 12:06
@Anonymní píše:
To snížení platu nebylo v základu, ale ve složce, kde můžou a nebylo nijak razantní. Pro muže stále ještě převažují pozitiva (ve firmě je léta, v místě bydliště, v případě potřeby lze hýbat prac. dobou. Spíše jsme chtěla poukázat, že vedení by mělo brát podřízené jako kolegy a ne jako póvl. Tudíž, když se šetří, mělo by se šetřit všude.

já sice pracuju v korporátu a u nás konkrétně se na zabezpečení zaměstnanců hodně dbá. Ale to, co popisuješ ty, by asi trochu popíralo smysl rodinného podniku. Lidi podnikají za účelem vlastního obohacení. Samozřejmě vím, že k tomu zisku přispívají hlavně spokojení zaměstnanci, ale určitě se nedá očekávat, že zaměstnavatel bude šetřit na sobě a na své rodině. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.12.22 12:16

A tu akci platila firma nebo si ji platili sami? Nebo je tam pozval obchodní partner? To je totiž dost zásadní rozdíl. Říct jen, že vedení mělo večírek, to je celkem nedostatečný a takový ufňukaný. Asi by jsi měla respektovat, že není povinnost firmy vánoční večírky pořádat a že mají právo si udělat večírek komornější bez zaměstnanců. Kdyby mi podřízení chtěli diktovat kdy a kam smím jezdit, tak si budu klepat na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.22 12:32
@Kockazvysocan píše:
já sice pracuju v korporátu a u nás konkrétně se na zabezpečení zaměstnanců hodně dbá. Ale to, co popisuješ ty, by asi trochu popíralo smysl rodinného podniku. Lidi podnikají za účelem vlastního obohacení. Samozřejmě vím, že k tomu zisku přispívají hlavně spokojení zaměstnanci, ale určitě se nedá očekávat, že zaměstnavatel bude šetřit na sobě a na své rodině. :nevim:

Tady se nejedná úplně o rodinný podnik (je několik majitelů), ale rozumím, jak to myslíš. Nikdo od něj nečeká, že bude jezdit do práce fabií, ale klidně, když firma krvácí, si někdy tu audinu může nechat i dva roky, ne? A když už ne, tak ať nemelduje do zaměstnanců, jak firma krvácí :roll:. Ale ono je jednodušší vzít obyčejnému Lojzovi z platu určitou částku, než se uskromnit ve zbytných věcech a nechat pocítit zaměstnance - jsme v tom spolu. A tady se opravdu jedná o firmu, co nikdy nic těm Lojzům nic nedali, neexistuje 13. plat, neexistuje žádný benefit, ani poděkování na konci roku za spolupráci.

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.12.22 12:39
@Anonymní píše:
Tady se nejedná úplně o rodinný podnik (je několik majitelů), ale rozumím, jak to myslíš. Nikdo od něj nečeká, že bude jezdit do práce fabií, ale klidně, když firma krvácí, si někdy tu audinu může nechat i dva roky, ne? A když už ne, tak ať nemelduje do zaměstnanců, jak firma krvácí :roll:. Ale ono je jednodušší vzít obyčejnému Lojzovi z platu určitou částku, než se uskromnit ve zbytných věcech a nechat pocítit zaměstnance - jsme v tom spolu. A tady se opravdu jedná o firmu, co nikdy nic těm Lojzům nic nedali, neexistuje 13. plat, neexistuje žádný benefit, ani poděkování na konci roku za spolupráci.

A nemá tu audinu na operativní leasing? To se auta mění každý rok.

• Citovat
  • Upravit
22565
18.12.22 12:41
@Anonymní píše:

Na druhou stranu volba každého, kde a pro koho pracuje :nevim:

A podle čeho soudíš, že si auto mění za své? To už se dneska opravdu nedělá a slouží k tomu operativní leasing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.12.22 13:00
@lacri píše:
@topazio jenze my jsme doted na vsechny teambuildingy jezdili vsichni spolecne a i jako parta jsme byli fajn. Za 2 mesice jdu na materskou, tak to asi moc prozivam :lol: :lol:

To ti za to nestojí, abys byla naštvaná. Já bych to vzala jako fakt. Holt si užili jen někteří. Aspoň víš, jak to u vás chodí. My se možná s kolegyněmi mezi svátky sejdem, za své :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.12.22 13:04

Jo to je pouze vanocni vecirek, pockej az zustanes na materske/rodicovske, to se ti nikdo z tech „super kolektivu“ ani neozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15044
18.12.22 15:38

@lacri bylo to jejich rozhodnutí, nic s tím nenaděláš a zbytečně se stresujes. Klid a nohy v teple :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
20.12.22 19:58

Ale vánoční večírek přeci není teambuilding… A to, že si jsou vedení bližší než jako celek mi přijde logické, co se týče nákladů, tak ty jsou fakt pro míň lidí nižší a pokud je vedení vyhodnotilo jako odůvodněné, tak na tom taky nic nevidím.

Ale nevím, no, já pracovní vánoční večírky fakt nesnáším… Stačí mi, že s těma lidma trávím většinu dne, a byť se hodně nasmějeme, tak ještě s nima slavit, a se šéfem už vůbec, horor. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
20.12.22 21:14
@Tomie píše:
Ale vánoční večírek přeci není teambuilding… A to, že si jsou vedení bližší než jako celek mi přijde logické, co se týče nákladů, tak ty jsou fakt pro míň lidí nižší a pokud je vedení vyhodnotilo jako odůvodněné, tak na tom taky nic nevidím.Ale nevím, no, já pracovní vánoční večírky fakt nesnáším… Stačí mi, že s těma lidma trávím většinu dne, a byť se hodně nasmějeme, tak ještě s nima slavit, a se šéfem už vůbec, horor. :oops:

A to já si ten letošní užila do 3 do rána, protančila jsem celou noc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
20.12.22 22:51
@Kockazvysocan píše:
A to já si ten letošní užila do 3 do rána, protančila jsem celou noc :pankac:

To je dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit