Teepee stan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1281
16.3.17 13:48

Teepee stan

Ahojky holky, strašně se mi líbí teepee stany, ale nevím jestli to má smysl za ty peníze kupovat? Líbí se vašim dětem a nebo stojí jen v pokojíku bez povšimnutí? A případně typy kde se dají levně koupit? Míč děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
16.3.17 14:04

Já jsem své malé holčičce teepee ušila k prvním narozeninám! Je to u Nás největší top, vodí si tam všechny návštěvy včetně dědečků a babiček :-D Tráví tam spoustu času ;)

Klidně jukněte na FB na stránky - Šitíčko by Lů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
16.3.17 14:11

Zalezi na veku ditete, ja s velkou slavou koupila stan malymu k prvnim narozeninam a uz rok tu lezi bez povsimnuti a akorat zabira misto, jediny k cemu je dobrej je ze se do nej narvou vsechny hracky aby nebyli roztahany po celym byte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.3.17 15:39

Syn má stanový domeček s míčky, většinou je nepovšimnutý, ale když si tam jde hrát, tak ho odtud nedostanu ani za nohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
16.3.17 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
16.3.17 16:00

Máme z lidlu a je velmi oblíbený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.8.18 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
20.5.21 14:43

Máte prosím tip na kvalitní teepee stan pro děti do pokojíčku? Mám zkušenost jenom s jedním, kterému se po pár náporech zlomila tyčka a pořád se ty tyčky vysunovaly a celé se to bořilo.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
3.6.21 14:51

Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost s tímto stanem pro děti ***? Moc se mi líbí hlavně barevně a těmi možnostmi doplňků… Uměl by někdo poradit případně alternativu? A ne, ušít si ho neumím :D

Edit adminem - smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815