Teflonová, nebo keramická pánev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
20.7.13 11:04

Teflonová nebo keramická pánev

Já už se tak dlouho rozhoduji a furt nevím, nemám skoro žádnou pořádnou pánvičku líbí se mi od Tescomy keramicky http://www.etescoma.cz/…-211436.html?…

nebo mají teď v Kauflandu za věrnostní body tyto teflonové http://www.zbozi.cz/…uboka-28-cm/
je to za nějaký poplatek nemáte někdo zkušenost, jakou by jste vybrali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
20.7.13 11:09

Ahoj,
mám keramickou pánev od Tescomi a nyní jsem si koupila i tu v kauflandu a pokud můžu poradit, do Tescomi rozhodně nechoď. Je to šunt, skoro všechno se na ní připaluje. Na druhou stranu ta z kauflandu je skvělá, nedávám vůbec tuk, nepřipaluje se a dobře se umývá. Plánuju si posbírat body na další výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.7.13 11:10

Já mám tu od teskomy, zas tak špatná mi nepřijde, nebála bych se jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.7.13 11:24

Ahojky, já mám od Teskomy tyhle: http://www.etescoma.cz/…-238379.html?…
Mám normální, různě velké, i WOKa. A jsem maximálně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.7.13 11:45

@fufiiina já mám keramiku od tescomy, ale trochu jinou a je naprosto super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.7.13 12:17

Mame keramicke a zadne jine uz nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.7.13 13:48

Já mám teflonové i keramické, a na těch keramických se mi vaří lépe - nepřipaluje se to a pak se ta pánev i krásně myje :palec: (teflonové mám od Tefalu a keramické z Tescomy)záleží asi na každém jak se mu lépe vaří… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
20.7.13 14:03

Trochu se vtírnu, doufám, že to nevadí. Taky uvažuju o nové pánvi. Záleží při výběru na typu sporáku? Jako plyn nebo elektrika? Já mám sklokeramickou elektrickou desku. Funguje na ní ta keramická pánev dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.7.13 14:26

Ja mam keramickou (znacku nevim-darek) a z tescomy ma bracha a obe mi prijdou nic moc. Teflonova se mi zda lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
20.7.13 18:42

Já mám keramickou od Tescomy. Jsem s ní spokojená, ale nepřilnavy povrch si představuji jinak. Rozhodně se to neda srovnat s teflonem. Spíš bych to přirovnala ke staré poctivé smaltovane pánvi, ve které jsem vždycky rada vařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.7.13 19:37
@Žižule píše:
Trochu se vtírnu, doufám, že to nevadí. Taky uvažuju o nové pánvi. Záleží při výběru na typu sporáku? Jako plyn nebo elektrika? Já mám sklokeramickou elektrickou desku. Funguje na ní ta keramická pánev dobře?

Ahojky, ty pánve mají označení, na které druhy sporáků jsou. Já mám keramickou od Teskomy, kde je označeno, že je na plyn i na indukční varnou plotnu. Než jsme pořídili tu indukci, tak jsem ji používala na plynu a teď na indukci a oboje mi přijde v pořádku.. Takže bych v tom problém neviděla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.9.13 14:16

Tak jakou pánev jsi nakonec vybrala a jsi spokojená? Možná bych se nechala inspirovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
13.9.13 21:39

Koupila jsem ty z Kauflandu za body a jsou úžasný už mám celou sadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie