Teď nevím, jestli ano nebo ne?

Sindarela
1.6.08 11:30

Teď nevím, jestli ano nebo ne?

Klasika a spousta diskusí na toto téma se tu psala a píše. Zkrátka vůbec nevím, jestli jsem nebo nejsem těhotná?
Posledních pár dní mívám návaly nevolnosti, pak to ustoupí, za 1 - 2 hodiny se zase objeví, nejraději bych si lehla. Mám těsně před menstruací a cítím malátnost a mám 37 teplotu. Ale prsa citlivá nemám. Taky už mám 2 děti, možná už jsou zvyklá.
Někde jsem tu i četla, že ze začátku těhotenství se holky cítily nafouklé, to já před pár dny taky, teď to nějak nevnímám. HA neberu, používáme jen kondom, ale neprasknul, tak fakt nevím. Třeba je to sugesce.

pa pa Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
1.6.08 11:38

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
co na to říct… máš dvě děti :roll: tomu skoro nejde věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.08 11:39

Jestli se chráníte, tak je to velice nepravděpodobné, že bys byla těhotná. V tomhle počasí mám návaly taky - a kdo ne? 8)

Na tvým místě bych byla v klidu.

• Citovat
  • Upravit
22163
1.6.08 16:42

tak zkus test ne? a uvidíš hned.. takové příznaky… můžeš mít kdykoliv.. je to těžké podle nich určit jestli těhu jsi nebo ne! ale test nebo krev je jasná! přeju ať to dopadne jak sama si přeješ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
1.6.08 17:18

Macíku, to bych zkusila, ale asi je ještě brzy. Nejspíš by se tam nic nukázalo. Menstruace má teprve přijít, jedině až vynechá, tak to zkusím.

• Citovat
  • Upravit
1687
1.6.08 20:39

Dneska jsou testy, které mohou určit těhu myslím 5 dní po oplodnění. Např. já to zjistila 14 dní před termínem MS. Tak si zítra zaběhni do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
1.6.08 22:09

Přesně - dají se koupit citlivé testy, já jsem to taky věděla před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.08 21:59

To jsem nevěděla. Tak to zkusím. Děkuji. Nepřihlášená Sindarela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat